π. Νικόλαος Μανώλης

Συντονιστείτε! Την Κυριακή 23/7 στις 11:00 π.μ.: Σχολιασμός των αποφάσεων της Συνόδου στην Κρήτη (& συζήτηση)

εικόνα άρθρου: Συντονιστείτε! Την Κυριακή 23/7 στις 11:00 π.μ.: Σχολιασμός των αποφάσεων της Συνόδου στην Κρήτη (& συζήτηση)
Ομιλία του μακαριστού πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη

«Η κατηφόρα της Εκκλησίας προς την αίρεση σταματημό δεν έχει»


 Ο μακαριστός π. Νικόλαος Μανώλης σε αυτήν την ομιλία δίνει οδηγίες προς τους πιστούς πως να αντισταθούν στην αλλοίωση της πίστης, η οποία κατοχυρώθηκε από τους Εκκλησιαστικούς άρχοντες, με τις αποφάσεις τους στην ψευδοσύνοδο της Κρήτης, όπου και μονιμοποιήσαν την παναίρεση του Οικουμενισμού.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε κατά την περίοδο της δίωξης του μακαριστού π. Νικολάου Μανώλη από την ενορία του για θέματα πίστεως, ως γνωστόν ο π. Νικόλαος έδωσε μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας.

†Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Σχολιασμός των αποφάσεων της Συνόδου στην Κρήτη (& συζήτηση)

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧΙ

Σχετικά άρθρα

Ο Τίμιος Σταυρός, τιμή και προσβολή [ΒΙΝΤΕΟ 2019]

Ομιλία του μακαριστού π. Νικολάου Μανώλη «Ἀφοῦ παραδοθοῦμε στόν Θεό μ᾽ ὅλη τή δύναμη τῆς πίστης μας καί ριχτοῦμε στή μελέτη τοῦ Εὐαγγελίου, πρέπει νά ἀπαρνηθοῦμε τό δικό μας θέλημα» (Ἅγ. Ἰγνάτιος Μπριαντσιανίνωφ)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.