Επικαιρότητα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Οι Ουκρανοί σχισματικοί που επισκέπτονται την Ελλάδα, εξαφανίστηκαν

εικόνα άρθρου: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Οι Ουκρανοί σχισματικοί που επισκέπτονται την Ελλάδα, εξαφανίστηκαν

Συνεχίζεται ο αγώνας των Ορθοδόξων πιστών αναφορικά με την επίσκεψη σχισματικής ομάδας τριανταδύο Ουκρανών, της οποίας προεξάρχουν οι ψευτοεπίσκοποι Συμεών και Αλέξανδρος. Ο αρχικός τους σχεδιασμός προέβλεπε για το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Νοεμβρίου προσκύνημα στην Αίγινα κατά την ημέρα μνήμης του Αγίου Νεκταρίου.

Τελικά η σθεναρή στάση του Μητροπολίτη κ. Εφραίμ και της Ηγουμένης της Μονής του Αγίου Μηνά, αλλά και άλλων κληρικών και λαϊκών, υποχρέωσαν τους σχισματικούς να τροποποιήσουν το πρόγραμμά τους και να μην εμφανιστούν καμία από τις δύο μέρες σε κανένα από τα προσκυνήματα της Αίγινας. Αντιλήφθηκαν ότι το κλίμα γενικότερα στην Ελλάδα είναι πλέον εχθρικό απέναντι σε όσους λειτουργούν διαιρετικά στην Ορθοδοξία.Αυτό αποτελεί μία σπουδαία επιτυχία του πιστού Ορθόδοξου λαού.
Οι σχισματικοί μετά τις έντονες αντιδράσεις των Ορθοδόξων Ελλήνων τροποποιούν διαρκώς το πρόγραμμά τους και αναζητούν μοναστήρια, τα οποία δεν έχουν ενημερωθεί και τα οποία χωρίς να γνωρίζουν ίσως τους δεχτούν. Μάλιστα προσπαθούν να εξαπατήσουν και πάλι φορώντας ελληνικά καλυμμαύχια τα οποία βεβαίως δεν φορούν ποτέ στην Ουκρανία.

Εμφανίζεται τώρα στην ιστοσελίδα του Συμεών ότι το Σάββατο 9 Νοεμβρίου επισκέφτηκαν τον Όσιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης και την Μονή Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης.
Στο Όσιο Εφραίμ μπήκαν στον Ναό προς το τέλος της Λειτουργίας και όπως φαίνεται ξάφνιασαν τον εφημέριο με την ελληνορθόδοξη εμφάνισή τους, πήραν αντίδωρο και κεράστηκαν στο αρχονταρίκι.

Από την Ιερά Μονή Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης παρουσιάζουν φωτογραφίες, κατά τις οποίες έχουν αφεθεί εντελώς μόνοι στο Μοναστήρι και η μόνη μοναχή που συνάντησαν ήταν… σε μία φωτογραφία κάδρο, την οποία και δημοσίευσαν.

Φαίνεται ότι η Ηγουμένη και οι μοναχές της Μονής Νταού Πεντέλης γνωρίζουν πολύ καλά το πρόβλημα με τους σχισματικούς και έλαβαν τα μέτρα τους.  

Για την Κυριακή 10 Νοεμβρίου φαίνεται ότι έχουν χαθεί τα ίχνη τους και θα μας παρουσιάσουν τις σχισματικές δραστηριότητες τις επόμενες μέρες.
Από τον Οσιο Εφραίμ Νέας Μάκρης:

Από την Μονή Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης

ΠΗΓΗ

Δείτε σχετικά:
– Νεώτερα από την επίσκεψη των σχισματικών σήμερα στην Αίγινα
 Ηγουμένη Θέκλα: «Οι λαϊκοί με ράσα που παριστάνουν τους ιερείς και επισκόπους, δεν επιτρέπετε να εισέλθουν στο Μοναστήρι»
– Στον Άγιο Νεκτάριο Αίγινας σήμερα, νίκησε η Ορθοδοξία, νίκησε η αλήθεια
– Οι σχισματικοί Ουκρανοί ψεύδονται ότι ήσαν παρόντες στη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου και στη Μονή του Αγίου Μηνά Αίγινας

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.