Επικαιρότητα

Συνάντηση Αυγερινοπούλου με τον Πάπα με αφορμή το περιβάλλον

εικόνα άρθρου: Συνάντηση Αυγερινοπούλου με τον Πάπα με αφορμή το περιβάλλον

20 Οκτ 2021

Όλο και πληθαίνουν οι προσκλήσεις προς τον ψευδοπροφήτη του Βατικανού να επισκεφτεί την Ελλάδα…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ως Επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας στο πλαίσιο των εργασιών της προπαρασκευαστικής κοινοβουλευτικής συνάντησης για την κλιματική αλλαγή στη Ρώμη. Φυσικά, η κυρία Πρόεδρος δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να απευθύνει πρόσκληση προς τον Πάπα να επισκεφθεί την Ελλάδα!

Παράλληλα, κατά τις προηγούμενες μέρες ο Πάπας συναντήθηκε για ακόμη μια φορά με τον γνωστό αναμορφωτή του Δεκαλόγου, «Καταπράσινο» Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με τον οποίο συναποφάσισαν κοινή δράση για ζητήματα που αφορούν τη φύση και το περιβάλλον, ενώ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, η Πρόεδρος της Επιτροπής είχε επικοινωνήσει με το Γραφείο του Πατριάρχη για σειρά περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Εμείς ως Κατάνυξη, θα συνεχίσουμε να στηλιτεύουμε τέτοιου είδους εκτροπές, ασφαλισμένοι εντός των τειχών της Ιεράς Αποτείχισης, έως ότου να καταδικαστεί Συνοδικά η Παναίρεση του Οικουμενισμού.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Ο διαθρησκειακός αχταρμάς εν δράσει: Κοινή έκκληση για το περιβάλλον στο Βατικανό
– Πατριάρχης Βαρθολομαίος και Πάπας μαζί σε διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα
– Παγκόσμια διακυβέρνηση ζητάει ο Πάπας Φραγκίσκος με αφορμή μεταναστευτικό και κλιματική αλλαγή

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.