Επικαιρότητα

«Merry Gender-mas», η ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα στοχοποιεί τα Χριστούγεννα

εικόνα άρθρου: «Merry Gender-mas», η ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα στοχοποιεί τα Χριστούγεννα

Συνεργός ή ηθικός αυτουργός της βλασφημίας το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η είδηση πρόκληση στην θρησκευτική συνείδηση των Ορθοδόξων Χριστιανών

Υπό την αιγίδα του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, διοργανώθηκε το εορταστικό (;) δρώμενο με τίτλο «Merry Gender – mas», δηλαδή «Καλά… Φυλούγεννα». Διοργανώθηκε από την εθελοντική ομάδα GenEquall σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και το Project Equality”.

Δεν ξεχνάμε βεβαίως πως, “πριν από δύο χρόνια, τέτοια εποχή, είχε προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις η αποκάλυψη ενός εσωτερικού εγγράφου της Κομισιόν (μεγέθους 30 σελίδων), που μεταξύ άλλων οδηγιών της «ορθοπολιτικής» ατζέντας, προέτρεπε τους Αξιωματούχους των Βρυξελλών να καταργήσουν τη λέξη «Χριστούγεννα»”.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο πάει ένα βήμα παραπέρα τη βλασφημία, αφού βρίσκει ευκαιρία να επιτεθεί στα Χριστούγεννα, αποθεώνοντας το άλλο μεγάλο στοίχημα των άθεων νεοταξιτών, εκείνο της αμφισβήτησης του φύλου του ανθρώπου, με την καθιέρωση της έννοιας του κοινωνικού φύλου:

Πόσες φορές πήρες ένα δώρο που ήταν ‘’κατάλληλο’’ για το φύλο σου, αλλά αυτό δε σε ικανοποίησε;

Θα ήθελες να κάνεις ένα δώρο, αλλά αυτό να μην αναπαράγει έμφυλα στερεότυπα;

Έχεις παρατηρήσει συγκεκριμένα στερεότυπα κατά την περίοδο των γιορτών;

Φαντάζεσαι τα Χριστούγεννα αλλιώς;”

Η παντελής απογύμνωση της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων από κάθε πνευματικότητα τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, μας οδήγησε στο σημερινό κατάντημα. Ελληνικό πανεπιστημιακό ίδρυμα να φιλοξενεί τέτοιες αντίχριστες εκδηλώσεις και να συντάσσεται στην επιβαλλόμενη αποχριστιανοποίηση της πατρίδας μας.

Εξοργιστικό είναι πως της αντίχριστης προπαγάνδας τους αποτελούν κεντρικό στόχο τα παιδιά:

Πόσο τραγικό είναι ότι έφτασαν να κάνουν ολόκληρο «συνέδριο», για να ξεριζώσουν απ’ τα παιδιά τη φύση τους, ακόμα και στην πιο χαρούμενη στιγμή τους, την ώρα δηλαδή που ανοίγουν τα δώρα”.

Δεν αφήνουν τα παιδιά να ζήσουν την αθωότητά τους και μολύνουν την αγνή φύση τους, με κάθε είδους δαιμονική διαστροφή.

Και όμως υπάρχουν αντιδράσεις στη Ευρώπη: Ιταλία

Την ίδια ώρα στην Ιταλία η πρωθυπουργός της χώρας, που πριν την εκλογή της δήλωνε περήφανη:
«Είμαι η Τζόρτζια, είμαι γυναίκα, είμαι μητέρα, είμαι Ιταλίδα, είμαι χριστιανή. Κανείς δεν θα μου το πάρει αυτό» δίνει μάχη στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό να προστατέψει τις φάτνες στις σχολικές αίθουσες1.

Στηλιτεύεται η απαράδεκτη προσπάθεια να μετατραπεί η εορτή των Χριστουγέννων σε μια γενική περίοδο διακοπών, σε απρόσωπο φολκλορικό δρώμενο. Το κόμμα της Ιταλίδας πρωθυπουργού χαρακτήρισε την κίνηση ως “… απολύτως απαραίτητη για τη διαφύλαξη και προστασία της Χριστιανικής πίστης, ζωτικό κομμάτι για τις πολιτιστικές ρίζες της Ιταλίας. Ένα φεστιβάλ χωρίς οποιοδήποτε ιστορικό και πολιτιστικό αναμνηστικό πλαίσιο που αφορά το έθνος μας και το οποίο, χωρίς ηθικό περιεχόμενο, προορίζεται να λάβει μια καθαρά ηδονιστική-καταναλωτική χροιά.

