Γράφει η Μαρία Κοσμίδου 
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Το πώς επιτρέπεται σε όλη αυτή την “επιχείρηση”, να περιορίζει θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου, είναι μείζον ζήτημα…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Ενώ η επιχείρηση “πανδημία κορονοϊού” βρίσκεται σε εξέλιξη, πληθαίνουν οι περιπτώσεις οι οποίες φέρνουν στο φως επιστημονικά στοιχεία αποκαλύπτοντας την απάτη γύρω από αυτή την όντως μεγάλη επιχείρηση.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η νίκη στη μάχη της κοινής λογικής έναντι του αυταρχισμού και της παράνοιας, η οποία κερδήθηκε μέσα σε δικαστική αίθουσα στην Πορτογαλία. Λίγους μήνες πριν, εφετείο αποφάνθηκε ότι η διαδικασία PCR δεν είναι αξιόπιστη δοκιμασία για το Sars-Cov-2 και ως εκ τούτου οποιαδήποτε επιβεβλημένη καραντίνα με βάση αυτά τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι παράνομη. Η απόφαση έδειξε επίσης ότι κάθε αναγκαστική καραντίνα που εφαρμόζεται σε υγιείς ανθρώπους θα μπορούσε να αποτελεί παραβίαση του θεμελιώδους δικαιώματος στην ελευθερία.

Το σημαντικότερο απ’ όλα σε αυτή την υπόθεση είναι ότι οι δικαστές έκριναν ότι ένα μόνο θετικό τεστ PCR δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποτελεσματική διάγνωση μόλυνσης. Η απόφαση συνεχίζει στο συμπέρασμα ότι με βάση επιστημονικές μελέτες κάθε τεστ PCR που χρησιμοποιεί πάνω από 25 κύκλους είναι εντελώς αναξιόπιστο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ανέφεραν ποτέ τίποτα γι’ αυτή την απόφαση δικαστηρίου. Κυβερνήσεις και ιατρικά εργαστήρια τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με τον ακριβή αριθμό κύκλων που εκτελούν κατά το PCR τεστ αλλά είναι γνωστό ότι αυτός μερικές φορές αγγίζει το 45, ενώ γνωρίζουν ότι καθετί πάνω από το 35 είναι εντελώς άχρηστο.

Το πώς επιτρέπεται σε όλη αυτή την “επιχείρηση”, να περιορίζει θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου, είναι μείζον ζήτημα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς ακόμα δεν έχει επέμβει εισαγγελέας να βάλει φρένο στον αυταρχισμό και την παράνοια των περιοριστικών μέτρων και της πολιτικής που ακολουθείται και στη δική μας χώρα. Οι επιστημονικές μελέτες είναι στη διάθεση των αρμοδίων που θέλουν έχουν τη συνείδησή τους καθαρή. Αυτό που μένει είναι να ενεργήσουν. Εν όψει, μάλιστα, όσων έχουν ανακοινωθεί σχετικά με την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα σημαντικά προβλήματα που ήδη έχει προκαλέσει η αναγκαστική καραντίνα στην κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Μήνυση για το σκάνδαλο του κορονοϊού
Pasquale Mario Bacco: Η ομολογία ενός ιατροδικαστή
Επιπλοκές και ένας θάνατος εθελοντή του εμβολίου του Covid-19
Περιβαλλοντική Μηχανική και κουραφέξαλα
Οι γιατροί αδύναμοι, ο Χριστός παντοδύναμος
Μας σκάβουν το λάκκο
Αυτοκτονία. Μια πραγματική πανδημία
– Την κεφαλή της Γιαμαρέλλου επί πίνακι ζητά ο Ρουβίκωνας…
– Ένας ακόμα επιστήμονας φιμώνεται…
– Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού
– Το ήθος των “εμβολιαστών”, συνάδει με την Ιατρική επιστήμη;
– Και οι 12 ήταν υπέροχοι (12 γιατροί μιλούν για τα μέτρα κατά του Covid-19)