Ἄρθρο τοῦ πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη

Η περιπέτεια του υποδιοικητή του Θριάσιου Νοσοκομείου μετά το μπόλι και τα ερωτήματα που προκύπτουν.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Από ή μετά το μπόλιασμα

Γράφει ὁ π.Νικόλαος Μανώλης

Σε συνέχεια μια σειράς άρθρων της Κατάνυξης σχετικά με τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων έρχεται να προστεθεί ακόμη μία είδηση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα διασωληνώθηκε με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, που οδήγησε σε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, ο υποδιοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου Χρήστος Πιλάλης, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον εμβολιασμό του για κόβιντ.  

Μιλώντας στο MEGA η σύζυγος του, υπογράμμισε ότι οι γιατροί τη μια φορά βλέπουν ακροαστικά και μετά πνευμονία, «πιθανόν ως παρενέργεια από το εμβόλιο. Πιθανόν όμως. Δεν μπορούσαν να το πουν με σιγουριά», τονίζει.

Όπως αναφέρει, ο σύζυγός της υποβλήθηκε σε διαδοχικά τεστ για κορωνοϊό τα οποία βγήκαν αρνητικά. «Συνέχεια τεστ στα τεστ και 12:30 η ώρα τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου διασωληνώθηκε, κρίθηκε απαραίτητο για να τον σώσουν, να του σώσουν τα πνευμόνια να μην πεθάνει» λέει. Αλλού διευκρινίζει πως δεν είχε υποκείμενο νόσημα. «….Είχε κάνει απλά το ’14 πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, δηλαδή είχε αλλάξει τη βαλβίδα. Τσεκάρεται κάθε χρόνο στο ετήσιο τσεκ-απ και είναι όλα πάρα πολύ καλά, δεν έχει κάποιο πρόβλημα, από τότε και μετά», αναφέρει

Οι θεράποντες γιατροί του στο νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου και νοσηλεύτηκε, προσπαθούσαν να βρουν την αιτία που προκάλεσε την επιδείνωσή του, καθώς στο ιστορικό αλλεργιών του δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε.

Τι αναφέρει η έκθεση για τον υποδιοικητή 

Στην έκθεση που συντάχθηκε για τον υποδιοικητή αναφέρεται ότι, έπειτα από λεπτομερή εξέταση όλων των εργαστηριακών δεδομένων, διαπιστώθηκε πως παρουσίασε ρήξη της μιτροειδούς βαλβίδας, η οποία και προκάλεσε τη λοίμωξη στο αναπνευστικό σύστημα. Η έκθεση σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ethnos.gr έχει τεθεί ήδη υπόψη του υπουργείου Υγείας και των αρμοδίων φορέων, ώστε να αποσαφηνιστεί το ζήτημα που προκάλεσε έντονη ανησυχία. 

Από τη μεριά της η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον εμβολιασμό πολιτών στην Ελλάδα με εμβόλια για τον κορωνοϊό, είχε δηλώσει πως δε σχετίζεται ο εμβολιασμός του κ.Πιλάλη με την οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Όπως είπε, δεν υπάρχει καμία συσχέτιση -πλην της χρονικής- του εμβολίου για τον κορωνοϊό και της μετέπειτα εισαγωγής του στη ΜΕΘ. 

Η σύζυγος, όμως, του υποδιοικητή του Θριασίου στην εκπομπή της κ. Τατιάνας Στεφανίδου είπε τα εξής: “ Μια λοιμωξιολόγος μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ο 5ος άνθρωπος σε όλη την Ευρώπη που εμφάνισε από το εμβόλιο ως παρενέργεια ένα σύνδρομο ανοσολογικής αντίδρασης, και φοβούνται… διότι η Pfizer αναγράφει στην ιστοσελίδα της ότι για να καταγραφεί επίσημα μία παρενέργεια, πρέπει να εμφανιστεί τουλάχιστον σε 5 άτομα. Πολύ φοβάμαι ότι προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια, γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου”.

