Επικαιρότητα

Θα συνεχιστούν έξω από Εκκλησίες οι περιπολίες, τα μπλόκα και η παρακολούθηση σελίδων στο Διαδίκτυο;

…«Σιωπηρώς» παρακολουθούνται σελίδες στο Διαδίκτυο που απευθύνουν καλέσµατα για «σπάσιµο» της καραντίνας για εκκλησιασµό…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η περίφημη καμπύλη κρουσμάτων και θυμάτων από τον κορονοϊό και τα μοντέλα πρόβλεψής του για την Ελλάδα χαλούν τα σχέδια των εντεταλμένων που έχουν αναλάβει να μας παρουσιάζουν τα πράγματα τόσο τρομακτικά, ώστε ακόμα να «μένουμε σπίτι». Το γεγονός αυτό συζητιέται έντονα σε Ιταλία και Ισπανία, πώς γίνεται δηλαδή στην Ελλάδα να είναι τόσο λίγα τα θύματα από τον κορονοϊό. Παρόλα αυτά, η κυβέρνηση επιμένει να επεξεργάζεται υπερβολικά έως παράλογα σχέδια περιορισμού μετακινήσεων των Ελλήνων, ειδικά τις ημέρες του Πάσχα (το βιώσαμε). Στην ουσία επεξεργάζεται τον τίτλο με τον οποίο θα μείνει στην ιστορία: «διώκτες των χριστιανών». 

Ζυγίζουμε, μετράμε, ξαναμετράμε τα έργα τους και όσες αριθμητικές πράξεις και να κάνουμε το αποτέλεσμα έχει αρνητικό πρόσημο. Η παρούσα κατάσταση σε συνδυασμό με τη στάση της Ιεραρχίας θυμίζει πράγματι εποχές διωγμών των χριστιανών, με την Ελληνική Αστυνομία, δυστυχώς, να έχει αναλάβει τον ρόλο των ρωμαίων λεγεωνάριων. Αυτών που δε δίστασαν να συλλάβουν το Χριστό και να Τον σύρουν στη φυλακή. 

Το «σπουδαίο» έργο της ΕΛ.ΑΣ, να οργανώνει 24ωρες περιπολίες, για να καταστείλει συγκεντρώσεις πιστών έξω από τους ιερούς ναούς, ενισχύεται από την πολύτιμη συνεισφορά των πολιτών, οι οποίοι πρόθυμα σπεύδουν να καταγγείλουν οποιαδήποτε παρανομία έχει να κάνει με τον εορτασμό του Πάσχα. Τι άλλο θα δούμε…! 

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε πρόσφατα μια κάπως ασυνάρτητη δήλωση, η οποία δείχνει την απόστασή του από την Πίστη μας. Όμως τα λόγια του άθελά του κρύβουν μια αλήθεια. Είπε μεταξύ άλλων ότι «σηκώνουμε το δικό μας Γολγοθά». Η πίστη μας όντως μπορεί να σηκώσει ένα βουνό και να το μετακινήσει κ. Χαρδαλιά. Αυτή η πίστη στο Θεό μάς οδηγεί στις εκκλησιές μας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και κάθε άλλου εχθρού αιώνες τώρα. 

Δεν μπορείτε να μας εμποδίσετε να τιμήσουμε τα Άγια Πάθη και να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας. Είμαστε μαθημένοι και είναι τιμή μας να συγκαταλεγόμαστε στους διωκόμενους χριστιανούς. Όλοι εσείς όμως, που θέλετε να ανήκετε στους σύγχρονους διώκτες των χριστιανών και να συλλαμβάνετε ιερείς και πιστούς παρανόμως, κάνετε ένα κόπο να μάθετε τι τέλος είχαν οι διώκτες του Χριστού μας, ο Πόντιος Πιλάτος και οι Αρχιερείς Άννας και Καϊάφας. Η επιλογή είναι δική σας. 

Διαβάσαμε στο ethnos.gr:


Περιπολίες έξω από εκκλησίες και µπλόκα στους δρόµους

Σχέδιο για να µπει «φρένο» στους πιστούς, οι οποίοι έχουν δηλώσει µέσω φόρουµ στο Διαδίκτυο ότι θα εκκλησιαστούν έξω από ναούς την περίοδο της Μεγάλης Εβδοµάδας, θέτει από αύριο σε εφαρµογή η ΕΛ.ΑΣ.

Οι εντολές προς τις αστυνοµικές διευθύνσεις όλης της χώρας είναι να υπάρχουν 24ωρες περιπολίες έξω από εκκλησίες, ενώ «σιωπηρώς» παρακολουθούνται σελίδες στο Διαδίκτυο που απευθύνουν καλέσµατα για «σπάσιµο» της καραντίνας για εκκλησιασµό.

Στο µεταξύ, στελέχη της Αστυνοµίας και της Πολιτικής Προστασίας εκτιµούν ότι λόγω των δρακόντειων µέτρων στις εθνικές οδούς και των αυστηρών προστίµων δεν θα επιχειρηθεί µαζική έξοδος εκδροµέων και έτσι οι έλεγχοι θα επεκταθούν στους δρόµους που οδηγούν σε παραθεριστικές περιοχές πλησίον των δύο µεγαλύτερων αστικών κέντρων, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
Δόξα σοι ο Θεός! Χαράς Ευαγγέλια! Ο Μητροπολίτης Μόρφου, αποκαταστάθηκε μέσα μας εκ νέου ως Πανιερώτατος!
– Εκδόθηκε η αντίχριστη υπουργική απόφαση. Ένοχη η διοικούσα εκκλησία!
– Συνεργασία του Αρχιεπισκόπου με την Πολιτεία και όχι με τον Χριστό! Αδιανόητη φαυλότητα!
– π.Θεόδωρος Ζήσης, Γιατί πρέπει να ανοίξουν οι Ναοί το Πάσχα
– Το μένος και το μίσος της κοσμικής εξουσίας ενάντια στην Εκκλησία του Χριστού
– Ανοιχτές παραμένουν οι εκκλησίες στη Βουλγαρία
– Ποια είναι η εισήγηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για το Πάσχα με φόντο τον Κορωνοϊό;
– Κανονικά η Θεία Κοινωνία λέει η Ορθόδοξη Εκκλησία στη Σερβία
– π.Θεόδωρος Ζήσης, Έργο του διαβόλου το κλείσιμο των Ναών από την Ιερά Σύνοδο
– Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, συμφώνως με το πνεύμα των φίλων του Προτεσταντών, μας νουθετεί!
– Οι ιερείς της Γεωργίας μας δίνουν παράδειγμα!
– Θα ανασταίνεται ο Κύριός μας, κατά τις ανθρώπινες επιθυμίες και βουλές;
– Μας εξόργισε η επιστολή του Μητροπολίτου Μεσογαίας προς την Υπουργό Παιδείας
– Δημητριάδος: «Δε διώκεται ο Χριστιανισμός και η Εκκλησία»
– Σικάγο – Οικουμενιστική συμπροσευχή για τον Κορωνοϊό [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.