π. Θεόδωρος Ζήσης

Θαύματα του Αγίου Δημητρίου, παλαιά και νέα (Βίντεο 2022)

εικόνα άρθρου: Θαύματα του Αγίου Δημητρίου, παλαιά και νέα (Βίντεο 2022)

Ομιλία του πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση

Η Θεσσαλονίκη τιμά τον Πολιούχο της και ο σεβαστός Ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ πρωτ/ρος π. Θεόδωρος Ζήσης μας εξηγεί το γιατί


Η κοινωνία μας σαν σε ύπνωση, και φέτος κατέκλυσε τον Ναό του με παρούσα και την πολιτική ηγεσία της χώρας. Ξένοι του μεγαλείου και της Αγιότητος του Μεγαλομάρτυρος εκείνοι, στην λησμοσύνη και τη αγνωμοσύνη ο λαός, μοιάζουν να χρειάζονται ένα ισχυρό ράπισμα για να συνέλθουν.

Η ζωντανή, μεστή, συγκινητική και συστηματική παρουσίαση των θαυμάτων του Αγίου Δημητρίου από τον π.Θεόδωρο Ζήση, είναι σαν κεραυνός εν αιθρία που μας υπενθυμίζει το μεγαλείο του Αγίου με τρόπο ανεπανάληπτο.

 π. Θεόδωρος Ζήσης με θέμα: “Θαύματα του Αγίου Δημητρίου, παλαιά και νέα”

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, ο πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Ζήσης ΟΜ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Α.Π.Θ μίλησε με θέμα: Θαύματα του Αγίου Δημητρίου, παλαιά και νέα.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Η άλωση της πόλης (1453). Τι προηγήθηκε και τι ακολούθησε (ΜΕΡΟΣ Α’)

Ομιλία του πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση Είναι ανάγκη να μας ανασκαλεύουμε τη μνήμη μας και να θυμόμαστε όλα τα γεγονότα αυτά… Για ποιους λόγους επιλέξαμε να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό Ο...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.