Του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Ό,τι κυβερνητικό ΔΕΝ είναι και σωστό! Ό,τι κυβερνητικό ΔΕΝ είναι defacto για καλό…

Ἐπιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Εκμαυλίζω σημαίνει ότι παρασύρω κάποιον σε κακές συνήθειες, ενώ εκμαυλισμός είναι η προαγωγή στη διαφθορά. Ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας εθίστηκε στον εκμαυλισμό των κυβερνώντων.
Έτσι όταν τα προβεβλημένα κυβερνητικά στελέχη αποδομούνε ηθικές αξίες, μηδενίζουν ιδεώδη, ιερά και όσια και εκμαυλίζουν τη νεολαία της χώρας, η κατάσταση δείχνει να έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Οι ξενόφερτες ψυχόλεθρες κουλτούρες, όπως το αδρά χρηματοδοτούμενο από τα γνωστά κέντρα “πυροτέχνημα ΛΟΑΤΚΙ”, μας δειγματίζουν ως δικαίωμα την απομάκρυνση από τους λόγους του Ευαγγελίου και προβάλλουν ως επιλογή την αδιέξοδη ζωή… δίχως Θεό.
Στην ακραία του παρακμή, όλο αυτό το νεοεποχίτικο πανηγύρι αποδόμησης των ιερών και των οσίων του Έθνους μας φτάνει να χρηματοδοτείται και από τον κυβερνητικό προϋπολογισμό, με την προσβλητική αποστολή: Να αλλάξουν οι Έλληνες και να μην είναι τόσο Ρατσιστές.

Ζούμε σε μια εποχή που κυριαρχεί η ρευστότητα και προάγεται το επαμφοτερίζον. Η κοινωνική πραγματικότητα αποδέχεται ασμένως -και μάλλον ασύνειδα- τον κατασκευασμένο ιδεοληπτικό ολοκληρωτισμό, που εκπορεύεται από τις θρυμματισμένες επιστημονικές ελίτ, οι οποίες καλλιεργούν θεωρίες διχαστικές ή μηδενιστικές σε επίπεδο φύλου, γένους, είδους, τάξης, έθνους κτλ1.

Η κατάφωρη αυτή παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών από την ίδια τους την Κυβέρνηση, ο χαρακτηρισμός ρατσιστές για τις δικές του αξίες και ιδανικά, και επιπλέον η χρηματοδότηση εκπαιδευτικών και πολιτικών από τον κρατικό υπολογισμό με στόχο τα παιδιά και τη νεολαία μας, ΔΕΝ μπορεί να παραμείνει αναπάντητη.

Ο Αριστοτέλης επεσήμανε πως “Αυτοί που μελέτησαν προσεκτικά τον τρόπο διακυβέρνησης των ανθρώπων, πρέπει να έχουν πεισθεί πως η τύχη των εθνών εξαρτάται από την εκπαίδευση των νέων“. Τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα;

Από τα χείλη του ίδιου του Πρωθυπουργού είχε ειπωθεί με έμφαση:

“Αναρωτιέμαι λοιπόν, κατά πόσο η καθιέρωση εργαστηρίων δεξιοτήτων με τέσσερις σημαντικούς θεματικούς κύκλους: ευ ζην, περιβάλλον, κοινωνική ευθύνη και δημιουργική σκέψη και πρωτοβουλία, υπηρετεί ή δεν υπηρετεί αυτό τον σκοπό. Κατά την άποψή μας τον υπηρετεί. Και δυσκολεύομαι να βρω διαφορετική επιχειρηματολογία, γιατί αυτές οι θεματικές, οι οποίες προφανώς και θα προσαρμόζονται ανά ηλικία, ανά τάξη, για ζητήματα που τα παιδιά θα συναντήσουν στη ζωή τους, όπως ο εθελοντισμός, η οικολογική ευαισθησία, η οδική ασφάλεια, η προστασία από φυσικές καταστροφές, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, -θέμα το οποίο ήταν και σε ένα βαθμό παραμένει ταμπού για τα σχολεία μας, αδικαιολόγητα τελείως- ο αλληλοσεβασμός, η ανοχή στη διαφορετικότητα, η πρόληψη από εξαρτήσεις, οι βασικές αρχές δημόσιας υγείας ήρθαν στην επιφάνεια με πολύ μεγάλη ένταση λόγω του κορονοϊού αλλά και γνωστικά αντικείμενα, όπως η επιχειρηματικότητα, η ρομποτική, οι νέες τεχνολογίες, γιατί όχι η τεχνητή νοημοσύνη γιατί αυτά δεν πρέπει να τα διδάσκονται σήμερα τα παιδιά μας, συμπληρώνοντας το ωρολόγιο πρόγραμμα το οποίο καλύπτει τα βασικά γνωστικά αντικείμενα, με τα οποία πρέπει να εξοικειωθούν2“.

Εμείς, με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, στεκόμαστε απέναντι σε αυτή την πρακτική, διατρανώνοντας πως είναι η ώρα του ολομέτωπου αγώνα για του Χριστού την Πίστη την Αγία. Όσο εκείνοι ξηλώνουν εμείς θα δυναμώνουμε, ολομέτωπα στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Εμείς, τα παιδιά μας, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, όλοι μαζί να αποτρέψουμε άλλη μια απόπειρα βελούδινης ανηθικοποίησης και διαφθοράς των παιδιών.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Υπ. Δικαιοσύνης: Έχει ήδη ανοίξει η συζήτηση για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία…
Το παρδαλό δαιμόνιο
Ουδεμία (ευχάριστη) έκπληξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη!