Ομιλία του πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση

Η Θεσσαλονίκη τιμά τον Πολιούχο της και ο σεβαστός Ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ πρωτ/ρος π. Θεόδωρος Ζήσης μας εξηγεί το γιατί.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η κοινωνία μας σαν σε ύπνωση, και φέτος κατέκλυσε τον Ναό του με παρούσα και την πολιτική ηγεσία της χώρας. Ξένοι του μεγαλείου και της Αγιότητος του Μεγαλομάρτυρος εκείνοι, στην λησμοσύνη και τη αγνωμοσύνη ο λαός, μοιάζουν να χρειάζονται ένα ισχυρό ράπισμα για να συνέλθουν.

Η ζωντανή, μεστή, συγκινητική και συστηματική παρουσίαση των θαυμάτων του Αγίου Δημητρίου από τον π.Θεόδωρο Ζήση, είναι σαν κεραυνός εν αιθρία που μας υπενθυμίζει το μεγαλείο του Αγίου με τρόπο ανεπανάληπτο.

 π. Θεόδωρος Ζήσης με θέμα: “Θαύματα του Αγίου Δημητρίου, παλαιά και νέα”

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, στις 7:00 μμ. ο πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Ζήσης ΟΜ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Α.Π.Θ μίλησε με θέμα: Θαύματα του Αγίου Δημητρίου, παλαιά και νέα.

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής», στη Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος – Τηλέφωνο επικοινωνίας του συλλόγου: 2310 515786.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra