Γράφει ο π.Νικόλαος Μανώλης

Καθημερινά λαμβάνω γνώση του πλήθους των καταγγελιών που δέχονται οι κληρικοί…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Μητροπολίτες τρομοκρατούν τους ιερείς για τις μάσκες!

π.Νικόλαος Μανώλης

Κακούργοι δικτατορίσκοι μητροπολίτες, φασιστοειδή της κόλασης, απειλούν τους κληρικούς των μητροπόλεών τους που αρνούνται να υποταχθούν στο αντίχριστο σύστημα και να εφαρμόσουν την υποχρεωτική επιβολή της μάσκας κατά τις ιερές ακολουθίες. Συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Καθημερινά μου έρχονται ενημερώσεις από τους ιερείς σχετικά με τις απειλές εκ μέρους της διοίκησης για αναγκαστικό απολυτήριο, για δυσμενή μετάθεση, για επισκοπικά δικαστήρια, για αργία, για ακοινωνησία. Οι διώκτες είναι οι ανάλγητοι επίσκοποι, οι προδότες της Πίστης, που θα δώσουν λόγο στον αδέκαστο Κριτή.

Εμείς σαν Κατάνυξη θα σταθούμε δίπλα σε κάθε διωκόμενο ιερέα και θα αποκαλύψουμε το βρώμικο παιχνίδι αυτών των μητροπολιτών και των κύκλων τους. Στην παρούσα φάση δεν αποκαλύπτουμε περισσότερες πληροφορίες. Το ρεπορτάζ τρέχει. Προσκαλούμε τους αδελφούς ιερείς που απειλούνται και εκβιάζονται, να μας ενημερώνουν. Εμείς μετά από έγκρισή τους θα παρουσιάζουμε το ζήτημα για να αποκαλύπτονται οι δόλιοι ιεράρχες. Είμαστε σε θέση να παράσχουμε και τις ανάλογες νομικές συμβουλές επί των ζητημάτων αυτών.

Δοξάζουμε το Θεό που σε αυτήν την δυσοίωνη εκκλησιαστική και πολιτική επικαιρότητα, αναδεικνύονται τα παλικάρια της Πίστης, που αντιστέκονται στους βρωμερούς νόες της Νέας Εποχής.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra