Επικαιρότητα

Θέλει ο κ.Ιερώνυμος να προσθέσει στην υστεροφημία του και αυτό;

εικόνα άρθρου: Θέλει ο κ.Ιερώνυμος να προσθέσει στην υστεροφημία του και αυτό;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Προγραμματίζεται επίσημη επίσκεψη του Ουκρανού ψευδοαρχιεπισκόπου Επιφανίου στην Ελλάδα

Διαβάζουμε στο raskolam.net ότι προγραμματίζεται επίσημη επίσκεψη του αρχηγού της εκκλησιαστικής δομής του Επιφανίου Ντουμένκο στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.
Αυτά, ο Αλέξανδρος Ντραμπίνκο (εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ουκρανίας) πληροφόρησε κατά τη συνέντευξή του που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «UA: Ukrainskoye radio».

Είπε πως στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο συλλείτουργο και θα είναι η επίσημη πλέον επίσκεψη του Μακαριωτάτου μητροπολίτη Επιφανίου στον επικεφαλή της Εκκλησίας της Ελλάδος Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μετάφραση για το gr.pravoslavie.ru Βασίλειος Μεταφράστοβ

Σχετικά άρθρα

Τιμά τον Φλωρίνης Αυγουστίνο Καντιώτη ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς;

Άρθρο της Ευαγγελίας Ζουλάκη "Αὐτοί, φαίνεται, ἔχουν ἀνώτερη ἀγάπη ἀπό τὸν εὐαγγελιστή Ιωάννη, τον μαθητὴ τῆς ἀγάπης, ποὺ συνιστᾶ οὔτε νὰ χαιρετοῦμε τους αιρετικούς! "(π. Αυγουστίνος Καντιώτης)

Προφήτες και προφητολόγοι

Σύντομος λόγος περί παρθενίας και Ιερωσύνης στην επέτειο χειροτονίας του μακαριστού π. Νικολάου Μανώλη εις διακόνου. Η προφητολογία που ξέσπασε λόγω του πολέμου στο Ιράν αποκαλύπτει τα πραγματικά προβλήματα της Εκκλησίας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.