Επικαιρότητα

Τα στοιχεία δικαιώνουν τον Μητροπολίτη Κυθήρων

εικόνα άρθρου: Τα στοιχεία δικαιώνουν τον Μητροπολίτη Κυθήρων

Αυτό που μας δίνουν για θεραπεία, παρασκευάζεται με το προϊόν των εκτρώσεων.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Τα στοιχεία δικαιώνουν τον Μητροπολίτη Κυθήρων

Ο Μητροπολίτης Κυθήρων σε κήρυγμά του (1:30:24) στις 27 Δεκεμβρίου, την ημέρα του αγέννητου παιδιού, κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας – Κυθήρων, δήλωσε πως δε θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, για έναν διαφορετικό λόγο, πέρα από τη νέα τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιούν. Δε θα το κάνει, γιατί τα νέα εμβόλια παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Συγκεκριμένα, στο 1:36΄ λέει: « πληροφορίες που μου μεταφέρθηκαν από Ορθοδόξους της Ιταλίας, λένε πως τα νέα εμβόλια παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων…… Είναι πολύ φοβερό αυτό. Έχουν ανησυχήσει οι παπικοί, απευθύνθηκαν στον Πάπα και τους είπε πως έτσι είναι, αλλά εμείς θα το δεχτούμε κατ΄οικονομία. Αυτό βέβαια, είναι πολύ μεγάλο λάθος. Εκείνος, βέβαια, βρίσκεται εκτός της μίας Αγίας Μεγάλης Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τη γνώμη του, αλλά εμείς οι Ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο” ,είπε, και πρόσθεσε πως, “όσοι ανησυχούν για το αν μολύνεται κανείς με τη Θεία Κοινωνία θα έπρεπε να ανησυχούν περισσότερο για το μολυσμό που έρχεται μέσα στο σώμα μας, όταν θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από εσφαγμένα έμβρυα, γιατί είναι φόνοι όλα αυτά, και αβάπτιστα και έχουν αυτή τη φοβερή αντιμετώπιση… Εγώ σαν Επίσκοπός σας σάς λέγω πως δε θα κάμω το εμβόλιο, αν έχει αυτή την προέλευση και την έχει βεβαίως. Αν δεν βρεθεί κάτι άλλο από εγγυημένη ομάδα Χριστιανών ιατρών-κληρικών & λαϊκών, που εζήτησα από την Ιερά Σύνοδο, τότε δεν θα το κάνω. Δεν είμαστε κατά των εμβολίων. Το εμβόλιο της γρίπης το κάναμε και όταν πριν από τέσσερα χρόνια μετέβην στην Ουγκάντα απότομολυσμό.  Τέλος, σαν πιστός διάκονος του Κυρίου, επικαλέστηκε και τον Άγιο Νικηφόρο το Λεπρό και είπε πως το άριστο φάρμακο είναι η Θεία Κοινωνία.

Σε δεύτερο κήρυγμά του στις 3 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος, αφού έψαλε τον Εσπερινό και την Παράκληση στην Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας – Κυθήρων, τοποθετήθηκε τόσο για την απαγόρευση από την Κυβέρνηση να εορταστεί η γιορτή των Θεοφανείων, αλλά και εξήγησε το πώς έφτασαν τα πράγματα στο να εκδοθεί εισαγγελική εντολή που τον καλεί να απολογηθεί για το πρόσφατο κήρυγμά του, στο οποίο μετέφερε πληροφορίες για την ύπαρξη εκτρωμένων εμβρύων ως συστατικών στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, διευκρινίζοντας ότι τα λεγόμενά του βασίζονται σε έγκυρες πληροφορίες και δεν αποτελούν προσπάθεια διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Για το πρώτο θέμα είπε τα εξής σημαντικά: “ Ας μου επιτραπεί να εκφράσω τη λύπη μου για αυτή την είδηση που έχω από χθες, ότι εδόθη από την κυβέρνηση η εντολή να μη γίνει η εορτή των Θεοφανείων για τοο λαό του Θεού. Πολύ μας πικραίνει αυτό, αγαπητοί μου αδελφοί. Είναι πολύ πολύ θλιβερό. Δεν είναι δυνατόν η κρατική εξουσία να παρεμβαίνει με αυτό τον τρόπο στη ζωή της Εκκλησίας μας. Η Αγία μας Εκκλησία είναι αυτή η οποία έχει τη δική της υπόσταση και είναι η Εκκλησία του Χριστού, είναι το πολίτευμα το οποίο διέπει τις σχέσεις μας, είναι οι σχέσεις της συναλληλίας και υπάρχουν οι διακριτοί ρόλοι Εκκλησίας και πολιτείας…… Έχουμε τώρα ένα χρόνο περίπου αυτή την παρέμβαση από πλευράς της πολιτείας, που είναι ανεπίτρεπτη και από το Σύνταγμα της πατρίδος μας. Το 13ο άρθρο του Συντάγματος, παράγραφοι 1 και 2, περιφρουρούν το δικαίωμα της θρησκευτικής συνειδήσεως και της Θείας Λατρείας. Είναι αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα. Δεν μπορεί κανείς αυτό το Συνταγματικό Δικαίωμα να το αφαιρέσει. Το ίδιο το Σύνταγμα στο άρθρο 48 λέει ότι ούτε και εν καιρώ πολέμου δεν αναστέλλεται αυτό το άρθρο. Τόσο πολύ ο συνταγματικός νομοθέτης σέβεται την Εκκλησία μας, αλλά και την κάθε επίσημη θρησκεία. Απευθύνομαι από αυτή τη θέση προς την Ιερά Σύνοδο: Να φωτίσει ο Θεός ούτως ώστε η Ιερά Σύνοδος να αξιώσει την τήρηση του Συντάγματος και του δικαιώματος στην Εκκλησία μας να έχει την ελεύθερη λατρεία. Θα πρέπει η εισαγγελική εξουσία να περιφρουρήσει αυτό το δικαίωμα αυτεπαγγέλτως, ούτως ώστε να μπορεί να λατρεύει το Θεόν εν εκκλησίαις. Αυτή η θεία λατρεία δεν διεκόπη ποτέ. Μόνο στους διωγμούς επί Διοκλητιανού και Νέρωνος υπήρχε η ζωή των κατακομβών… Με βαθύτατο πόνο απευθύνω αυτή την έκκληση προς την Ιερά Σύνοδο, αλλά και προς τους κυβερνώντας να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό. Κάνουν φιλότιμες προσπάθειες, όμως δεν πρέπει να συγχέουμε το θέμα της θείας λατρείας. Δεν μπορούμε να συγχέουμε το κτιστό με το άκτιστο… Δύο μήνες αυστηρού lockdown και δε γίνεται τίποτα… Διότι δεν κάνουμε αυτό που θέλει ο Θεός…  Στον 19ο αιώνα όταν από μία φοβερή ασθένεια πέθαιναν 200 άνθρωποι την ημέρα στην Αθήνα, από μία λιτανεία σώθηκε η κατάσταση. Από την επομένη μειώθηκε το θανατικό και σε μία εβδομάδα εξαλείφθηκε. Εμείς πάμε με όλους τους άλλους τρόπους να επιτύχουμε τη διατήρηση της υγείας μας και δεν κάνουμε αυτό που λέγει η ορθόδοξος εκκλησία».

