του Ανάργυρου
αποκλειστικά για την katanixi.gr

H εμπιστοσύνη των πολιτών ως προς την επιστημονική και ιατρική κοινότητα φαίνεται πως έχει κλονιστεί, με αποτέλεσμα ο λαός να είναι αρκετά επιφυλακτικός…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Αίσθηση στη χώρα μας έχει προκαλέσει η είδηση πως στη Γερμανία βρέθηκε τοξική χημική ουσία στο υγρό αντιδραστηρίου από 2.000.000 self tests, τα οποία είχαν προμηθευτεί μαθητές. Ωστόσο, η συγκεκριμένη χημική ουσία δεν ξέρουμε αν υπάρχει σε όλες τις παρτίδες των αυτοδιαγνωστικών tests, και φυσικά, δε γνωρίζουμε το ποσοστό έκθεσης της ουσίας αυτής. Παρ’ όλα αυτά, η εμπιστοσύνη των πολιτών ως προς την επιστημονική και ιατρική κοινότητα φαίνεται πως έχει κλονιστεί, με αποτέλεσμα ο λαός να είναι αρκετά επιφυλακτικός.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα αυτοδιαγνωστικά tests δεν έχουν άριστη αξιοπιστία αλλά πολλές φορές το αποτέλεσμά τους είναι ψευδές. Ο κ. Μόσιαλος, μάλιστα, είχε δηλώσει πως «η αποτελεσματικότητα των self test είναι πάρα πολύ χαμηλή για τους ασυμπτωματικούς». Συνεπώς, με την κοινή λογική τα συγκεκριμένα tests αναγνωρίζουν μόνο τους ασθενείς με μεγάλο ιικό φορτίο, και αυτό βέβαια εφόσον το αποτέλεσμα δεν ανήκει στις πιθανότητες ψευδής ένδειξης.

Ένας άλλος παράγοντας που προβληματίζει τον απλό λαό είναι πως οι αυτοδιαγνωστικές δοκιμασίες αυτές, καλούνται να διενεργηθούν από μη εκπαιδευμένους ανθρώπους και από μικρά παιδιά, γεγονός που μειώνει ακόμα παραπάνω τη βεβαιότητα ορθότητας της εξέτασης! Σε συνδυασμό με την είδηση εντοπισμού της τοξικής ουσίας στο υγρό του αντιδραστηρίου, καταλαβαίνουμε πως αυτό είναι επικίνδυνο για τους απλούς πολίτες.

Με όλα τα παραπάνω προκύπτει τώρα το εξής ερώτημα. Εφόσον η αξιοπιστία των tests είναι ελαττωμένη, η διενέργεια της δοκιμασίας είναι αμιγώς ιατρική πράξη και ενώ έχουν γίνει γνωστές κάποιες περιπτώσεις ανεύρεσης τοξικής ουσίας σε αυτά, για ποιον λόγο να γίνουν υποχρεωτικά; Μήπως η υποχρεωτικότητα αυτή είναι ένας πρόδρομος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που προμηνύουν εδώ και καιρό δημοσίως; Οψόμεθα…

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Με βάση την επιστήμη κάθε τεστ PCR που χρησιμοποιεί πάνω από 25 κύκλους είναι…
Παράλυση και παράλυση
Με αφορμή την επίσημη έκθεση της Βρετανίας για τις παρενέργειες στα εμβόλια μικρή πραγματεία για τα εμβόλια
– Τι συμβαίνει με το εμβόλιο της Astra Zenecca;
– Κορυφαίος σπρίντερ αρνητής του εμvolίου
– Στυγνή ομολογία και φρίκη
– ΚΟΡ_on_ΟΪΟΣ: Εγγυάται ο emβολιαsmος τη θεμελιώδη αρχή του Ιπποκράτη περί “ωφελέειν ή μη βλάπτειν”;
– Παράνομες οι ρήτρες του συμβολαίου της AstraZeneca
– Απαγορεύονται οι παρενέργειες
– Πρώην αντιπρόεδρος της Φάϊzεr: Δεν χρειάζεται em_βολ_io για την Κό.vid dekaεννιά
– Πειραματισμός σε ανθρώπους και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας
– Μήνυση για το σκάνδαλο του κορονοϊού