Το περιστατικό, ωστόσο, κινητοποίησε την προβλεπόμενη διαδικασία στον ΕΟΦ, δηλαδή συμπληρώθηκε η κίτρινη κάρτα για τις παρενέργειες, όπως γίνεται σε κάθε σημαντικό περιστατικό που χρονικά ακολουθεί τη χορήγηση ενός φαρμάκου ή ενός εμβολίου, όπως μας πληροφορεί η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Αναρωτιόμαστε εύλογα, γιατί τότε συμπληρώθηκε η κίτρινη κάρτα, αφού υπάρχει τέτοια βεβαιότητα ότι δεν είναι σύνδρομο ανοσολογικής αντίδρασης στο εμβόλιο, αλλά ρήξη της μιτροειδούς βαλβίδας η οποία και προκάλεσε τη λοίμωξη στο αναπνευστικό σύστημα;

Έπειτα η κ. Θεοδωρίδου πρόσθεσε ότι ο 54χρονος υποδιοικητής αποδείχτηκε πως έπασχε από υποκείμενο νόσημα, ενώ -όπως είπε- ο ασθενής είναι σίγουρο ότι δεν είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό. «Υποβλήθηκε σε 4 τεστ για κορωνοϊό και όλα ήταν αρνητικά. Οπότε έχει αποκλειστεί η περίπτωση» ξεκαθάρισε. Ως υποκείμενο νόσημα η κ. Θεοδωρίδου εννοεί την πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, η οποία όμως είχε αποκατασταθεί με εγχείρηση το 2014. Η σύζυγος του υποδιοικητή υποστηρίζει μετ’ επιτάσεως τα αντίθετα: δε θεωρείται αυτό υποκείμενο νόσημα. 

 “– Ο άνθρωπος έχει θέματα με την καρδιά του, έτσι;

– Όχι, όχι. Αν θέλετε να πείτε την αλήθεια. Είχε κάνει απλά το ’14 πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, δηλαδή είχε αλλάξει τη βαλβίδα. Τσεκάρεται κάθε χρόνο στο ετήσιο τσεκ-απ και είναι όλα πάρα πολύ καλά, δεν έχει κάποιο πρόβλημα από τότε και μετά”.

Τελικά θεωρείται υποκείμενο νόσημα ή δε θεωρείται; Κι αν θεωρείται, γιατί έγινε εμβολιασμός σε άνθρωπο με υποκείμενο νόσημα; Επιτρέπεται ο εμβολιασμός σε άνθρωπο με υποκείμενα νοσήματα; Μήπως η απάντηση είναι ότι τα εμβόλια της pfizer δεν έχουν δοκιμαστεί σε ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα, όπως ούτε σε υπερήλικες άνω των 85, ούτε σε εγκυμονούσες, και πάει λέγοντας;  Ή μήπως πριν κάνει το εμβόλιο (που θα του πήραν ιστορικό, δεν θα του πήραν;) δεν ήταν υποκείμενο νόσημα, ενώ, αφού το έκανε και κόντεψε να πεθάνει, έγινε υποκείμενο το νόσημα; Και γιατί το να είναι υποκείμενο το νόσημα είναι ελαφρυντικό για τις παρενέργειες του εμβολίου, ενώ οι θάνατοι με ( και όχι από) κορωνοϊό των εχόντων υποκείμενα νοσήματα δεν συνηγορούν υπέρ του να μην σπέρνεται ο τρόμος και ο πανίκος του θανάτου από τον κόβιντ;

Πάντως το σύνδρομο της ανοσολογικής αντίδρασης για το οποίο ανησύχησε μία λοιμωξιολόγος, όπως αναφέρει πιο πάνω η σύζυγος του κ. Πιλάλη, είναι ένας από τους λόγους που, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, οι Dr. Michael Yeadon, πρώην υποδιευθυντής και επικεφαλής του τομέα έρευνας αναπνευστικών ασθενειών της Pfizer και Dr. Wolfgang Wodarg, ειδικός επιδημιολόγος, πνευμονολόγος και πρώην επικεφαλής του τμήματος δημόσιας υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, από κοινού υπέβαλαν αίτηση στον EMA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, υπεύθυνο για την έγκριση φαρμάκων στην Ε.Ε., για την άμεση αναστολή όλων των μελετών εμβολίων SARS – CoV-2, ιδίως της μελέτης BioNtech / Pfizer στο BNT162b (αριθμός EudraCT 2020-002641-42). 