Έπειτα για το δεύτερο ζήτημα ( 17 λεπτά πριν το τέλος του βίντεο) έκανε τις εξής διευκρινίσεις: « Όσον αφορά στο θείο κήρυγμα που έκανα με αφορμή την ημέρα του αγέννητου παιδιού, κινείται η Εισαγγελία κατά του Μητροπολίτου Κυθήρων για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρέπει να σας ενημερώσω για αυτό, διότι εάν ο Επίσκοπος δεν έχει τιμή και υπόληψη, τότε τίποτα δεν κάνει. Αυτό δεν ήταν κάτι που έβγαλα από το μυαλό μου. Είναι κάτι που συγκλονίζει τα εκατομμύρια των Ρωμαιοκαθολικών και των Αγγλικανών. Αυτό άρχισε από τις 20 Αυγούστου στην Αυστραλία. Ο Ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας μαζί με τους πνευματικούς ηγέτες των ετεροδόξων έκαναν κοινό έγγραφο προς τον Πρωθυπουργό της χώρας και τον παρακαλούσαν αυτό το πράγμα το οποίο προσκρούει στη συνείδηση του Χριστιανού, δηλαδή να δεχθεί στο σώμα του από τα σκοτωμένα έμβρυα από τις εκτρώσεις, να μην είναι υποχρεωτικό! Να μην είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο τη στιγμή που υπάρχει αντίρρηση συνειδήσεως. Αυτό έλεγαν και βεβαίως είπαν ότι δεν είναι κατά των εμβολίων, αλλά εκείνων με το υλικό των εκτρώσεων. Είναι κάτι το οποίο μολύνει τον άνθρωπο, ο οποίος είναι βαπτισμένος, μυρωμένος και κοινωνεί των αχράντων μυστηρίων. Όταν κάποιο άλλο εμβόλιο δεν περιέχει κάτι τέτοιο, είναι δεκτό, γιατί τα εμβόλια είναι για την υγεία μας. Καταρχήν το να δεχθεί κανείς στο σώμα του από τα σκοτωμένα έμβρυα από τις εκτρώσεις είναι ένα ηθικό ζήτημα. Είναι ηθικό και πνευματικό ζήτημα. Το ίδιο θέμα δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο στους Ρωμαιοκαθολικούς της Ιταλίας και απευθύνθηκαν στον Πάπα. Εκείνος το αναγνώρισε και απάντησε να γίνει κατ’ οικονομία, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Το ζήτημα επιβεβαιώνεται και από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιοηθικής…».

Πράγματι τα γεγονότα δικαιώνουν το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη. 

Διαβάζουμε εδώ τα εξής αποκαλυπτικά:

« “Βατικανό: Εμβολιαστείτε, είναι ηθικά αποδεκτό”: “τα Βλαστοκύτταρα από αποβλημένα έμβρυα από τις δεκαετίες 1960, 1970 και 1980 – που αναπαράγονται στο εργαστήριο για δεκαετίες ως «κυτταρικές σειρές» – έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς ερευνητές για το σχεδιασμό εμβολίων κατά της Covid-19, για παράδειγμα εντός των ομάδων των Astrazeneca, Moderna και Pfizer, τονίζει το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιοηθικής στον ιστότοπό του”.

Το “Ευρωπαϊκό ινστιτούτο Βιοηθικής”, λοιπόν, είναι ένας ιδιωτικός οργανισμός που συμμετέχει σε σεμινάρια και ακαδημαϊκές συζητήσεις ακόμα και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Φαίνεται δηλαδή ένας σοβαρός οργανισμός, τον οποίο επικαλέστηκε και η ηγεσία του Βατικανού και γενικότερα το όλο θέμα “έπαιξε” και στα ελληνικά μέσα. Τα όσα λέει το Ινστιτούτο είναι επίσης ξεκάθαρα, όπως θα διαβάσετε και στο κείμενο παρακάτω.

Την ίδια ώρα όμως που ετοιμάζαμε τις μεταφράσεις του κειμένου από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο, η επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά έδωσε εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων, η οποία ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό, για τα όσα είπε ο Μητροπολίτης Κυθήρων.

[Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρομφαία (30/12/20) ο Μητρ. δήλωσε: «Μια είδηση από τη γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς, που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη, ότι τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Είναι πολύ φοβερό αυτό, αδελφοί μου, έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως, οι Παπικοί, και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα, και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: “έτσι είναι, αλλά κατ’ οικονομία θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”. Αυτό όμως είναι μεγάλο λάθος και βεβαίως εκείνος βρίσκεται εκτός της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τη γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».]

Θεωρήθηκαν, λοιπόν, ανυπόστατα τα όσα είπε ο Μητροπολίτης. Είναι όμως έτσι;

Γιατί, όπως αποφαίνεται στη μελέτη αυτή το ινστιτούτο και για το εμβόλιο της Pfizer, αλλά και -πολύ περισσότερο- για το εμβόλιο της Astrazeneca (από το οποίο θα παραλάβουμε 3 εκατομμύρια δόσεις), έχουν χρησιμοποιηθεί κύτταρα από αποβλημένα (εκτρωμένα) έμβρυα των προηγούμενων δεκαετιών.

Παρακάτω παρατίθεται η μετάφραση του σχετικού κειμένου από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο από τον ιστότοπο orthopraxia.gr:

“Καθώς επιταχύνεται η ανάπτυξη εμβολίων κατά του Covid-19, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και δοκιμάζονται αυτά τα εμβόλια. Πράγματι, υπάρχουν ηθικά ερωτήματα σχετικά με την πιθανή χρήση, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας ανάπτυξης, κυτταρικών σειρών που προέρχονται από εκτρωμένα έμβρυα. Το Ινστιτούτο Charlotte Lozier στις Ηνωμένες Πολιτείες, βασισμένο σε μια εμπεριστατωμένη ανάλυση της επιστημονικής βιβλιογραφίας και των αποτελεσμάτων των κλινικών δοκιμών, συνέταξε μια ακριβή επισκόπηση των φαρμακευτικών εταιρειών που χρησιμοποιούν ή δεν χρησιμοποιούν τέτοιες ηθικά αμφιλεγόμενες κυτταρικές γραμμές. Το ινστιτούτο θέλει να επιτρέψει στον αναγνώστη να κάνει ενημερωμένες επιλογές, σχετικά με τα εμβόλια για τον Covid-19.

Πρώτα ας δούμε τι αποτελείται από μια τέτοια κυτταρική σειρά εμβρύου. Αυτό επιτυγχάνεται με τη λήψη ενός κυττάρου από ένα έμβρυο (στην περίπτωση αυτή ένα έμβρυο που έχει αφαιρεθεί) και τον πολλαπλασιασμό αυτού του κυττάρου σε αρκετά πανομοιότυπα κύτταρα. Αυτά τα κύτταρα μπορούν να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν για δεκαετίες, για να δημιουργήσουν “κυτταρικές γραμμές”, που χρησιμοποιούνται συχνά σε επιστημονικά πειράματα. Μερικές από αυτές τις εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές, που όντως είναι δεκαετίες πριν, χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη νέων εμβολίων. Αυτό ισχύει, μεταξύ άλλων, για τις κυτταρικές σειρές HEK293 και PER.C6. Έτσι, η χρήση αυτών των κυττάρων δεν απαιτεί νέες αποβολές. Επιστρέφουν στις αμβλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις δεκαετίες 1960, 1970 και 1980, ανεξάρτητα από το φαρμακευτικό σκοπό.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν αυτές οι εμβρυϊκές κυτταρικές γραμμές είναι απολύτως απαραίτητες για την ανάπτυξη εμβολίων, ειδικά το εμβόλιο του Covid-19. Η απάντηση είναι όχι. Είναι δυνατόν να αναπτυχθούν ηθικά υπεύθυνα εμβόλια χωρίς κύτταρα ή με βάση ζωικά κύτταρα, αυγά κοτόπουλου ή μαγιά. Αυτό βασικά κάνουν οι διάφορες φαρμακευτικές εταιρείες.

Το επόμενο βήμα είναι να αποκτήσετε μια εικόνα για τα διάφορα στάδια ανάπτυξης ενός εμβολίου, στο οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν κυτταρικές σειρές από εκτρωμένα έμβρυα.

Η φάση σχεδιασμού περιλαμβάνει την ανάπτυξη ιδεών, προκαταρκτικά πειράματα και την περιγραφή του τρόπου παραγωγής του εμβολίου.

Φαρμακευτικές εταιρείες και ερευνητικά ιδρύματα που έχουν χρησιμοποιήσει κυτταρικές σειρές από εκτρωμένα έμβρυα σε αυτό το στάδιο:

– Altimmune (ΗΠΑ)

– Astra Zeneca & University of Oxford (Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ)

– CanSino Biologics, Inc. Ινστιτούτο Βιοτεχνολογίας του Πεκίνου, Ακαδημία Στρατιωτικών Ιατρικών Επιστημών, PLA της Κίνας (Κίνα)

– Ερευνητικό Ινστιτούτο Gamaleya (Ρωσία)

– Janssen Research & Development, Inc. Johnson & Johnson (ΗΠΑ)

– Vaxart (ΗΠΑ)

– Anhui Zhifei Longcom Biopharmaceutical / Ινστιτούτο Μικροβιολογίας, Κινεζική Ακαδημία Επιστημών (Κίνα)

– Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ (ΗΠΑ)

Η φάση παραγωγής: παράγεται το τελικό εμβόλιο.

Φαρμακευτικές εταιρείες και ερευνητικά ινστιτούτα που χρησιμοποιούν κυτταρικές σειρές από ακυρωμένα έμβρυα σε αυτό το στάδιο:

– Altimmune (ΗΠΑ)

– Astra Zeneca University of Oxford (Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ)

– CanSino Biologics, Inc. Ινστιτούτο Βιοτεχνολογίας του Πεκίνου, Ακαδημία Στρατιωτικών Ιατρικών Επιστημών, PLA της Κίνας (Κίνα)

– Ερευνητικό Ινστιτούτο Gamaleya (Ρωσία)

– Janssen Research & Development, Inc. Johnson & JohnsonVaxart (ΗΠΑ)

– Vaxart (ΗΠΑ)

– Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ (ΗΠΑ)

Δοκιμαστική φάση του εμβολίου στο εργαστήριο, προτού διανεμηθεί ευρέως (widely distributed),

Φαρμακευτικές εταιρείες και ερευνητικά ιδρύματα που χρησιμοποιούν κυτταρικές σειρές από εκτρωμένα έμβρυα σε αυτό το στάδιο:

– Sinovac Biotech Co., Ltd. (Κίνα)

– Anhui Zhifei Longcom Biopharmaceutical / Ινστιτούτο Μικροβιολογίας, Κινεζική Ακαδημία Επιστημών (Κίνα)

– Medicago (Καναδάς)

– Novavax (ΗΠΑ)

– Moderna, Inc. avec le National Institute of Health (ΗΠΑ)

– Pfizer et BioNTech (ΗΠΑ, Γερμανία)

– Sanofi Pasteur et Translate Bio (ΗΠΑ, Γαλλία)

– Inovio Pharmaceuticals (ΗΠΑ)

Οι φαρμακευτικές εταιρείες που δεν χρησιμοποιούν εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές σε ένα από τα τρία στάδια είναι (από τις 10 Νοεμβρίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη το στάδιο ανάπτυξης εμβολίων):

– Ινστιτούτο Βιολογικών Προϊόντων του Πεκίνου / Sinopharm (Κίνα)

– Ινστιτούτο Βιολογικών Προϊόντων Wuhan / Sinopharm (Κίνα)

– Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας John Paul II (ΗΠΑ)

– Institut Pasteur and Themis and Merck (ΗΠΑ, Γαλλία)

– Shenzhen Geno-ανοσοποιητικό ιατρικό ινστιτούτο (Κίνα)

– Merck και IAVI (ΗΠΑ)

– Clover Biopharmaceuticals, Inc. (Κίνα)

– Sanofi and GSK Protein Sciences (ΗΠΑ, Γαλλία)

– Σορέντο (ΗΠΑ)

– Πανεπιστήμιο Queensland και CSL Ltd. (Αυστραλία)

– CureVac (Γερμανία)

– Genexin (Κορέα)

– Symvivo Corporation (Καναδάς)

[iEpikaira: Να βάλουμε και έναν ακόμη παράγοντα στην εξίσωση; Τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος από τους γονείς του εκτρωθέντος εμβρύου λάβει εμβόλιο που περιέχει κύτταρα από το παιδί τους;] »

Κι όμως, υπάρχει μια βαθειά μυστική σύνδεση των αμβλώσεων με τα εμβόλια, και μάλιστα τα mRNA εμβόλια, που προωθεί και χρηματοδοτεί ο Μπιλ Γκέιτς, και αυτή η σύνδεση δεν είναι άλλη από τη μεγαλύτερη εταιρία παροχής αμβλώσεων στην Αμερική, την Planned Parenthood. 

Πρέπει να σημειωθεί ότι υπεύθυνος για το πρόγραμμα Planned Parenthood (πρόγραμμα αβλώσεων στις ΗΠΑ) είναι ο Πατέρας του Μπίλ Γκέιτς. Και μεγαλοχορηγός της είναι ο γνωστός αρχιμάγιστρος της Νέας Τάξης, ο Τζώρτζ Σόρος. Είναι αυτή που προωθεί παγκοσμίως το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, ακόμη και σε παιδιά δημοτικού, με απώτερο σκοπό την αύξηση των ανεπιθύμητων εγκυμοσύνων και τις εκτρώσεις, από τις οποίες πωλούνταν τα ανθρώπινα μέλη έναντι αδράς αμοιβής. Τα ανθρώπινα μέλη χρησιμοποιούνται ως ενισχυτικά γεύσης, αλλά και για κατασκευή καλλυντικών από πασίγνωστες πολυεθνικές κολοσσούς.

