Επικαιρότητα

Θεέ Δημητρίου, βοήθει μοι… (Άγιος Νέστωρ)

εικόνα άρθρου: Θεέ Δημητρίου, βοήθει μοι… (Άγιος Νέστωρ)

Τις ημέρες της εθνικής μας εορτής, ο ιός είναι μακριά από μουσουλμανικές πορείες, ενώ διασπείρεται από τις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου και από το ΟΧΙ που θα ακουστεί;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ενώ ο κ.Ιερώνυμος πρότεινε στους δημοτικούς, περιφερειακούς και λοιπούς πολιτικούς αξιωματούχους να μην λάβουν μέρος στις επίσημες τελετές, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα για την αποφυγή των μαζικών συναθροίσεων, που, σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελούν τη βασική πηγή διασποράς του ιούκαι η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε τις εθνικές παρελάσεις με το φόβο ότι αυτές υπερδιασπείρουν τον νέο ιό, μαθαίνουμεότι την 29η Οκτωβρίου, την επόμενη ημέρα της εθνικής μας εορτής, στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, απέναντι από την ελληνική Βουλή, έγινε πορεία Iρακινών! Χωρίς να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και χωρίς να γίνει καμία απολύτως σύλληψη!

Ζούμε καταστάσεις πραγματικά τραγικές και εξωπραγματικές. Το μεταναστευτικό είναι πλέον ένα βαρέλι δίχως πάτο και η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο ΚΥΤ μεταναστών. Πέρυσι τον Νοέμβριο στην Κρήτη, οι μωαμεθανοί έκαναν παρέλαση με αφορμή την γέννηση του Μωάμεθ και φέτος στην Αθήνα Ιρακινοί διαδήλωσαν στην πλατεία Συντάγματος ανενόχλητοι…πού ζούμε αλήθεια; Ζούμε σε ένα κράτος που απαγορεύει τις μαθητικές-στρατιωτικές παρελάσεις για την εθνική μας γιορτή λόγω μετάδοσης του covid, αλλά επιτρέπει παρελάσεις Iρακινών την επόμενη μέρα. Οι ΛΟΑΤΚΙ, antifa και λοιπές ομάδες, πραγματοποιούν με χαρακτηριστική άνεση τις εκδηλώσεις τους, αλλά ο Επιτάφιος των ορθοδόξων απαγορεύεται να βγει εκτός εκκλησίας. Αν ο οποιοσδήποτε ορθόδοξος πολίτης, δηλώσει ανοιχτά ότι θα μπει στον Ιερό Ναό χωρίς φίμωτρο, θα ασπαστεί τις Ιερές Εικόνες και θα μετέχει της Θείας Ευχαριστίας, αντιμετωπίζεται με χλευασμό και επιθετικότητα, ενώ οι μωαμεθανοί μετέχουν στις λατρευτικές τους τελετές χωρίς φόβο και χωρίς έλεγχο. Με την νέα ΚΥΑ οι εκκλησίες ερημώνουν κι άλλο εντελώς αναίτια, αλλά Ιρακινοί μετανάστες σφιχταγκαλιασμένοι διαδηλώνουν χωρίς φόβο και χωρίς την αναμενόμενη “κοινωνική ευθύνη” του κ.Χαρδαλιά. Μάσκες μέχρι και εντός αυτοκινήτων για τους ορθόδοξους Έλληνες πολίτες, ενώ οι μωαμεθανοί Ιρακινοί ενδυόμενοι την μάσκα της αδιαφορίας, αλαλάζουν σε κεντρικότατο σημείο της πρωτεύουσας, με την κυβέρνηση και την ΕΛΑΣ να αδιαφορούν σκανδαλωδώς. 

