εικόνα άρθρου: Συλλείτουργο νέου Μητροπολίτη με σχισματικό Ουκρανό! 
Άρθρο της Κωνσταντίνα Κοσμίδου
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Η οικουμενιστική μήτρα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας βγάζει νέους Επισκόπους, έτοιμους για όλα…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο επί 20 χρόνια Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος κ. Δαμασκηνός εκλέγεται νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. 

Η μέχρι πρότινος ενορία του, της Αναλήψεως του Σωτήρος, υποδέχτηκε τον νέο Επίσκοπο λίγες ημέρες προ της αναχώρησης του για την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Κατά το πολυαρχιερατικό συλλείτουργο, προεξήρχε ο κ. Δαμασκηνός, συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών, Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Σταγών & Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, Πολυανής και Κιλκισίου, κ.Βαρθολομαίου, του “Επισκόπου” Ολβίας κ. Επιφανίου, του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας & Ακαρνανίας Αρχιμ. Επιφανίου Καραγεώργου και πολλών Κληρικών.

Άρα, μια χαρά συλλειτούργησε ο εψηφισμένος και χειροτονηθείς αλλά μη ενθρονισθείς ακόμα, νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός με τον Ολβίας Επιφάνιο.

Τραγικό!

Πότε θα συνέλθουν οι Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος; Η οικουμενιστική μήτρα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της μετά τη Σύνοδο του Κολυμπαρίου βγάζει νέους Επισκόπους έτοιμους για όλα!

Το βεβαρημένο πνευματικό ποινικό μητρώο των παραπάνω με πλήθος παραβάσεων των ιερών κανόνων, δεν τους εμπόδισε για ένα ακόμα ύπουλο συλλείτουργο. 

Επιπλέον, ο κ. Δαμασκηνός ευχαρίστησε Γέροντά του, Ποιμενάρχη κ. Ιγνάτιο, υποσχόμενος να εφαρμόζει κατά γράμμα όσα από εκείνον διδάχθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια: «θα προσπαθώ να προσεγγίζω την Λειτουργική σας μεγαλοπρέπεια και ηρεμία, την αγάπη για τους Κληρικούς σας, την ανοχή και συγχωρητικότητά σας, την αγωνία σας για την ενότητα, την αγάπη σας για την Εκκλησία, τους αγώνες σας για τα δίκαιά της, το ανύστακτο ενδιαφέρον σας για την θεραπεία του ανθρώπινου πόνου, τις πρωτοποριακές σας ιδέες, για να μεγαλύνεται η Εκκλησία μας, μέσα στον σύγχρονο κόσμο, παραμένοντας η Ίδια η Κιβωτός που μεταφέρει το χαρμόσυνο άγγελμα της Αναστάσεως. Ό,τι είμαι, το οφείλω σε Σας. Σας ακολούθησα και μαθήτευσα κοντά Σας και αν χάρηκα για την εκλογή μου, το έπραξα γιατί αποτελεί και δική Σας δικαίωση, για τους αγώνες σας, που λίγοι γνωρίζουν, για την Εκκλησία. Η ώρα του αποχωρισμού δεν είναι εύκολη. Γνωρίζω όμως, ότι θα με συνοδεύουν οι καρδιακές προσευχές και η πατρική σας αγάπη».

Μετά τις δηλώσεις του ιδίου, απορεί ακόμα κάποιος τι μέλλει γενέσθαι με τον νέο Μητροπολίτη; Όταν κάποιος έχει ως πνευματικό του οδηγό και πρότυπο έναν άξιο ελέγχου για τα οικουμενιστικά του φρονήματα Ιεράρχη, εισηγητή πλήθους νεωτερισμών και θριαμβευτή της μεταπατερικότητας με αδιάσειστα και δημοσιευμένα στοιχεία, τι καλό έχουμε να περιμένουμε;

Μετά και το τελευταίο μιαρό γεγονός, όπου οι Σχισματικοί Ουκρανοί “συλλειτουργούν” με παπικό, αυτοί στους οποίους ο Οικουμενικός Πατριάρχης έδωσε “Τόμο Αυτοκεφαλίας”, πράγματι οι οικουμενιστικές εξελίξεις είναι εκτός ελέγχου! 

Δεν γίνεται να σιωπούμε άλλο…

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Το απύθμενο θράσος του Μητροπολίτη Δημητριάδος άλλα να κηρύττει και άλλα να πράττει!
Πρώτη συλλειτουργία του μητρ. Δημητριάδος με τον σχισματικό ψευδεπίσκοπο Ολβίας Επιφάνιο
Το κήρυγμα του Μητρ. Δημητριάδος για τον πόλεμο στην Ουκρανία και το συλλείτουργο με τον ψευδεπίσκοπο Ολβίας

Σχετικά άρθρα

Οι οικουμενιστές κινούνται από δαιμονική αγάπη [mp3 2019]

Κήρυγμα τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη. Γιά τούς οἰκουμενιστές, ὑπέρτατος κανόνας, πάνω ἀπό τίς ἀποφάσεις τῶν Οἰκουμενικῶν Συνόδων, εἶναι τό διαστρεβλωμένο καί κατασυκοφαντημένο “ἵνα πάντες ἕν ὦσι”

Η Αλβανία ψηφίζει νόμο για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, γυρνώντας την πλάτη στις θρησκείες

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα προωθεί στη Βουλή της γείτονος όρος ψήφιση, μέσω της Υπουργού παιδείας, χωρίς τη συμμετοχή στη διαβούλευση εκπροσώπων των πέντε επίσημων θρησκειών της χώρας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.