Εν κατακλείδι, ο υποδιοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου, είτε έπαθε ρήξη της μιτροειδούς βαλβίδας, η οποία προκάλεσε λοίμωξη στο αναπνευστικό σύστημα, μετά το εμβόλιο της pfizer, είτε σύνδρομο ανοσολογικής αντίδρασης στο εμβόλιο. Γι΄αυτό και κινητοποιήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία συμπλήρωσης κίτρινης κάρτας για σημαντική παρενέργεια του εν λόγω εμβολίου. 

Χάριν του εμβολίου, λοιπόν, οι εμπλεκόμενοι μπήκαν στη διαδικασία να διακρίνουν τις έννοιες “λόγω του εμβολίου” και “μετά το εμβόλιο”, ενώ δεν έκαναν το διαχωρισμό των θανάτων “ λόγω κόβιντ” και “με κόβιντ”, με αποτέλεσμα να βυθιστεί  η χώρα, η οικονομία, το μέλλον και οι ψυχές μας στον γύψο και να οδηγηθούμε ενώπιον του καταναγκαστικού και επικίνδυνου εμβολίου και γενικά στο παγκόσμιο μάντρωμα.

Το ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό, γι΄ αυτό και δύο μόλις μέρες μετά την διασωλήνωση του υποδιοικητού, στις 3/1/2021, ο χειρούργος ιατρός Δημήτρης Αντωνίου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά προς τον αρμόδιο εισαγγελέα με θέμα:  1) Έκθεση σε άμεσο κίνδυνο της Υγείας και Ζωής των εμβολιασθέντων με εμβόλιο που είναι «γενετικά τροποποιημένος οργανισμός»  χωρίς ΑΔΕΙΑ από τις αρμόδιες Ευρωπαικές (και Ελληνικές) Αρχές και 2) Εισαγγελική έρευνα για τις αιτίες εισαγωγής στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά, Υποδ/του Νος/μείου Αττικής, εμβολιασθέντος πριν λίγες μέρες με το παραπάνω παράνομο εμβόλιο. Όλα όσα αναφέρει στη μήνυσή του ο κος Αντωνίου είναι πολύ αποκαλυπτικά και τα είχαμε αναδείξει και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Κατάνυξης. Μάλιστα επικαλείται ο κος.Αντωνίου σαν μάρτυρα τον κο.Τσιόδρα.

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα σχετικό σύντομο απόσπασμα ατο το κανάλι Misailidis Michalis. Ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Ο Dr. Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ καταπέλτης κατά του «μπολιάσματος»

Ευτυχώς ο άνθρωπος συνήλθε, έγινε καλά! Ο Άγιος Παντελεήμονας, που είναι ο Αρχίατρος στο Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου διακομίστηκε ο κ. Πιλάλης, έκανε το θαύμα του. Πριν από μερικές ημέρες άνοιξε τα μάτια του, μεταφέρθηκε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας στο Ωνάσειο και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, αν και πραγματικά κινδύνεψε η ίδια του η ζωή, αφού την Πρωτοχρονιά, την πρώτη μέρα που μετακινήθηκε από το Θριάσιο στη Νίκαια το μεσημέρι, νωρίς το απόγευμα, υπήρξε αυτός ο κίνδυνος, τον οποίο ευτυχώς τον ξεπέρασε.

 Από ή μετά το εμβόλιο; 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Χωρίς τις απαιτούμενες συνταγογραφούμενες πληροφορίες το εμβόλιο του covid-19 στη Βρετανία και τη Γερμανία
Η θεία φώτιση του κ. Σύψα
Σε γερμανικό νοσοκομείο έγινε ευθανασία, από γιατρό, σε δύο ασθενείς που έπασχαν από λοίμωξη κορωνοϊού
– Πειραματισμός σε ανθρώπους και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας
– Εμβόλιο της σωτηρίας ή της αποστασίας;
– Mέτρα και εντός των Εκκλησιών κ. Γιαμαρέλλου;
– Έρευνα: Η Απόφαση του ΣτΕ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών και οι προεκτάσεις της
– Η κυβέρνηση με δύο νόμους μόνο, έκανε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του Covid-19
– Μήνυση για το σκάνδαλο του κορονοϊού
– Pasquale Mario Bacco: Η ομολογία ενός ιατροδικαστή
– Επιπλοκές και ένας θάνατος εθελοντή του εμβολίου του Covid-19