Μήπως έχει αλωθεί η Ελλάδα χωρίς να πέσει σφαίρα και δεν το έχουμε αντιληφθεί; Ένα σάπιο πολιτικό σύστημα πολλών ετών και διαφόρων αποχρώσεων με την υποκίνηση της Ευρώπης και την αφωνία της εκάστοτε ΔΙΣ, μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ισλαμικό χαλιφάτο. Και τώρα; Θα νιώθουμε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την χώρα; Σε τι διαφέρει τελικά η προηγούμενη κυβέρνηση από την σημερινή; Απόλυτα ίδιες θέσεις, με τα δώρα να τα μοιράζονται και τα δύο κόμματα εις βάρος μας. Ποια είναι αυτά τα δώρα; Για χρόνια ολόκληρα λέγαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να κόψει τις στρατιωτικές-μαθητικές παρελάσεις και δεν έβρισκε τον τρόπο ή προσπαθούσε να κατατροπώσει το ορθόδοξο στοιχείο. Και τώρα, η σημερινή κυβέρνηση με πρόσχημα έναν ιό σταμάτησε τις παρελάσεις, έκλεισε τις εκκλησίες και αποφάσισε να λοιδωρήσει την Ορθοδοξία. Μήπως στο θέμα της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια έγινε ή άλλαξε κάτι; Οι μεν το υλοποίησαν, οι δε το συνεχίζουν χωρίς αναστολές. Το ίδιο νόμισμα, με απλώς διαφορετικές όψεις. Θα μας εξηγήσουν, λοιπόν, πώς επέτρεψαν να γίνει αυτή η πορεία-παρέλαση των Ιρακινών; Τις ημέρες της εθνικής μας εορτής, ο ιός είναι μακριά από μουσουλμανικές πορείες, ενώ διασπείρεται από τις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου και από το ΟΧΙ που θα ακουστεί; 

Είδαμε, βεβαίως, τι ειπώθηκε σε όλα τα κανάλια και πώς αντιμετωπίστηκε η εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης του Αγίου Δημητρίου. Με την συρροή του κόσμου στον Ιερό Ναό αφήνιασαν όλοι οι άθεοι, οι μασόνοι και οι αντίχριστοι. Ιαχές αποδοκιμασίας παντού, σε όλα τα δελτία ειδήσεων και τις δημοσιογραφικές εκπομπές, με την γνωστή κάστα της τηλεοπτικής ιατρικής κοινότητας να χτυπιέται και να οδύρεται για το κακό που θα μας βρει τις επόμενες μέρες και ότι όλοι θα είμαστε σαν ετοιμοθάνατα ζόμπι. Ο Άγιος Δημήτριος όμως συνέχισε να μυροβλύζει, με την Αγία του Λάρνακα να είναι συνεχώς ιδρωμένη από το Άγιο Μύρο του και τελικά να τους δίνει την καλύτερη απάντηση ότι ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ, εις πείσμα των άθεων, των βλάσφημων, των αντίχριστων και των εθνομηδενιστών. Αφήνιασε ο διάβολος, λύσσαξαν τα ταγκαλάκια του, άφρισε η μασονία. 

Πόση λάσπη ακόμη θα ανεχθούμε και πόση κοροϊδία θα μας πετούν κατάμουτρα; Τώρα που η χώρα αντιμετωπίζει την παρανοϊκή συμπεριφορά της γείτονος κι έχει ανάγκη να τονωθεί το ηθικό της, γιατί οι παρελάσεις μας αντιμετωπίζονται με τέτοια εχθρότητα από την ίδια την κυβέρνησή της; Δεν είναι μόνο κάτι που εναντιώνεται στην κοινή λογική, αλλά αποτελεί και μείζον ηθικό θέμα. Μόνο ο Θεός μπορεί να μας λυτρώσει από όλους αυτούς τους σάθρους του πολιτικού συστήματος. “Θεέ Δημητρίου, βοήθει μοι”… (Άγιος Νέστωρ).

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα σύντομο απόσπασμα βίντεο από το κανάλι Kosmas Karaiskos:

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Εκείνο το ΟΧΙ λαχταράμε να ακούσουμε
Η Θεσσαλονίκη: μέτρα προφύλαξης από… τον Πολιούχο μας και τον Πατριωτισμό μας
– Η υποκρισία χτυπάει κόκκινο
– Ο straight σε καραντίνα και ο gay σε παρέλαση
– Το δόγμα της συσκότισης

Σχετικά άρθρα

Καιρός να αναβαπτιστούμε με τα νάματα της πίστεως και της φιλοπατρίας του 1940: “Οι Εμφανίσεις της Παναγίας”

Ο άγων ήταν ιερός. Οι Έλληνες πολεμούσαν υπέρ Πί­στεως και Πατρίδος. Εγνώριζαν, ότι αν πατούσαν τον τόπο μας οι Φράγκοι, οι παπικοί θα μας νόθευαν την πίστη και θα μόλυναν την Ορθοδοξία

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.