Επικαιρότητα

Συγκινεί η μητέρα της Αλεξίας: «Έχω πίστη. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας»

εικόνα άρθρου: Συγκινεί η μητέρα της Αλεξίας: «Έχω πίστη. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας»

«… Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν…»

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας», δήλωσε η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας, η οποία δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή και να επανέλθει, έπειτα από τον σοβαρότατο τραυματισμό της από αδέσποτη σφαίρα.

Μιλώντας στο Star, η μητέρα της Αλεξίας δήλωσε ότι έχει απόλυτη πίστη πως το παιδί της θα τα καταφέρει.

Στο μεταξύ ο 54χρονος που κατηγορείται για τους πυροβολισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 8χρονης στον κρόταφο αναμένεται να απολογηθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου

του Αγαθώνικου Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού Σκάνδαλο μεγατόνων έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.