Ανακοίνωση του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής»

Το ημερολόγιο τοίχου 2021, αφιερωμένο σε ιαματικούς Αγίους της Εκκλησίας μας, είναι η δική μας πρόταση και συνεισφορά στην παρούσα δύσκολη κατάσταση.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Οι Ιαματικοί Άγιοι στο ημερολόγιο του 2021 του Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγ. Ιωσήφ ο Ησυχαστής [ΒΙΝΤΕΟ]

Για να το προμηθευτείτε επισκεφθείτε την σελίδα του Συλλόγου μας (εδώ), όπου υπάρχουν απλές οδηγίες για την παραγγελία σας.


Εκ του ΔΣ του συλλόγου

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στο λυκόφως του 2020 και λίγο πριν χαράξει το 2021, ο φόβος του θανάτου και της αρρώστιας έχει φωλιάσει στις ψυχές των Ελλήνων. Ο ελληνικός λαός, που πάντοτε στις δυσκολίες του προσέτρεχε στην Εκκλησία, στην Κυρία Θεοτόκο και στους Αγίους μας, για να λάβει την άνωθεν βοήθεια, αυτή τη φορά στέκεται απαρηγόρητος έξω από τους κλειδαμπαρωμένους ναούς, ψάχνοντας για ελπίδα εκεί που δεν υπάρχει. 

Ειδικοί και επιστήμονες αλλά και… φευ, Ορθόδοξοι Επίσκοποι ομνύουν στην σωτηρία της σωματικής μας υγείας, την ίδια ώρα που μας σπρώχνουν στον γκρεμό του πνευματικού θανάτου, βλασφημώντας τα Ιερά Μυστήρια και τη σωστική, αγιαστική και θαυματουργική Χάρη της Αγίας μας Εκκλησίας.

Το ημερολόγιο τοίχου 2021, αφιερωμένο σε ιαματικούς Αγίους της Εκκλησίας μας, είναι η δική μας πρόταση και συνεισφορά στην παρούσα δύσκολη κατάσταση. Οι ιαματικοί άγιοι είναι αυτοί που αξιώθηκαν από το Θεό το ειδικό χάρισμα της θαυματουργίας και γι’ αυτό είναι από τους πιο λαοφιλείς. Είναι η καταφυγή μας για την αντιμετώπιση τόσο των σωματικών ασθενειών όσο και των ψυχικών παθών που μας πολεμούν, της απελπισίας, της δειλίας και του φόβου.

Επιλέξαμε έναν άγιο για κάθε μήνα και φιλοτεχνήσαμε τις εικόνες τους στις 12 σελίδες του ημερολογίου. Ένα ημερολόγιο σωστό προσκυνητάρι, που αναφέρει και τις εορτές της κάθε ημέρας και τη διατεταγμένη νηστεία με ευρηματικό τρόπο.

Η εξαιρετική αγιογράφηση, ο καλαίσθητος σχεδιασμός και το layout (όλα πρωτότυπα και αποκλειστικά) είναι προσφορά για τον Σύλλογο μας από τους αδελφούς Σερκελίδη, Δήμο (αγιογράφο και γ. γραμματέα του Συλλόγου) και Ορέστη (graphic designer).

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το 2021!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra