Ανακοίνωση ομιλίας μοναχού π.Σεραφείμ Ζήση

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις 7:00μμ στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής» (Χωρίς κόσμο)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις 7:00 μμ., ο οσιολογιώτατος μοναχός π. Σεραφείμ Ζήσης Θα μιλήσει με θέμα: “Όταν ο Θεός πεθαίνει”: θεολογικός σχολιασμός”.

Υπόμνημα: Βιβλιοκριτική – θεολογικός σχολιασμός των θέσεων του βιβλίου “Όταν ο Θεός πεθαίνει”, του κ. Αλεξάνδρου Κατσιάρα και της κας. Μάρως Βαμβουνάκη (2003, 2008). Ο κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας είναι Σύμβουλος του Κλάδου Εκδόσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, Διευθυντής Συντάξεως (Αρχισυντάκτης) των περιοδικών “Θεολογία” (από το 2017) και “Εφημέριος” (από το 2009) και Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος (από το 2008). Συνεπώς, οι θεολογικές του θέσεις, και μάλιστα σε ένα σύγγραμμα, στην επίσημη παρουσίαση του οποίου (Φεβ. 2010) έλαβαν μέρος ο Οικ. Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος και ο Μητροπολ. Περγάμου κ. Ιωάννης (Ζηζιούλας), αποκαλύπτουν τις θεολογικές “συντεταγμένες” της Διοικήσεως της Εκκλησίας μας και το “στίγμα” της τωρινής πολλαπλής αιρετικής αποκλίσεως / αποπτώσεώς της.

Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής», στη Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος (Χωρίς κόσμο) – Τηλέφωνο επικοινωνίας του συλλόγου: 2310 515786.

Η ομιλία Θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του youtube εδώ

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra