Επικαιρότητα

Στοπ κυκλοφορίας για τους Έλληνες αλλά ναι στη μεταφορά χιλιάδων παρανόμων μεταναστών στην ενδοχώρα!

εικόνα άρθρου: Στοπ κυκλοφορίας για τους Έλληνες αλλά ναι στη μεταφορά χιλιάδων παρανόμων μεταναστών στην ενδοχώρα!

Αποτελούν ή όχι κινούμενες υγειονομικές πυρηνικές βόμβες, διασπείροντας σε όλη την επικράτεια και τον ελληνικό πληθυσμό σωρεία ασθενειών;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Έχοντας πλέον φτάσει στο απόλυτο σημείο εγκλεισμού του πληθυσμού της χώρας, το λεγόμενο lockdown ή αλλιώς απαγόρευση κυκλοφορίας, τα συναισθήματα του Ελληνικού λαού είναι ανάμεικτα. Η κακή κατάσταση της οικονομίας, το μούδιασμα και η αβεβαιότητα για το μέλλον, καθώς και η ολική απαγόρευση τέλεσης των Ιερών Ακολουθιών στις Εκκλησίες της πατρίδας μας είναι καταστάσεις που δύσκολα διαχειρίζεται ο σημερινός Έλληνας πολίτης. Ειδικά το τελευταίο ήταν η χαριστική βολή στην ήδη κακή ψυχολογία των Ελλήνων. Του αφαίρεσαν με φασιστικό τρόπο τη μόνη σανίδα παρηγοριάς του.

Βλέπουμε όμως ότι η ελληνική κυβέρνηση δε σταματάει εδώ. Προχωράει ένα βήμα παραπέρα, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Ενώ ο Έβρος φλέγεται νυχθημερόν και τα Σώματα Ασφαλείας με τις Ένοπλες Δυνάμεις και με τη βοήθεια των ντόπιων κατοίκων αγωνίζονται γενναία και αποφασιστικά, βλέπουμε ότι η ροή των παράνομα εισερχομένων μεταναστών-προσφύγων συνεχίζεται κανονικά και όχι μόνο. Πλοία γεμάτα από μετανάστες και πρόσφυγες ταξιδεύουν προς την ενδοχώρα και αυτοί που ήδη διαμένουν στην Ελλάδα, κινούνται σε όλη την ελληνική επικράτεια ελεύθερα και χαλαρά, τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες υποχρεούνται από την Ελληνική Πολιτεία να παραμένουν στα σπίτια τους.

Πόσο δίκαιο και ασφαλές είναι αυτό; Αυτοί οι άνθρωποι έχουν περάσει από τον απαραίτητο υγειονομικό έλεγχο; Και δεν μιλάμε μόνο για το νέο ιό, αλλά και για άλλες μολυσματικές και επικίνδυνες ασθένειες, όπως ελονοσία, ηπατίτιδα, ψώρα, φυματίωση κτλ. Ασθένειες που στη χώρα μας έχουν εξαλειφθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αποτελούν ή όχι κινούμενες υγειονομικές πυρηνικές βόμβες, διασπείροντας σε όλη την επικράτεια και τον ελληνικό πληθυσμό σωρεία ασθενειών; Ποιος μπορεί να μας διασφαλίσει την ποιότητα και την καλή πορεία της υγείας μας, μετά από αυτές τις αλόγιστες ενέργειες της Ελληνικής Πολιτείας; Κλειδωμένοι οι Έλληνες στα σπίτια τους, αδύναμοι να αντιδράσουν λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Από την άλλη, οι μετανάστες κυκλοφορούν ανενόχλητοι και δεν ανοίγει ρουθούνι.

Η υποτιθέμενη αλληλέγγυα πολιτική τους πήγε περίπατο. Όταν ενδιαφέρεσαι πραγματικά και πονάς τον συνάνθρωπο, του προσφέρεις όλες εκείνες τις παροχές, οι οποίες θα του εξασφαλίσουν μία καλή ποιότητα ζωής ξεκινώντας από την υγεία του. Δεν είναι σωστό ούτε γι αυτούς αλλά κυρίως ούτε για εμάς, να υποστούμε την εγκατάσταση χιλιάδων ψυχών δίπλα από τα σπίτια μας και τις οικογένειές μας, τη στιγμή που το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς ήδη νοσούν ή στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι ασυμπτωματικοί φορείς ιών, μικροβίων και ασθενειών. Είναι αυτό κοινωνική πολιτική ή θα θεωρηθούμε πάλι συνομωσιολόγοι;

