Επικαιρότητα

Συμπαιγνία της γερμανικής κυβέρνησης και μερίδας ειδικών για την επιβολή lockdown

εικόνα άρθρου: Συμπαιγνία της γερμανικής κυβέρνησης και μερίδας ειδικών για την επιβολή lockdown

Γερμανοί αξιωματούχοι δωροδόκησαν το Ινστιτούτο Koch και όχι μόνο, για την παραγωγή τρομοκρατικών μοντέλων ως προς την εξάπλωση της υγειονομικής κρίσης, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσαν για τη θέσπιση αντισυνταγματικών νόμων…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Το πρωτοσέλιδο της 9ης Φεβρουαρίου της εφημερίδας “Die Welt” έχει προκαλέσει σάλο στη Γερμανία, καθώς αποκαλύπτει την πληρωμένη συμπαιγνία της γερμανικής κυβέρνησης και μερίδας ειδικών για την επιβολή lockdown. Η εφημερίδα δημοσίευσε αλληλογραφία μεταξύ του ινστιτούτου Koch και του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας στην οποία ζητήθηκε από τους επιστήμονες να στηρίξουν τα «προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα» των lockdowns. Τα έγγραφα – περισσότερα από 200 σελίδες που ανακτήθηκαν από την εφημερίδα, μετά από μια νομική αντιπαράθεση με το Ινστιτούτο Koch- αποκαλύπτουν την εσωτερική αλληλογραφία μεταξύ του υπουργείου Εσωτερικών και των ερευνητών-ιατρών.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών προσέγγισε μέλη του Ινστιτούτου Robert Κοch και τους παρήγγειλε ένα fast-food «κείμενο εργασίας», με μοντέλα πρόβλεψης της εξέλιξης των κρουσμάτων βάσει των χειρότερων δυνατών σεναρίων, ώστε να το χρησιμοποιήσει ως «επιστημονική βάση» για την τρομοκράτηση του πληθυσμού και τη δικαιολόγηση του σκληρού lockdown. Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, περισσότεροι από ένα εκατ. άνθρωποι θα έχαναν τη ζωή τους, εάν η κοινωνική ζωή συνεχιζόταν όπως πριν από την πανδημία.

Το κατά κυβερνητική παραγγελία «κείμενο εργασίας» προκάλεσε την επιβολή νομοθετικών μέτρων ασφυκτικού περιορισμού των ατομικών ελευθεριών. Με βάση τις εν λόγω ιδιαιτέρα αρνητικές προβλέψεις, το γερμανικό κράτος προχώρησε σε σαρωτικές νομοθετικές αλλαγές, σε νομοθετικές πράξεις που αφορούσαν τις ατομικές ελευθερίες προκειμένου να ισχύσουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα στις κοινωνικές επαφές – συμπεριλαμβανομένων των πρωτοφανών lockdowns που ξεκίνησαν το Μάρτιο.

Στη Γερμανία, βέβαια, εδώ και ένα χρόνο, τα μέτρα αυτά, καθώς και κρατικές αποφάσεις απαγόρευσης συναθροίσεων που διοργανώνονται ενάντια στα lockdown, προσβάλλονται στα δικαστήρια. Ήδη έχουν υπάρξει δικαστικές αποφάσεις για την αντισυνταγματικότητά τους, κυρίως με βάση την αρχή της αναλογικότητας. Κρίνεται ότι τα περιοριστικά μέτρα είναι δυσανάλογα και ότι το γερμανικό κράτος όφειλε πρώτα να λάβει ηπιότερα και πιο στοχευμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης, προτού φτάσει στα ληφθέντα. Γερμανικό δικαστήριο ακύρωσε για παράδειγμα τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, διότι «δεν έχει τεκμηριωθεί επαρκώς».

Με λίγα λόγια οι Γερμανοί αξιωματούχοι δωροδόκησαν το Ινστιτούτο Koch και όχι μόνο, για την παραγωγή τρομοκρατικών μοντέλων ως προς την εξάπλωση της υγειονομικής κρίσης, τα οποία στην συνέχεια χρησιμοποιούσαν για τη θέσπιση αντισυνταγματικών νόμων.

Πάντως το ντόμινο εξελίξεων που αναμενόταν να επακολουθήσει μετά τις αποκαλύψεις αυτές αποδείχτηκε όνειρο θερινής νυκτός, καθώς δεν έχει ανοίξει ρουθούνι σε καμία χώρα και μάλιστα στη δική μας. Τα πληρωμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα δεν αμφισβητούν, δε ρωτούν, δεν ερευνούν. Το κάνουν όταν πια δεν μπορούν να καλύψουν εκ των πραγμάτων τη βάναυση κακοποίηση που δέχονται οι πολίτες, είτε δια πράξεως είτε δια παραλείψεως, βλ. θάνατοι και παρενέργεις από εμβόλια astra zenecca, χωρίς πάντως να αναζητήσουν καμία ευθύνη για τις κυβερνητικές επιλογές. “Χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις!”

Στη Γερμανία, βέβαια, υπάρχει εν εξελίξει μια κοινωνική συνθήκη που πιέζει τα πράγματα, βλ. εξωκοινοβουλευτικός έλεγχος για τον κορωνοϊό και τα λοκ ντάουνς, πράγμα που στην εν υπνώσει και εν πλήρει διαφθορά Ελλάδα μοιάζει ουτοπικό. Και, κατά πώς φαίνεται, η γερμανική δικαιοσύνη, σε αντίθεση με την ελληνική, εξακολουθεί να είναι ανεξάρτητη και οι νόμοι οι περιοριστικοί της ελευθερίας κρίνονται ο ένας μετά τον άλλον αντισυνταγματικοί. Άμποτε και στη χώρα που γέννησε την δημοκρατία!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
– κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης (καθηγητής της Νομικής), Επιχείρηση σκλαβιά… [ΒΙΝΤΕΟ]
– Επιπλοκές και ένας θάνατος εθελοντή του εμβολίου του Covid-19
– Το τέλος της επιστήμης
– Το Συμβούλιο της Ευρώπης για τους εμβολιασμούς και το “Πιστοποιητικό (δεν αναφέρει ψηφιακό) Εμβολιασμού”
– Γιατρέ, τελικά ποιον διακονείς;
– Ακούστε τον Δρ. Δημήτρη Αντωνίου να καταρρίπτει τη θεωρία περί ασφαλούς “μπολιάσματος”
– Πάπας: Ηθικά αποδεκτά τα μπόλια με κύτταρα εμβρύων κατά του κακού
– Από ή μετά το μπόλιασμα [ΒΙΝΤΕΟ] (χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη λόγω της παγκόσμιας λογοκρισίας)
– Ο ΠΟΥ συστήνει ενημέρωση για τα «οφέλη» των εμβολίων χωρίς υποχρεωτικότητα
– Οι υγειονομικοί που τιμούν την επιστήμη δεν εμβολιάζονται βεβιασμένα και χωρίς αξιόπιστες μελέτες

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.