Επικαιρότητα

Συνεχίζονται απροκάλυπτα οι συνομιλίες για την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας

εικόνα άρθρου: Συνεχίζονται απροκάλυπτα οι συνομιλίες για την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Θα αποκαλύπτουμε κάθε προσπάθεια συγκάλυψης της Τουρκίας… επαναφέροντας τις αρχές του Καταστατικού Χάρτη στο κυπριακό ζήτημα ως υπόθεση εισβολής και κατοχής (Σ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ.)

Λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, για την Τριμερή Συνάντηση που έλαβε μέρος στις 25 Νοεμβρίου στο Βερολίνο μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του κατοχικού ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

—————————————————————

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ. : Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η Συντονιστική Επιτροπή Υπεράσπισης Αγώνα για Ελεύθερη Κύπρο (Σ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ.) εξέδωσε την παρακάτω Ανακοίνωση: 

Η Τριμερής Συνάντηση μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του κατοχικού ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου, έληξε με τη δαμόκλεια σπάθη επί της Κύπρου, αφού επαναβεβαιώθηκε το περιεχόμενο της δήλωσης της 11ης Φεβρουαρίου 2014 και το επονομαζόμενο πλαίσιο Γκουτέρες που ανήγγειλε προφορικώς ο Γ.Γ. στο συμπόσιο της 30ης Ιουνίου 2017 στο Κραν Μοντάνα. 

Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ Α. Γκουτέρες μετά από το συμπόσιο στο Βερολίνο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θα συνεχίσει τις επαφές με τις Εγγυήτριες Δυνάμεις για σύγκληση εκ νέου Πενταμερούς Διάσκεψης με βάση τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία με πολιτική ισότητα.

Προς επίρρωση της πολιτικής ισότητας αλά Γκουτέρες, αποκαλεί ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, τον Πρόεδρο της μοναδικής διεθνώς αναγνωρισμένης Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδη “ηγέτη της ελληνοκυπριακής κοινότητας” και τον κατοχικό Μ. Ακιντζί “ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας” αρχίζοντας το κείμενο της ανακοίνωσης απο τον τελευταίο.

Οι συνομιλίες που επιχειρήθηκαν και συνεχίζονται απροκάλυπτα για την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως αυτές της Γενεύης και προσφάτως του Βερολίνου, συνιστούν εγκλήματα κακουργηματικού βαθμού ποινικά κολάσιμα, σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη, τις Διεθνείς Συνθήκες και το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο και τα οποία μας παρέχουν τη δυνατότητα να αποτρέψουμε τους σκοτεινούς σχεδιασμούς που εκκολάπτονται και εκπορεύονται στους κόλπους του ΟΗΕ, όπως απεδείχθη εκ νέου στο Βερολίνο πρωτοστατούντος στην εκτροπή από τις αρχές που επιβάλει ο Κ.Χ. του ίδιου του Γ.Γ. Α. Γκουτέρες.

Εμείς, ως Σ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ., θα υπερασπισθούμε την μοναδική διεθνώς αναγνωρισμένη Κυπριακή Δημοκρατία και θα αντιπαλαίψουμε κάθε μορφή συνομιλιών στο πλαίσιο του απεχθούς και ρατσιστικού σχεδίου της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Θα αποκαλύπτουμε κάθε προσπάθεια συγκάλυψης της Τουρκίας – όπως με επαίσχυντο τρόπο επιχειρήθηκε και στο Βερολίνο δια του εκπροσώπου του ΟΗΕ Α. Γκουτέρες – επαναφέροντας τις αρχές του Καταστατικού Χάρτη στο κυπριακό ζήτημα ως υπόθεση εισβολής και κατοχής.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ.) 

Σχετικά άρθρα

Καιρός να αναβαπτιστούμε με τα νάματα της πίστεως και της φιλοπατρίας του 1940: “Οι Εμφανίσεις της Παναγίας”

Ο άγων ήταν ιερός. Οι Έλληνες πολεμούσαν υπέρ Πί­στεως και Πατρίδος. Εγνώριζαν, ότι αν πατούσαν τον τόπο μας οι Φράγκοι, οι παπικοί θα μας νόθευαν την πίστη και θα μόλυναν την Ορθοδοξία

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.