Ομιλία του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη

Στη σειρά των ομιλιών που είναι αφιερωμένες σε κήρυκες του Θείου Λόγου που έγραψαν με το πέρασμά τους, χρυσές σελίδες στη σύγχρονη Εκκλησιαστική ιστορία, συνεχίζεται…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Μετά τον Άγιο Επίσκοπο Αυγουστίνο Καντιώτη και τον φλογερό ομολογητή Νικόλαο Σωτηρόπουλο, σειρά έχει δικαιωματικά ο Δημήτριος Παναγόπουλος.

Μια αγιασμένη μορφή που κατέστη από τον Θεό κήρυκας του Θείου λόγου θαυματουργικά. Η επί 27 έτη ασταμάτητη διακονία του, η αυστρότητα του βίου του, η θυσιαστική του αγάπη που τον οδηγούσε σε κάθε γωνιά της Ελλάδα, είναι αξιοζήλευτη.

Με εκατοντάδες ομιλίες που είναι πλέον διαθέσιμες στο διαδίκτυο και πλήθος πρακτικών βιβλίων, η προσπάθεια να χωρέσει το θεολογικό του ανάστημα και ο θαυμαστός του βίος σε μία ομιλία, γίνεται μόνον ως ερέθισμα για να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Χριστός Ανέστη

Ζωντανή ομιλία κ. Ελευθέριου Κοσμίδη με θέμα: “Δημήτριος Παναγόπουλος”

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 ο κ. κ. Ελευθέριος Κοσμίδης, Φυσικός – Σύμβουλος σπουδών & επαγγελματικού προσανατολισμού – μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας, μίλησε με θέμα: “Δημήτριος Παναγόπουλος”

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra