Άρθρο της Ελένης Καμπούρη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Το δόλωμα βρίσκεται στη φάκα και η ανθρωπότητα υιοθετεί μεθόδους που αντί να διευκολύνουν τη ζωή μας… την υποδουλώνουν…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Όσο η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) αργά, σταθερά και μεθοδικά μας προετοιμάζει για την μαζική εφαρμογή των εμφυτευμάτων microchip σε ανθρώπους, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα εφαρμόζουν(εκούσια ή ακούσια) τα δόλια σχέδιά της. 

Η είδηση

Δημοσίευμα λοιπόν αναφέρει ότι ο κ. Μπράντον Νταλάλι “…φανατικός θαυμαστής της Tesla έχει εμφυτεύσει ένα τσιπ στο δεξί του χέρι και στη συνέχεια χρησιμοποιεί τη συσκευή για να ξεκλειδώσει το όχημά του”. To κόστος γι αυτήν την επέμβαση είναι 400 δολάρια και το τσιπ ονομάζεται Vivokey Apex. Ιδιαίτερα περήφανος για την επιλογή του ο κ. Νταλάλι, στο δημοσίευμα εξηγεί αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σ’ αυτήν την ενέργεια και υπερθεμάτισε παρουσιάζοντάς μας τα “θετικά” της επιλογής του. Επίσης, δήλωσε “ότι έχει ήδη ένα άλλο μικρότερο τσιπ στο αριστερό του χέρι που αποθηκεύει τα κλειδιά της κάρτας εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, τα κλειδιά του σπιτιού του, την κάρτα επικοινωνίας του και άλλες πληροφορίες”.  Όντας ο ίδιος εργαζόμενος “στον τομέα της τεχνολογίας, απάντησε επίσης στα σχόλια που δέχθηκε περί «θεωριών συνωμοσίας» σχετικά με την εμφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπους”. Έχοντας ήσυχη την συνείδησή του, μας εξηγεί ότι ο μόνος λόγος που το έκανε είναι για να μην ξεχνάει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του!

Συναίνεση στην υποδούλωση

Το δόλωμα λοιπόν βρίσκεται ήδη στη φάκα και η ανθρωπότητα προσπαθεί να κάνει ευκολότερη την ζωή της, υιοθετώντας άκριτα μεθόδους που όχι απλώς δεν την διευκολύνουν αλλά τελικά την υποδουλώνουν. Ο θυμόσοφος λαός μας λέγοντας σοφά ότι “αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι”, καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο το τσιπάρισμα βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα με την δική μας συναίνεση. Όλα για το καλό μας, όλα για την δική μας διευκόλυνση και ωφέλεια. Είναι όμως έτσι; Το πείραμα με τον βάτραχο, άλλα μας διδάσκει. Η απροϋπόθετη εξοικείωση με την τεχνολογία μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια και βήμα-βήμα στο σφράγισμα του Αντιχρίστου. Η πλάνη και η παραπληροφόρηση είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα της σημερινής εποχής και είναι ουσιαστικά αυτά τα οποία προετοιμάζουν τον σημερινό άνθρωπο να δεχτεί το σφράγισμα τελείως αβασάνιστα για ιατρικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς λόγους.  Αυτό συμβαίνει γιατί απομακρυνθήκαμε από την αγιοπατερική ορθόδοξη παρακαταθήκη μας, αμβλύνθηκε το ορθόδοξο κριτήριό μας και όλα προσπαθούμε να τα δικαιολογήσουμε ως “φυσιολογικά” μέσα από το πρίσμα του οικουμενισμού και της παγκοσμιοποίησης.

Γι’ αυτό λοιπόν απαιτείται προσοχή και επαγρύπνηση από μέρους μας. Ας μην εξοικειωθούμε τόσο εύκολα και άκριτα με οτιδήποτε υπόσχεται την ευημερία μας. 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Τα νέα αυτόνομα τσιπ
Η πρώτη Ελληνίδα που έλαβε το τσιπάκι-χάραγμα (RFID-CHIP) Έλσα Σωτηριάδη (video)
Ο Λιβάνιος προφητεύει το τσιπάρισμα