Ενισχυτικά γεύσης περιέχουν ενδεικτικά: Pepsi, Ocean Spray, Frappuccino, Lipton tea, Nescafe, Gatorade, Tropicana. Προϊόντα της Nestle: Σούπες, Κύβοι Maggi, Κέτσαπ, Νούντλς. Προϊόντα της Kraft και Cadbury: Bubbaloo, Clorets, Dentyne, Trident, Original Gummies, Certs, Halls.Μάρκες καλλυντικών που περιέχουν κύτταρα από παιδιά εκτρώσεων: Neocutis, Journee Bio-Gel Prevedem, Bio-Serum Lumiere, Bio Restorative Skin Cream. Παιδικά εμβόλια περιέχουν επίσης κύτταρα από παιδιά εκτρώσεων: MMR II (Merck), ProQuad (MMR + varicella – Merck), Varivax (Varicella – Merck), Pentacel (DTaP Polio + Hib + – Sanofi Pasteur), Vaqta (Hepatitis-A – Merck), Havrix (Hepatitis-A – Glaxo SmithKline), Twinrix (Hepatitis-A and B combo – Glaxo), Zostavax (Shingles – Merck), Imovax (Rabia – Sanofi Pasteur). Άλλα φάρμακα:Pulmozyme (cystic fibrosis – Genetech), Enbrel (rheumatoid arthritis – Amgen), Fountain. Τα παραπάνω προϊόντα είναι κάποια από αυτά που έχουν ελεγχθεί, αλλά η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη…

Η Planned Parenthood έχει πιθανότατα σχέση και με το μάθημα των Έμφυλων Ταυτοτήτων στα ελληνικά σχολεία, αφού έχει διαπιστωθεί ότι παρέχει το ‘διδακτικό υλικό’ στις χώρες που διδάσκεται το συγκεκριμένο μάθημα. Καθηγητές που έλεγξαν το διδακτικό υλικό των Έμφυλων Ταυτοτήτων έμειναν εμβρόντητοι από το πόσο καλά οργανωμένες είναι οι σημειώσεις, ενώ ταυτόχρονα δόλια περνάνε το μήνυμα ότι οι σαρκικές σχέσεις (ετεροφυλικές και ομοφυλοφιλικές) είναι κάτι το φυσιολογικό σε κάθε ηλικία! Αυτή η άποψη προωθείται έντεχνα, όχι τυχαία, από την Planned Parenhood. Τέλος δεν είναι τυχαίο ότι οι εκτρώσεις συμβάλλουν καθοριστικά στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, μία από τις κύριες επιδιώξεις της νέας τάξης και των οργάνων-υποχείριών της όπως η Planned Parenthood! (Πηγή: thesecretrealtruth.blogspot.com).

Το πώς δένουν όλα αυτά μαζί, μας είχε περιγράψει σε ομιλία του ο π.Νικόλαος Μανώλης ήδη από τον Απρίλιο. “Ητοιμάσθην και ουχ εταράχθην” είναι έτσι κι αλλιώς το μότο μας σ΄αυτή την ζωή!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Χριστουγεννιάτικη Ποιμαντορική Εγκύκλιος Σεβ. Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ
– Επιστολήν του Μητροπολίτου Κυθήρων Σεραφείμ προς την Ιεράν Σύνοδον της Εκκλησίας της Ελλάδος
– Θερμή Έκκλησις Ιερατικής Συνάξεως Ι.Μ. Κυθήρων
– Κυθήρων Σεραφείμ: Η πορεία της πολιτικής ηγεσίας της Πατρίδος μας, κατευθύνεται προς την μεγάλην…
– Μητροπολίτης Κυθήρων, Ποιμαντορική εγκύκλιος δια τον έρανον της αγάπης
– Επιστολή Μητροπολίτου Κυθήρων προς την Ιεράν Σύνοδον
– Ανοικτή Επιστολή Μητροπολίτου Κυθήρων προς τον Πρωθυπουργόν
– Ο Μητροπολίτης Κυθήρων προειδοποιεί τον Πρωθυπουργό!
– Γράμμα του Μητροπολίτη Κυθήρων αναιρεί εσφαλμένες πληροφορίες

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.