του Ιωάννη Πουναρτζόγλου
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Στην παράνοια της εποχής που ζούμε, φαίνεται ότι ένας υγιής ανεμβολίαστος πολίτης με αρνητικό τεστ είναι κατώτερος από έναν μη ελεγμένο εμβολιασμένο…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη για ακόμη μία φορά αποκαλύπτει το αγαπητικό της πρόσωπο προς τον ελληνικό λαό και τη δημοκρατία.

Μετά την τελευταία πράξη “αγάπης” να επιβάλει το μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60, έρχεται ο αποκλεισμός των ανεμβολίαστων άστεγων συμπολιτών μας από τις δομές φιλοξενίας.

Στην παράνοια της εποχής που ζούμε, φαίνεται ότι ένας υγιής ανεμβολίαστος πολίτης με αρνητικό τεστ είναι κατώτερος από έναν μη ελεγμένο εμβολιασμένο. Το ίδιο έργο είδαμε και με τους υγειονομικούς της χώρας που βγήκαν σε αναστολή…

Τους άλλοτε ήρωες υγειονομικούς έχουν οδηγήσει στην πείνα και στην εξαθλίωση και πλέον έχουν καταδικάσει τους άστεγους σε αργό και βασανιστικό θάνατο, καθώς η κακοκαιρία είναι παρούσα.

Η μόνη λύση κατά την “ευφυέστατη” πολιτική τους είναι να τους επιτρέψουν να μείνουν σε μία καρέκλα (το πολύ πολύ) εντός εσωτερικού κοινόχρηστου χώρου. 
Ας υποθέσουμε ότι οι αρνητικοί ανεμβολίαστοι είναι επικίνδυνοι (καμία λογική και ιατρική εξήγηση…), τότε σύμφωνα με τη “λογική” τους, ο ιός δεν κολλάει στην καρέκλα, αλλά στο κρεβάτι της δομής φιλοξενίας! Μάλλον η μετάδοση επηρεάζεται με τον ίδιο τρόπο όπως και με την περίπτωση της μουσικής στους χώρους εστίασης…

Επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε πως οι εντολείς αυτών των εγκληματικών αποφάσεων είναι οι ίδιοι που κόπτονται για το “καλό” μας! Και έχουν το θράσος σε κάθε δήλωσή τους να λένε πως τα μέτρα αυτά δεν είναι τιμωρητικά!!!

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας οι άστεγοι συμπολίτες μας να επιβιώσουν από την κακοκαιρία και ο ελληνικός λαός να ξυπνήσει από τον λήθαργο!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Το πρόστιμο των εκατό ευρώ για τους ανεμβολίαστους και τα «δοσίματα» της Τουρκοκρατίας