Ἄρθρο τοῦ πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη

Και στον αντίποδα ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Η αλήθεια για το δήθεν δώρο της επιστήμης εκ στόματος πρ.Καλαβρύτων Αμβροσίου

Γράφει ὁ π.Νικόλαος Μανώλης

Σε μια ανάρτηση δυναμίτη στο προσωπικό του μπλόγκ ο πρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιος ανέδειξε τη σκοτεινή πλευρά των εμβολίων. Μια πλευρά που οι συνάδελφοί του Αρχιερείς αποκρύπτουν, συνεργαζόμενοι με την Πολιτεία στην αισχρή επιχείρηση “ελευθερία”, όπως ονομάζουν τον εμβολιασμό του ελληνικού πληθυσμού με ένα εμβόλιο τουλάχιστον αμφίβολο, όπως αποδεικνύει με σωρεία στοιχείων στην ανάρτησή του. Τα στοιχεία αυτά μας πείθουν ότι οι άνθρωποι καθίστανται ουσιαστικά πειραματόζωα, γι΄αυτό κι ο καλός ποιμένας κραυγάζει: «Η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη!»

Αντιδρώντας σε αυτή την πλύση εγκεφάλου υπέρ του εμβολίου που υφιστάμεθα όλοι από Εκκλησία και Πολιτεία, ο Σεβασμιώτατος παραθέτει την επιστημονική άποψη δύο σπουδαίων ιατρών, του  Δρος Wodarg και του  Δρος Yeadon, οι οποίοι επιμόνως ζητούν να σταματήσουν όλες οι μελέτες εμβολίων, και καλούν τα πλήθη να συνυπογράψουν μια σχετική αίτηση!  

Σύμφωνα με τους ως άνω ιατρούς οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα έναντι των ακίδων πρωτεϊνών του SARS-CoV-2. Ωστόσο, οι ακίδες πρωτεϊνών περιέχουν επίσης ομόλογες πρωτεΐνες συγκυτίνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για τον σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως το ενδεχόμενο ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, καθώς διαφορετικά θα μπορούσε να οδηγήσει τις εμβολιασμένες γυναίκες σε στειρότητα αόριστης διάρκειας. 

O Dr. Michael Yeadon είναι ο πρώην υποδιευθυντής και επικεφαλής του τομέα έρευνας αναπνευστικών ασθενειών της Pfizer και ο Dr. Wolfgang Wodarg είναι ειδικός επιδημιολόγος, πνευμονολόγος και πρώην επικεφαλής του τμήματος δημόσιας υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης. Από κοινού υπέβαλαν αίτηση στον EMA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, υπεύθυνο για την έγκριση φαρμάκων στην Ε.Ε., για την άμεση αναστολή όλων των μελετών εμβολίων SARS – CoV-2, ιδίως της μελέτης BioNtech / Pfizer στο BNT162b (αριθμός EudraCT 2020-002641-42).

Από τη μία πλευρά οι υπογράφοντες την αίτηση απαιτούν, λόγω της γνωστής έλλειψης ακρίβειας του τεστ PCR σε μια σοβαρή μελέτη, να χρησιμοποιηθεί η λεγόμενη αλληλουχία Sanger (Sanger sequencing). Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να έχουμε αξιόπιστες διαπιστώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου κατά του Covid-19. Βάσει των πολλών διαφορετικών τεστ PCR, τα οποία ποικίλουν ως προς την ποιότητά τους, ούτε ο κίνδυνος ασθένειας ούτε το πιθανό όφελος του εμβολίου μπορούν να προσδιοριστούν με την απαραίτητη βεβαιότητα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη.

Οι γιατροί αυτοί εκφράζουν εκ προοιμίου την ανησυχία τους για κάτι που ήδη συμβαίνει στην πράξη. Ο σχηματισμός των λεγόμενων ”μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων” μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ανοσολογική αντίδραση, ειδικά όταν το εξεταζόμενο πρόσωπο αντιμετωπίζει τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό. Αυτή η λεγόμενη “ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα” (antibody-dependent amplification – ADE), είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια κορωνοϊών, για παράδειγμα σε γάτες. Κατά τη διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες, που αρχικά ήταν ανεκτικές στο εμβόλιο, μόλις ήρθαν σε επαφή με τον άγριο ιό, πέθαναν. Εκφράζουν την ανησυχία τους και για δυνητικά θανατηφόρες αλλεργικές αντιδράσεις. Τα γεγονότα τους δικαιώνουν, όπως βλέπουμε. 

Εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι θα εκτεθούν σε απαράδεκτο κίνδυνο, εάν χορηγηθεί έγκριση έκτακτης ανάγκης και  ακολουθήσει εκ των υστέρων η δυνατότητα παρακολούθησης των μακροχρόνιων επιπτώσεων του εμβολιασμού. Ωστόσο, η BioNTech / Pfizer υπέβαλε αίτηση για έγκριση έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020. Γι΄αυτό και ο Δρ Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν από όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες της ΕΕ να υπογράψουν την αίτησή τους, στέλνοντας το ηλεκτρονικό μήνυμα που προετοιμάστηκε εδώ στον EMA. Στην ανάρτηση του Σεβασμιωτάτου μπορείτε να βρείτε την αίτηση.

Ακολουθούν σειρά από γεγονότα που δικαιώνουν τους ενιστάμενους ιατρούς. Αξίζει να επισκεφτείτε το μπλόγκ του Σεβασμιωτάτου και να τα διαβάσετε. Ενδεικτικά να πούμε ότι τα συμβάντα με παρενέργειες από το εμβόλιο της Pfizer στην Αμερική, σύμφωνα με τον CDC,  έχουν φτάσει στα 3.150. Όπως αναφέρει στο υπόμνημά του αυτά αφορούν άτομα «τα οποία είναι αδύνατο να πραγματοποιήσουν καθημερινές δουλειές και δραστηριότητες, δεν μπορούν να εργαστούν και απαιτείται παρακολούθηση από γιατρό ή επαγγελματία του χώρου της υγείας».

Ο Σεβασμιώτατος υπενθυμίζει και την δήλωση του Νομπελίστα Καθηγητή Luc Montagnier που ανακάλυψε το AIDS, ότι δε θα εμβολιαστεί και ότι είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη του νομπελίστα εδώ. 

Τα ίδια λέγει και η γενετίστρια, εξειδικευμένη στις μολυσματικές ασθένειες, Alexandra Henrion-Caude στο CNews στις 30 Νοεμβρίου. Θεωρεί ότι το «εμβόλιο» θέτει πολλά «προβλήματα ασφαλείας» και ότι καθαρά μιλώντας δεν πρόκειται για ένα εμβόλιο, αλλά για «γονιδιακή θεραπεία» που βασίζεται στην «εμβόλιμη έγχυση γενετικής πληροφορίας”.

Στην διαφωτιστική αυτή παρουσίαση στοιχείων θα θέλαμε να συνεισφέρουμε κι εμείς με την παράθεση ενός άκρως ενδιαφέροντος και ενημερωτικού βίντεο του Τζέημς Κόρμπετ, ενός βραβευμένου ερευνητή και δημοσιογράφου, όπου παρουσιάζονται οι κίνδυνοι από τα νέας τεχνολογίας εμβόλια για την πανδημία COVID-19, αλλά και αναλύεται το πού οδηγούνται τα πράγματα, πώς εξελίσσεται η κατάσταση, ποια είναι τα σχέδια τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν σε εφαρμογή.

Και στον αντίποδα ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος, ο οποίος έσπευσε από τους πρώτους να κάνει το σκοτεινό εμβόλιο, δικαιολογώντας την άποψή του με ένα κείμενο έξι σελίδων. Μάλιστα, σε αυτό το κείμενο-επιστολή προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών – ο ίδιος ομολογεί ότι το εμβόλιο έχει παρενέργειες: “ Γιά τό νέο ἐμβόλιο γίνεται συζήτηση ἐπειδή εἰσάγεται στό mRNA γενετικά τροποποιημένη πληροφορία πού κωδικοποιεῖ τήν πρωτεΐνη τῆς ἐπιφάνειας τοῦ ἰοῦ, ὥστε νά ἐπιτευχθῆ ἀνοσολογική ἀπάντηση. Ὅμως, οἱ Παγκόσμιοι Ὀργανισμοί ἔχουν ἀποφανθῆ γιά τήν ἀσφάλειά του, καί ἐν πάσῃ περιπτώσει μέ αὐτό, παρά τίς παρενέργειές του, ὅπως ἔχουν ὅλα τά φάρμακα, ἀντιμετωπίζεται τό φάσμα τοῦ θανάτου πού θερίζει τήν ἀνθρωπότητα. Οἱ παρενέργειες πού τυχόν θά προκληθοῦν ἀπό τό νέο ἐμβόλιο θά εἶναι λιγότερες ἀπό τόν θάνατο πού προκαλεῖ “. Δεν είναι κανένας τυχαίος ο Ναυπάκτου, γνωρίζει πολύ καλά. Λέει αλλού : “ Ὑπάρχουν κάποιες ἀντιρρήσεις, ἀπό πλευρᾶς μερικῶν ἰατρῶν, καί ἡ συζήτηση αὐτή πρέπει νά ἐξαντληθῆ μεταξύ τῶν ἐπιστημόνων ἰατρῶν, γιά τό καλό τῆς ἰατρικῆς ἐπιστήμης καί γενικότερα τοῦ ἀνθρώπου. Ἄλλωστε, μέ τόν ἐπιστημονικό διάλογο ἡ ἰατρική ἐπιστήμη ἀφ’ ἑνός μέν διασφαλίζεται, ἀφ’ ἑτέρου δέ ἀναπτύσσεται ἀκόμη περισσότερο ὁ sars-cov2” .