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι φτάσαμε στο σημείο εκείνο που είτε το θέλουμε είτε όχι, πρέπει να αναθέσουμε την ελπίδα μας στον Κύριό μας. Έλεγε ο Άγιος Παΐσιος ότι δουλεύει ο διάβολος, αλλά δουλεύει κι ο Θεός και αξιοποιεί το κακό, ώστε να προκύψει από αυτό καλό. Επέτρεψε ο Θεός να φτάσουμε στο χείλος του γκρεμού μήπως και συναιτισθούμε από την αμετανοησία μας, σε ατομικό και σε συλλογικό ή εθνικό επίπεδο. Αναθέτουμε την μετάνοιά μας και την ελπίδα μας στον Άγιο Τριαδικό Θεό και με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου θα βγούμε από αυτό το χάος που μας περιβάλλει. Μετάνοια, προσευχή και Πίστη στον Παντοδύναμο Θεό……” Κλίνον προς με το ους σου, τάχυνον του εξελέσθαι με. γενού μοι εις Θεόν υπερασπιστήν και εις οίκον καταφυγής του σώσαι με.” 

Διαβάσαμε στο pronews.gr:


Ετοιμάζονται για απαγόρευση κυκλοφορίας των Ελλήνων αλλά μεταφέρουν χιλιάδες παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα!

Η χώρα καταρρέει οικονομικά και κοινωνικά λόγω του κορωνοϊού και του γενικού «lockdown» στο οποίο αναμένεται να προστεθεί και απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών και στην κυβέρνηση έκριναν σωστό να μεταφέρουν εκατοντάδες παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα!

Δύο επιβατικά πλοία της εταιρίας Sea Jets ναύλωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με σκοπό τη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Πρόκειται για τα πλοία Aqua Blue και Superjet, τα οποία θα μεταφέρουν μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, της Δωδεκανήσου, αλλά και της Κέας, σύμφωνα με το cyclades24.gr

Εν ολίγοις τι έχουμε εδώ; Οι Έλληνες δεν θα μπορούν να περπατούν ελεύθερα στην χώρα τους και θα είναι έγκλειστοι, ενώ χιλιάδες αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες θα μπορούν πλέον να κάνουν «βόλτες» στην ελληνική επικράτεια και μάλλον «μόνιμες».

Τα δρομολόγια ήδη ξεκίνησαν από το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
– Πόλεμος κατά της λοιμωξιολόγου Ελ. Γιαμαρέλλου για την ομολογία της! Η Κόλαση την απειλεί, εμείς τη στηρίζουμε!
– Θα κάνουμε τη Θεία Κοινωνία delivery ασχέτως αν ο πιστός μπορεί σωματικώς να παραστεί στη Θεία Λειτουργία;
– Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε την Εκκλησία εκθέτοντάς την στην κοινή γνώμη ως ανεύθυνη. Ιδού το ΦΕΚ που «κλείνει» τις Εκκλησίες!
 Είναι εξοργιστικό να ακούς από χείλη Επισκόπων να μας παροτρύνουν να παρακολουθήσουμε από την τηλεόραση την Θ. Λειτουργία
– Η εωσφορική απόφαση της Δ.Ι.Σ. και η παρέμβαση του Καίσαρα Μητσοτάκη για αναστολή της Θείας Λειτουργίας
– Ο Κορονοϊός πετσοκόβει τίς ακολουθίες και στη μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής!
– Ιερώνυμος για κορωνοϊό: Η Εκκλησία εφαρμόζει τις οδηγίες των ειδικών – Δεν έχουμε «μετρητή πίστης»
– π.Νικόλαος Μανώλης, Η Θεία Κοινωνία και οι ασθένειες [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Τρέμουν τον Κορωνοϊό και στη Βηθλεέμ!
– Εμείς στους ιερούς Ναούς δυναμώνουμε, θεραπευόμαστε και δεν αρρωσταίνουμε… ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – πράξη νομοθετικού περιεχομένου
– Τί μας είπε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον κοροναϊό!
– Άσπρο Μαύρο: Παπικο-ρωνοϊός

Σχετικά άρθρα

Σβήνει το ψευτορωμαίικο

του Αγαθόνικου Σκέψεις με αφορμή την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί. Μήπως είμαστε η χειρότερη γενιά από καταβολής Ελληνικού Έθνους;

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.