Την Τρίτη 1 Ιουνίου, η μηχανή αναζήτησης της Google υπενθύμισε με doodle στους χρήστες της να κάνουν το εμβόλιο Covid. Ταυτόχρονα, έδωσε το μήνυμα «Εμβολιαστείτε. Φορέστε μάσκα. Σώστε ζωές»

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Οι ισχυροί του κόσμου, διαφημίζουν το εμβόλιο χρησιμοποιώντας επιθετικό marketing. Επικεφαλής στη διαφημιστική καμπάνια είναι το μεγαθήριο του διαδικτύου, η Google. Με ιδιαίτερη στοχοπροσύλωση έχει επιδοθεί στον αγώνα να πείσει όλη την ανθρωπότητα πως το εμβόλιο αποτελεί προϋπόθεση για την υγεία αλλά και για την ελευθερία.

Ολόκληρος ο ιστοχώρος κατακλύζεται από θέσεις, επιστημονικές και μη, φιλικά προσκείμενες στον εμβολιασμό, ενώ κάθε προσπάθεια να ασκηθεί επιστημονική κριτική -αν και κατά πόσο το εμβόλιο είναι ασφαλές- σχεδόν διώκεται από τους διαχειριστές της μηχανής αναζήτησης.

Την Τρίτη 1 Ιουνίου η μηχανή αναζήτησης της Google υπενθύμισε με doodle στους χρήστες της να κάνουν το εμβόλιο Covid. Ταυτόχρονα, έδωσε το μήνυμα «Εμβολιαστείτε. Φορέστε μάσκα. Σώστε ζωές».

Άραγε, τα κίνητρα της Google είναι αγαθά ή εξυπηρετούν τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα γύρω από την προώθηση των εμβολίων; Πόσο αγνές είναι οι προθέσεις τους; Πόσο ενδιαφέρονται για την υγεία του παγκόσμιου πληθυσμού; Αντιμετωπίζουν επιστημονικά και κριτικά τα εμβόλια παρουσιάζοντας τις παρενέργειες που προκαλούν; Γιατί φροντίζουν με τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης να θάβουν έστω και την παραμικρή αμφιβολία σε ένα τόσο νεοσύστατο παρασκεύασμα; Αν το εμβόλιο είναι απόλυτα ασφαλές γιατί χρειάζεται ο βομβαρδισμός ειδήσεων και μηνυμάτων για την δημιουργία «κουλτούρας» μαζικού εμβολιασμού;

Τροφή για σκέψη…

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Επιπλοκές και ένας θάνατος εθελοντή του εμβολίου του Covid-19
Το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα (Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης)
Νέα κανονικότητα: Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID