του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Άλλη μια δαιμονική ιδέα εναλλακτική της ταφής των νεκρών, κερδίζει έδαφος έναντι της καύσης νόμιμα και στη Νέα Υόρκη…

 Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Στην Αμερική και δη σε τερατουπόλεις του μεγέθους της Νέας Υόρκης, η έλλειψη εδάφους για κανονική ταφή των κεκοιμημένων, είναι πρόβλημα που μαστίζει την τοπική κοινωνία. Για τον λόγο αυτό η λύση της αποτέφρωσης βρήκε φανατικούς υποστηρικτές και υιοθετήθηκε σε μεγάλη κλίμακα. 

Πλέον και στην χώρα μας η καύση των νεκρών νομιμοποιήθηκε και καθιερώθηκε, με καθυστέρηση έστω κάποιων δεκαετιών, όταν οι αντιδράσεις για λόγους πίστεως κάμφθηκαν. Με τον ίδιο τρόπο που ήρθε η καύση των νεκρών στην Ελλάδα, να περιμένουμε σε λίγο να μας έρθει η νέα μόδα, η κομποστοποίηση των νεκρών

Υπό την τεχνητή πίεση της μείωσης της εκπομπής ρύπων, σαν μια κίνηση ευαισθησίας που θα περιορίσει την υπερθέρμανση του πλανήτη, έρχεται στο προσκήνιο η λύση της κομποστοποίησης ανθρώπων. Κεντρικό επιχείρημα του νέου τρόπου ανατριχιαστικής “διαχείρισης” του σώματος των νεκρών είναι το μικρότερο αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα της κομποστοποίησης έναντι της καύσης. 

Το σώμα του νεκρού, αντί να ταφή, τοποθετείται σε μια κάψουλα όπου επικρατούν ιδανικές συνθήκες και στο τέλος, σε λίγες εβδομάδες, γίνεται λίπασμα για τον κήπο μας. Δεν θα υπεισέλθουμε σε λοιπές τεχνικές λεπτομέρειες της μεθόδου που προκαλούν αποστροφή. 

Πρόκειται για άλλη μια σοκαριστική απόδειξη της κατάπτωσης του Δυτικού πολιτισμού, αδιάβλητη απόδειξη πως ο άνθρωπος χωρίς Θεό οδηγείται ντετερμινιστικά προς τον αφανισμό του. 

Καλή Φώτιση!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra