Επικαιρότητα

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής

εικόνα άρθρου: Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής μαζί με τον Περιφερεάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη.

Η «αντιπροσωπεία» της Κομοτηνής έγινε δεκτή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο από τον οποίο έλαβε την ευλογία και τις πατρικές ευχές του ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.