Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου
αρθρογραφεί για katanixi.gr
Η Βρετανία τιμωρεί και τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο…

 Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν συμπεριέλαβε τελικά τον Πατριάρχη Κύριλλο στη δέσμη των κυρώσεων που επέβαλε στη Ρωσία, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και χάρη στην Ουγγαρία. 

Το κενό αυτό ήρθε να καλύψει η Βρετανία, η οποία, στο πλαίσιο νέου κύματος μέτρων που λαμβάνει για τη ρωσική εισβολή, θέλησε να επιβάλει και στον Πατριάρχη Μόσχας απαγόρευση εισόδου στο βρετανικό έδαφος και πάγωμα των περιουσιακών του στοιχείων στη Βρετανία, “για την υποστήριξή του στον πόλεμο του Πούτιν”. 

Τα άλλα μέτρα που έλαβε η βρετανική κυβέρνηση κατά της Ρωσίας για τον ίδιο λόγο αφορούν τη Λβόνα-Μπέλοβα, την Επίτροπο του Κρεμλίνου για τα δικαιώματα των παιδιών, λόγω “της αναγκαστικής υιοθεσίας και μεταφοράς παιδιών Ουκρανών”. Αφορούν ακόμη τους επικεφαλής του τομέα των μεταφορών και τους στρατιωτικούς που κατηγορούνται ότι “σκότωσαν, βίασαν και βασάνισαν αμάχους” στην Μπούτσα, κοντά στο Κίεβο. “Βάζουμε στόχο τους συνεργούς και τους αυτουργούς του πολέμου του Πούτιν, οι οποίοι προκαλούν ανείπωτα δεινά στην Ουκρανία, κυρίως την αναγκαστική μεταφορά και υιοθεσία παιδιών από την Ουκρανία”, υπογραμμίζει η υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Λιζ Τρας στην ανακοίνωση.

Μάλιστα! Η αναίμακτη, άσπιλη και αμόλυντη Βρετανία επιβάλλει κυρώσεις στον Πατριάρχη της Μόσχας και στους συνεργούς του Πούτιν, γιατί προκαλούν ανείπωτα δεινά στην Ουκρανία! Φαίνεται μόνο τα παιδιά των Ουκρανών έχουν αξία! Όταν η Βασίλισσα της Αγγλίας έδινε την εντολή να εκτελεστούν δι’ απαγχονισμού 16χρονα Κυπριόπουλα, ήρωες της ΕΟΚΑ, στα φυλακισμένα μνήματα στη Λευκωσία, που αγωνίζονταν και αυτά για ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος, η κίνηση αυτή δεν επέφερε δεινά στο λαό της Κύπρου; Πρόσφατα πλήρωσαν οι Βρετανοί αποζημιώσεις σε Κύπριους που βασάνισαν κατά τη διάρκεια του απελευθερωτικού κυπριακού αγώνα 1955 -1959. Πρωτύτερα σε Κενυάτες! Πόσοι λαοί δεν υπέφεραν κάτω από την αποικιοκρατική τους μπότα! Και ενώ ακόμη και τώρα για τους Βρετανούς οι Κύπριοι αγωνιστές θεωρούνται τρομοκράτες που διατάρασσαν την ειρήνη της αποικίας διεκδικώντας την ελευθερία τους και αντιμετωπίζονταν καταλλήλως, οι Ρώσοι, που έχουν ιστορικά και άλλα δίκαια ζωής και θανάτου στην Ουκρανία, είναι αδικαιολόγητοι σφαγείς.

 Ο αντικειμενικός παρατηρητής γνωρίζει ότι είναι ζωτικής σημασίας για τους Ρώσους να αντισταθούν απέναντι στη ζώνη Νατοϊκών Κρατών που κυκλώνει τη χώρα τους. Ποιος αμφισβητεί ότι άλλη αντιμετώπιση θα είχε η Ρωσία, αν συντασσόταν στο άρμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Αν η Ουκρανία δεν προσκυνούσε τον Πάπα,  την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ,  τον Πατριάρχη και το έκανε  η Ρωσία στη θέση της, – συμμετοχή στο Κολυμπάρι, ναι σε όλα στον Πατριάρχη, υιοθέτηση της ατζέντας της Νέας Εποχής για ομοφυλοφιλία κλπ στο εσωτερικό της- άλλος θα ήταν ο σφαγέας και άλλος ο ήρωας σε αυτόν τον πόλεμο… Παγκοσμίως η υποκρισία ξεχειλίζει …

Οι Βρετανοί δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν τη Ρωσία και στο πεδίο της μάχης. Ήδη Βρετανοί στρατιώτες πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών σαν μισθοφόροι και ο νέος αρχηγός στρατού σερ Πάτρικ Σάντερς απηύθυνε μια σοβαρή προειδοποίηση προς τα στρατεύματά του, λέγοντάς του ότι πρέπει να είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης. 

Ίδωμεν!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Ποιος άραγε απαλλάσσει τον Μόσχας, Κύριλλο από τις κυρώσεις;
– Το νέο πακέτο κυρώσεων περιλαμβάνει και τον Πατριάρχη Ρωσίας
– Η Ευρώπη κατά της Ορθοδοξίας;