Επικαιρότητα

Τελετή Ιερών Εγκαινίων του Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου από τον μητρ. Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο

εικόνα άρθρου: Τελετή Ιερών Εγκαινίων του Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου από τον μητρ. Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο

Δημοσιεύθηκε το άρθρο με τίτλο “Τελετή Ιερών Εγκαινίων του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, της Οικογενείας του Ανδρέα Ανδριανόπουλου (vid)”.
Αυτό το άρθρο περιγράφει την τελετή των Ιερών Εγκαινίων του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου που πραγματοποιήθηκε στο Πικέρνι Μαντινείας από τον μητρ. Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο.
Όμως αυτό το άρθρο παρουσιάζει μία φωτογραφία και ένα βίντεο [2:52] όπου εμφανίζεται ο κτήτορας του ναού (που είναι λαϊκός) να υπογράφει πάνω στην Αγία Τράπεζα. Σημειώνουμε πως το κείμενο του άρθρου δεν περιγράφει αυτή την ενέργεια!  
Λυπούμαστε τον κτήτορα του ναού που υπέγραψε, γιατί όπως φαίνεται στο βίντεο, είναι ευλαβής και απλός άνθρωπος (απλά δεν τον συμβούλεψε σωστά ο μητρ. Μαντινείας, γιατί να το κάνει άλλωστε!) Θα μας πει κάποιος: Εδώ επικράτησε πια το αντιπατερικό έθιμο να επιτρέπουν τους αιρετικούς να προσέρχονται στα ιερά των Ναών και να ασπάζονται τις αγίες Τράπεζες (εδώ), αυτό σας πείραξε! Είναι τόση η οικουμενιστική πρακτική των μητροπολιτών, που δε μας ξαφνιάζει το οτιδήποτε!


— Σχολιασμός katanixi.gr —

Τελετή Ιερών Εγκαινίων του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, της Οικογενείας του Ανδρέα Ανδριανόπουλου (vid)

Πραγματοποιήθηκε στο Πικέρνι Μαντινείας η τελετή των Ιερών Εγκαινίων του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, της Οικογενείας του Ανδρέα Ανδριανόπουλου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Ο Αρχιεπ. Θυατείρων προκαλεί την κινέζικη «τύχη» του!

του Ευάγγελου Κωνσταντίνου Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο Δείπνο της Κινέζικης Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο...

Ο Πάπας Φραγκίσκος προλογίζει το βιβλίο του Περγάμου Ιωάννη

της Ειρήνης Ιωαννίδου. Την κακία αυτή του Πάπα, που τον χώρισε από την Αλήθεια, ζήλεψε ο «θεολόγος» του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του θέλησε να μιμηθεί το ταλέντο της Δύσης, να εφευρίσκει έτερα Ευαγγέλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.