Του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός διαπραγματεύεται με τους Γερμανούς τα τριάντα αργύρια της “κοινωνικής στέγασης”…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Γερμανική Εφημερίδα BILD, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με περισσό θράσος, μας διεμήνυσε πως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης για την υποδοχή του ρεύματος μετανάστευσης που θα προκαλέσουν οι πολιτικές εξελίξεις στο Αφγανιστάν.

Κυρίως το τοποθέτησε στη χρηματοδότηση της κοινωνικής στέγασης, όπως την χαρακτήρισε.

Μοιάζει να ζει σε μια άλλη πραγματικότητα ο Έλληνας Πρωθυπουργός, όταν ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, σε μια κομβικής σημασίας ομιλία του με τίτλο «Separatisme» (αποσχιστικές τάσεις) και υπό το βάρος δολοφονικών επιθέσεων με δράστες εξτρεμιστές ισλαμιστές, έκανε λόγο για τον κίνδυνο του «ισλαμιστικού αυτονομισμού», και ψήφιζε νόμο που σύμφωνα με την κυβέρνηση ενισχύει την κοσμικότητα της γαλλικής κοινωνίας, όμως σύμφωνα με τους επικριτές της καταπατά τις θρησκευτικές ελευθερίες, καθώς θα οδηγήσει στο κλείσιμο τοπικών μουσουλμανικών ενώσεων και θα επηρεάσει σοβαρά την κατασκευή τζαμιών.

Ήδη από το 2018 έφταναν τα σπουδαία για την Ισλαμική ιδεολογία στη Γαλλία: Συγκριτικά με άλλες διεκδικήσεις το χαλάλ είναι λεπτομέρεια, αλλά υπογραμμίζει ότι το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, είναι ιδεολογία, τρόπος ζωής, πολιτικό πρόγραμμα. Υπό αυτή την έννοια, η απόρριψη του δεν αποτελεί συμπεριφορά μη ανεκτικότητας («μισαλλοδοξίας», όπως λένε, πομπωδώς, οι ορθώς σκεπτόμενοι) αλλά πολιτική αντίθεση, αντιπολίτευση σε ένα διεθνές, σαρωτικό, υπερσυντηρητικό κίνημα.

(..) Το Ισλάμ προωθεί μια μορφή ανδρικής συνενοχής στη δημιουργία ενός καθεστώτος, όπου το Σύνταγμα θα είναι το Κοράνι κι όπου οι άνδρες αδελφοί θα περιφρουρούν, ώστε να τηρείται πιστά. Κι όπως κάθε ιδεολογία, το Ισλάμ διαθέτει και συγκροτεί πάνθεον, ήρωες, μάρτυρες· καθώς και το αντίθετό τους: αποστάτες, προδότες, ξεπουλημένους (στον εσώτερο κύκλο)· κάλπικους συμμάχους, συνωμότες και εχθρούς (στον εξωτερικό κύκλο). Όλα είναι βολικά και τελειώνουν στον Παράδεισο.

Και συζητάμε για το 30-35% του γαλλικού πληθυσμού ― το επίσημο ποσοστό των μουσουλμάνων στη Γαλλία το 2018!!!

Την ώρα που η στατιστική αλήθεια καταπνίγει κάθε προσπάθεια άμβλυνσης του προβλήματος, στην Ευρώπη σύμφωνα με το Γαλλικό Παρατηρητήριο Μετανάστευσης και Δημογραφίας (OID), σχεδόν ένα στα πέντε νεογέννητα αγόρια (18,8 %) έλαβαν αραβο-ισλαμικό όνομα το 2016. Στη δεκαετία του 1960 αυτό το ποσοστό ήταν σχεδόν 0%. Την ίδια ώρα η Βελγική Στατιστική Υπηρεσία (STATBEL) δημοσίευσε μια σχετική λίστα. Αυτό δείχνει ότι το Μοχάμεντ είναι το πιο κοινό όνομα στις Βρυξέλλες.

Δυστυχώς, το πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα δεν ευθυδρομεί. Το μοντέλο διακυβέρνησης των τελευταίων χρόνων, δυστυχώς, ξεπέρασε τα πολιτικά ψέματα της διακυβέρνησης 35 χρόνων μετά τη μεταπολίτευση και φτάσαμε στην πολιτική χειραγώγηση της Νέας Εποχής.

Αρχή έγινε με το “λεφτά υπάρχουν”, εδραιώθηκε με τα Capital Controls και με το ΌΧΙ στο δημοψήφισμα που έγινε ΝΑΙ σε μια νύχτα.

Άντεξε στο Stress Test της προδοσίας των Πρεσπών, και φτάσαμε να ζούμε σήμερα την παραχώρηση θεμελιωδών ατομικών μας ελευθεριών, ελέω covid-19.

Σε μια γηρασμένη χώρα ούτε 8 εκατομμυρίων Ελλήνων, (ούτε 3 εκατ. δεν είμαστε αυτοί που αγαπούν την πατρίδα), η εγκατάσταση 3 εκατομμυρίων Αφγανών συνιστά εχθρική προδοτική πράξη.

Κανένα διεθνές δίκαιο δεν προβλέπει την βίαιη πληθυσμιακή αλλοίωση μιας χώρας.

Η Μητσοτάκειος λογική, χάρισμα του.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra