Επικαιρότητα

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής

εικόνα άρθρου: Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής μαζί με τον Περιφερεάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη.

Η «αντιπροσωπεία» της Κομοτηνής έγινε δεκτή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο από τον οποίο έλαβε την ευλογία και τις πατρικές ευχές του ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.