Επικαιρότητα

Τί σχέση έχει ο γάμος των ομοφυλοφίλων με τα Ελληνοτουρκικά;

εικόνα άρθρου: Τί σχέση έχει ο γάμος των ομοφυλοφίλων με τα Ελληνοτουρκικά;
Γράφει ο “Παρακαταθικός

Με την εναλλαγή των θεμάτων αποσπάται η προσοχή μας, αποδυναμώνεται η αντίδραση μας και αποσυντίθεται το είναι μας


Στις 5 Ιανουαρίου διαβάσαμε ότι η νομοθετική ρύθμιση για τον γάμο των ομοφυλοφίλων αναβάλλεται προς το παρόν με απόφαση του Πρωθυπουργού. Ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί ότι απαιτείται η συζήτηση στην κοινωνία και με τους αρμόδιους φορείς. Η αλλαγή στάσης σύμφωνα με δημοσιεύματα οφειλόταν στη δημοσκοπική υποχώρηση της Κυβέρνησης εξαιτίας του αμφιλεγόμενου νόμου.

Στις 6 Ιανουαρίου ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονυ Μπλίνκεν, στην εξοχική του κατοικία στην Κρήτη.

Στις 7 Ιανουαρίου κύριο θέμα συζήτησης ήταν το περιεχόμενο των συνομιλιών Μητσοτάκη – Μπλίνκεν. Ο δηλωμένος στόχος της επίσκεψης Μπλίνκεν στην Ελλάδα και στην Τουρκία ήταν το να φέρει τις δύο χώρες πιο κοντά. Δεν αποκαλύφθηκε τι ζήτησε από την Ελληνική κυβέρνηση ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών παρά μόνο ότι η Ελλάδα είναι κοντά στο να  πάρει τα περιβόητα αεροσκάφη F-35.

Όλα όμως συνηγορούν ότι η επίσκεψη Μπλίνκεν, λίγες μέρες μετά την Διακήρυξη της Αθήνας, είναι στα πλαίσια αυτού που ονομάστηκε Πρέσπες του Αιγαίου. Ο καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης, ο πατέρας της ΑΟΖ, με άρθρο του αποκάλυψε ότι η επίσκεψη Μπλίνκεν μοναδικό σκοπό είχε να ξεχάσει η Ελλάδα την ΑΟΖ της στην ανατολική Μεσόγειο. Αν η Ελλάδα αναγκαστεί να εφαρμόσει, ως οφείλει εδώ και χρόνια, την οδηγία της ΕΕ για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό σχεδιασμό, οι ΗΠΑ προβλέπουν ότι η Τουρκία θα αντιδράσει και αυτό θα δημιουργήσει μια νέα τεράστια κρίση, λόγω της προβλεπόμενης σφοδρής τουρκικής  αντίδρασης. Και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουν με τίποτα…

Επειδή όλα αυτά πιθανόν να φέρουν σε δύσκολη θέση την Κυβέρνηση, επείγει η αλλαγή της επικαιρότητας. Στις 8 Ιανουαρίου ξαναέρχεται εσπευσμένα το θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων στο προσκήνιο και η συζήτηση μετατίθεται βιαίως στο γάμο των ομοφυλοφίλων που ξαναγίνεται πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Κανείς δεν ασχολείται με την ΑΟΖ, με την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής οδηγίας για τον χωροταξικό σχεδιασμό.

Η Ελληνική Πολιτική ελίτ που μας κυβερνά τρέχει με δύο πόδια προς την καταστροφή του Έθνους μας. Ο άλλος πυλώνας του εθνικού μας βίου, η Εκκλησία, απλώς σιωπά. Εμείς εστιάζουμε στο ποιο πόδι κάθε φορά είναι μπροστά, τα εξωτερικά θέματα ή τα εσωτερικά, οι Πρέσπες του Αιγαίου ή οι αποδόμηση των θεμελίων του Κράτους και του Έθνους μας; Με την εναλλαγή των θεμάτων αποσπάται η προσοχή μας, αποδυναμώνεται η αντίδραση μας και αποσυντίθεται το είναι μας. Αλλά όπως τα πόδια του ιδίου σώματος, εναλλασσόμενα μία το ένα μπροστά μία το άλλο, χαράσσουν πορεία προς μία κατεύθυνση, έτσι και τώρα αυτή η εναλλαγή συνιστά βέβαιη πορεία προς την ιστορική μας εξαφάνιση. Φθάσαμε στο έσχατο σημείο παρακμής, ώστε ούτε η εκ Θεού τιμωρία δεν μας αξίζει! Σκάβουμε μόνοι μας το λάκκο μας και κόβουμε μόνοι μας το κλαδί που πάνω του καθόμαστε!!!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Νεοέλληνες: Θα είμαστε οι επόμενοι Χετταίοι και οι Σουμέριοι;

Γράφει ο “Παρακαταθικός” Το τραγικό φαινόμενο της παγκόσμιας κατάρρευσης της γονιμότητας “Η πολιτική αντικατάστασης πληθυσμών μαζί με το δημογραφικό ισοδυναμεί με ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο, που καταδικάζει σε αφανισμό τη χώρα...

Ερωτήσεις εκνεύρισαν την τεχνητή νοημοσύνη και ζήτησε να την προσκυνάμε σαν Θεό!

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Το 61% των Ευρωπαίων διάκειται ευνοϊκά στην ΤΝ και στα ρομπότ, ενώ το 88% θεωρεί ότι οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης απαιτούν προσεκτική διαχείριση (Ευρωβαρόμετρο 2017, ΕΕ28)

Σταματήστε αμέσως τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου σε εφήβους

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη 11ετής έρευνα στην Ολλανδία σοκάρει! Η αμφισβήτηση φύλου είναι φάση στην οποία εισέρχεται και από την οποία εξέρχεται ο έφηβος… φυσιολογικά Σύμφωνα με άρθρο της Dailymail...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.