… ο δράστης επιτέθηκε με σιδερένιο λοστό και έσπασε τα βιτρό τζάμια από τις πόρτες στην είσοδο του ναού…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ακούσαμε ένα αλάλητο στεναγμό με το άκουσμα της είδησης: Επιτρέπει τέτοια ο Θεός όταν αμαρτάνουμε. Σε αυτόν το Ναό έχουν κάνει ένα σωρό οικουμενιστικά αίσχη ο Αρχιεπίσκοπος και οι υπόλοιποι του ιδίου κλίματος…

«Μνημόνευε οὖν πόθεν πέπτωκας, καί μετανόησον καί τά πρῶτα ἔργα ποίησον· εἰ δέ μή, ἔρχομαί σοι ταχύ καί κινήσω τήν λυχνίαν σου ἐκ τοῦ τόπου αὐτῆς, ἐάν μή μετανοήσῃς.» (Αποκ.β΄5) Να ενθυμήσαι, λοιπόν, συνεχώς από που έχεις ξεπέσει και μετανόησε και κάμε πάλιν τα πρώτα αγαθά έργα σου. Ει δ’ άλλως θα έλθω πολύ σύντομα προς σε και θα μετακινήσω την Εκκλησίαν σου από την θέσιν, που κατέχει σήμερα, εάν όλοι σας δεν μετανοήσετε.

Ο Θεός προτιμά μία Εκκλησία, ένας Ιερός Ναός, να καταστρέφεται ή να καίγεται ή ακόμη να μετατρέπεται σε στάβλο, παρά να μαγαρίζεται από τον κόπρο της αιρέσεως και της απιστίας. Οι Ναοί ξαναφτιάχνονται· οι αθάνατες ψυχές όμως που χάνονται στην αίρεση και στην πλάνη, πολύ δύσκολα μετανοούν και σώζονται.

Διαβάσαμε στο orthodoxianewsagency.gr:


Επίθεση στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών

Επίθεση με ελάχιστες ζημιές δέχτηκε πριν λίγο ο Μητροπολιτικός Καθεδρικός ναός της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης επιτέθηκε με σιδερένιο λοστό και έσπασε τα βιτρό τζάμια από τις πόρτες στην είσοδο του ναού.

Ο άντρας με διαταραγμένη προσωπικότητα φώναζε εναντίον της εκκλησίας και της θρησκείας χωρίς λόγο αμέσως άνδρες τις ελληνικής αστυνομίας συνέλαβαν τον άντρα ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