Η μετατροπή των ιερών χριστιανικών εορτασμών σε άλλον ανώνυμο τύπο εορτασμού θα συνιστούσε διάκριση εις βάρος των Χριστιανών μαθητών και των οικογενειών τους”.

Και όμως υπάρχουν αντιδράσεις στη Ευρώπη: Γερμανία

Οι αρχές στη Βαυαρία έχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν την τοποθέτηση χριστιανικών σταυρών σε όλα τα κυβερνητικά κτίρια, αποφάσισε την Τρίτη το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Διοικητικό Δικαστήριο – ένα από τα πέντε ομοσπονδιακά ανώτατα δικαστήρια της χώρας2.

Η απόφαση ακολούθησε μια διαμάχη μεταξύ περιφερειακών αξιωματούχων και ένωσης αθεϊστών.

Με επικεφαλής τον Markus Soeder – τον ​​επικεφαλής του πιο ισχυρού πολιτικού κόμματος της περιοχής, της Συντηρητικής Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) – η βαυαρική κυβέρνηση εισήγαγε τον κανόνα το 2018. Η απόφαση αντιμετωπίστηκε με κριτική από αθεϊστικές ενώσεις και θρησκευτικούς ηγέτες. Μια αθεϊστική ένωση, γνωστή ως «Ένωση για την Ψυχική Ελευθερία», ισχυρίστηκε ότι η απόφαση παραβίαζε το δικαίωμά της στην ελευθερία της σκέψης και οδήγησε το θέμα στο δικαστήριο το 2021”.

Το δικαστήριο αναγνώρισε ότι ο σταυρός θεωρείται ως το κεντρικό σύμβολο της χριστιανικής πίστης, αλλά είπε ότι η έκθεσή του δεν παραβιάζει καμία εγγύηση ελευθερίας. Τα Γερμανικά δικαστήρια φαίνεται να λένε «ναι» στις αξίες και «ναι» στη χριστιανοδυτική φύση της χώρας.

Η αθεϊστική ένωση γνωστή ως «Ένωση για την Ψυχική Ελευθερία» ισχυρίστηκε ότι η απόφαση παραβίαζε το δικαίωμά της στην ελευθερία της σκέψης και δεσμεύτηκε να αμφισβητήσει την απόφαση στο Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο.

Ας μιλήσει στις καρδιές μας ο Φώτης Κόντογλου

Αδέρφια μου, φυλάξτε τα ελληνικά συνήθειά μας, γιορτάστε όπως γιορτάζανε οι πατεράδες σας, και μη ξεγιελιώσαστε με τα ξένα κι άνοστα πυροτεχνήματα. Οι δικές μας οι γιορτές αδελφώνουν τους ανθρώπους, τους ενώνει η αγάπη του Χριστού. Μην κάνετε επιδείξεις. Ευφράνθητε εορτάζοντες(..) σαν γυρίσετε (από την εκκλησία εννοεί) εις το αρχοντικόν σας, ευθύς τραπέζι στρώσετε, βάλτε το φαγητόν σας(..). Δώστε και κανενός φτωχού όστις να υστερήται. Ναι, αδερφοί μου, χαρείτε μαζί με κείνους που χαίρουνται και κλαίτε μαζί με κείνους που κλαίνε. Αυτή είναι η παραγγελία του Χριστού, και σ’ αυτή μονάχα θα βρήτε ανακούφιση. Δίνετε στους άλλους απ’ ό,τι έχετε. Το παραπάνω απ’ ό,τι έχει κανένας ανάγκη, το κλέβει από τον άλλον. «Μακάριον το διδόναι μάλλον, ή λαμβάνειν»”.

῾. ἀρκετὸς γὰρ ὑμῖν ὁ παρεληλυθὼς χρόνος τοῦ βίου τὸ θέλημα τῶν ἐθνῶν κατεργάσασθαι, πεπορευμένους ἐν ἀσελγείαις, ἐπιθυμίαις, οἰνοφλυγίαις, κώμοις, πότοις καὶ ἀθεμίτοις εἰδωλολατρίαις. ἐν ᾧ ξενίζονται μὴ συντρεχόντων ὑμῶν εἰς τὴν αὐτὴν τῆς ἀσωτίας ἀνάχυσιν, βλασφημοῦντες” (Α΄ Πετρ. 4,3-4)

Ευλογημένα Χριστούγεννα!
Δι ευχών!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Δείτε σχετικά:
Η Ένωση Αθέων τώρα και στα δημόσια Πανεπιστήμια
Adultery Pride, δηλαδή Υπερηφάνεια Μοιχείας…
Στοιχεία επιδράσεως της Μασονίας στον πρώιμο ελληνικό Οικουμενισμό

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.