Επιλέγει, λοιπόν, να αγνοήσει όλα όσα ένας εχέφρων άνθρωπος δε θα αγνοούσε, και με θρησκευτική πίστη στην επιστήμη και όχι στο Θεό να κάνει το αμφιλεγόμενο εμβόλιο, αγνοώντας και την ποιμαντική ευθύνη που φέρει σαν Επίσκοπος. Τον πόλεμο ο Ναυπάκτου τον βλέπει βιολογικό και  να διαδραματίζεται μέσα στις ΜΕΘ, στα νοσοκομεία και στην κοινωνία με όπλα τα εμβόλια. Τον πόλεμο εμείς τον βλέπουμε πρωτίστως πνευματικό, και να μαίνεται στις καρδιές και στις διάνοιες και αναποδράστως στην κοινωνία των ανθρώπων.Ο πόλεμος  είναι ένας: να μας πείσουν να κάνουμε το εμβόλιο, το οποίο φέρει γενετικά τροποποιημένο υλικό στο dna μας και που θα τους προσφέρει απεριόριστη προσβασιμότητα στον εσώτατο άνθρωπο, στο είναι του ανθρώπου.

Ε, όχι! Δε θα παραδώσουμε τον εαυτό μας στον Αντίχριστο τόσο εύκολα, επειδή το λέει η θρησκεία σας, η επιστήμη, ουμανιστές Επίσκοποι!  

Ωραία, λοιπόν, απαντά ο Καλαβρύτων στον Ναυπάκτου:

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»! Εγράψατε πολλά, για να δικαιολογήσετε τα … αδικαιολόγητα! Ένα κείμενο από έξι (6) ολόκληρες σελίδες!!!! Βιαστήκατε πολύ! Δεν υφιστάμεθα εμβόλια για λογαριασμό άλλων προσώπων! Καθώς επίσης δεν τρεφόμεθα εμείς, για να χορταίνουν κάποιοι άλλοι!». 

Άξιος κατά πάντα! Να ‘χουμε την ευχή του! 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Ο πρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιος ευγνωμονεί τον Χριστό μας και την Παναγιά μας γιατί τον…
– πρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Η Ορθοδοξία εν διωγμώ, προδόθηκε και «εκ των έσω»
– Μητρ. Αμβρόσιος: “ξυπνήστε από το λήθαργο στον οποίο σας έχουμε υποβάλει εμείς οι εκκλησιαστικοί…
– Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
– Ο Αμβρόσιος τα είπε έξω απ’ τα δόντια για τον Κορονοϊό!
– Διάβημα Μητρ. Αμβροσίου προς Βαρθολομαίο και Επισκόπους για τη μάσκα στους ιερούς ναούς
– Το αυτονόητο λέει ο μητροπολίτης Αμβρόσιος: “Στους Ορθόδοξους Ναούς δε μεταδίδονται νόσοι”
– “Όλοι σχεδόν οι Μητροπολίτες της Ελλάδος… είναι Προδότες του Χριστού και της Εκκλησίας” Καλαβρύτων…
– Με αυστηρότητα ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος: ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ, ΚΥΡΙΟΙ!
– Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Σήμερα υπάρχουν Ιεράρχες και Ιερείς που προδίδουν την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό!