του Ιωάννη Πουναρτζόγλου

Μιλάει ξεκάθαρα για μετάδοση ασθενειών από την Θεία Κοινωνία!!!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Διανύοντας τις ημέρες μετά από την Ανάσταση του Χριστού, δεν μπορούν τα αυτιά μας να δεχτούν τις βλάσφημες και αιρετικές δηλώσεις του Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου. Κρίμα που φέρει και τέτοιο όνομα… Δεν διστάζει να ξαναπροκαλέσει σε άμεσο χρονικό διάστημα την οργή του πιστού λαού!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του κηρύσσει γυμνή τη κεφαλή αίρεση!!! Λέει συγκεκριμένα «δεν μπορεί (ο ανεμβολίαστος ιερέας) να πίνει από το άγιο Ποτήριο και μετά να δίνει στον άλλονε ή να δίνει το αντίδωρο και να του φιλάνε το χέρι». Μιλάει ξεκάθαρα για μετάδοση ασθενειών από την Θεία Κοινωνία!!!

Ουαί υποκριτές! Ξεχνάει ο κ. Χρυσόστομος ότι ο Θεός δεν περιπαίζεται! Τους αποκαλύπτει και ξεμπροστιάζει τις αιρέσεις τους!
Ο συγκεκριμένος επίσκοπος έχει κάνει πολλά φάουλ. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ιεραρχία δεν θα του δείξει την κόκκινη κάρτα, καθώς ως επί το πλείστον εμφορούνται από το ίδιο πνεύμα.

Ο πιστός λαός όμως πρέπει να ξυπνήσει από το φάσμα της ψευτοϋπακοής και να απαντήσει βγάζοντάς τους την κόκκινη κάρτα, την κάρτα της αποτείχισης που είναι βαμμένη κόκκινη από το αίμα των Αγίων Πατέρων και το “αίμα” των διώξεων.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
– Θρασύς και, όπως πάντα «ασύνετος» ο Δωδώνης Χρυσόστομος Συνετός
Οι εριστικές δηλώσεις του Δωδώνης προς τους απεργούς πείνας