Ανακοίνωση ομιλίας του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη
Φυσικός – Σύμβουλος σπουδών & επαγγελματικού προσανατολισμού

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, στις 7:00 μμ. στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής» (Χωρίς κόσμο)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Πως άλλαξε ο κορωνοϊός το επάγγελμα των γονιών σας; Κάθε πότε αλλάζουν τα επαγγέλματα; Σε τι σε εκπαιδεύει το σχολείο και το φροντιστήριο; Υπάρχουν επαγγέλματα εκτός του πλαισίου των Πανελλαδικών εξετάσεων; Τελικά σπουδάζουμε επάγγελμα ή σπουδάζουμε για προσωπική μόρφωση; Ποια είναι η πιο ηλίθια ερώτηση:
ποιά είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος ή ποιά επαγγέλματα έχουν επαγγελματική αποκατάσταση;

Είναι αλήθεια πως ο κορωνοϊός άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού στο θέμα της εργασίας..

Με αφορμή τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ξετυλίγουμε το κουβάρι των επαγγελματικών επιλογών όχι μόνο για τους υποψηφίους αλλά και για τους μαθητές, τους φοιτητές, τους μεταπτυχιακούς, τους διδακτορικούς, τους ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ και αποφοίτους ΙΕΚ, τους ανειδίκευτους, τους ανέργους, αλλά και τους γονείς των παιδιών που δίνουν πανελλαδικές, ανθρώπους που αναζητούν εργασία ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός είναι κοινωνικό δικαίωμα, στο εδώ και στο τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στη σύγχρονη ιστορία μας.

Το ίδιο και η εμπιστοσύνη στην Πρόνοια του Θεού.

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, στις 7:00 μμ., ο κ. Κοσμίδης Ελευθέριος, Φυσικός – Σύμβουλος σπουδών & επαγγελματικού προσανατολισμού – μέλος του ΔΣ του συλλόγου μας, θα μιλήσει με θέμα: «Τα επαγγέλματα αλλάζουν! Εσύ τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;»

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής», στη Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος – Τηλέφωνο επικοινωνίας του συλλόγου: 2310 515786.

Διάρκεια 1 ώρα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν απαντήσεις στα δικά σας ερωτήματα.

Η ομιλία θα μεταδόθει ζωντανά στο κανάλι του youtube εδώ.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra