Ελένη Παπασταματάκη

Το άρμα της Ευρώπης – άρμα του Αντιχρίστου. Υπεγράφη τρομερή διακήρυξη για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ

εικόνα άρθρου: Το άρμα της Ευρώπης – άρμα του Αντιχρίστου. Υπεγράφη τρομερή διακήρυξη για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ
Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη

Άλλα προβλήματα η Ευρώπη δεν έχει, παρεκτός τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων… 


Μέσα στο πυκνό σκοτάδι της εκμαυλισμένης Δύσης, που ηθελημένα αρνήθηκε τον Σωτήρα Χριστό, κυοφορούνται πολλά δεινά για την ανθρωπότητα, για το μέλλον των παιδιών μας.

Πρόσφατα οι μαριονέτες της παγκόσμιας δικτατορίας, υπέγραψαν μία επαίσχυντη δήλωση με τίτλο «Προώθηση δικαιωμάτων ΛΟΑΤΚΙ+ στην Ευρώπη».

Συγκεκριμένα στις 10 Ιουλίου 2023 συναντήθηκαν στη Μαδρίτη της Ισπανίας εκπρόσωποι από 16 κράτη μέλη της ΕΕ, με σκοπό να υπογράψουν δήλωση για την προώθηση πολιτικής για τα τρανς άτομα και για την προστασία των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. [1]

Οι χώρες που συμμετείχαν ήταν η Ισπανία, το Βέλγιο, η Κύπρος, η Δανία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιρλανδία , η Εσθονία, η Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, η Μάλτα, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Σλοβενία και η Σουηδία.

Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει στην Ευρώπη, παρά μονάχα τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ…

Εμπνευστής της κοινής διακήρυξης ήταν η Ισπανία, η οποία με τον τρόπο αυτό ξεκίνησε την προεδρία της στην ΕΕ.

Πληροφορούμαστε από το διαδίκτυο ότι [2]

·        Η Ισπανία θεωρείται από τις πιο φιλελεύθερες πολιτιστικά και πιο φιλικές προς τα ΛΟΑΤ+ χώρες στον κόσμο.

·        Νόμιμη η ομοφυλοφιλία από το 1979

·        Σύμφωνο συμβίωσης από το 1997

·        Γάμος ομόφυλων ζευγαριών από το 2005

·        Δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια από το 2005

Τυχαία γεγονότα δεν υπάρχουν αλλά μία μεθόδευση και μία στρατηγική. Η Ισπανία λοιπόν που αποτελεί την χώρα πρότυπο όσον αφορά την αποδοχή και προώθηση της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ είναι η ιδανική χώρα της Ευρώπης για την προώθηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Τι περιλαμβάνει όμως αυτή η συμφωνία που υπογράφηκε από τους Ευρωπαίους;

Υποχρεώνει τους υπογράφοντες:

1ον να αναγνωρίσουν την αυτοδιάθεση των τρανς

2ον να εξασφαλίσουν τη νομική δυνατότητα για όλους να αλλάξουν το βιολογικό τους φύλο, σύμφωνα με τη δήλωση χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις

3ον  να λάβουν νομικά μέτρα, όταν η νομοθεσία της ΕΕ για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων δεν εφαρμόζεται σωστά

4ον  και φαρμακερό! Το έγγραφο καλεί σε απαγόρευση της θεραπείας μετατροπής ενός συνόλου μεθόδων για την αλλαγή του σεξουαλικού προσανατολισμού των μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας σε ετεροφυλόφιλους, δηλαδή την επιστροφή στην ταυτότητα φύλου που ταιριάζει με το βιολογικό φύλο κατά τη γέννηση. Το δικαιολογούν αυτό λέγοντας ότι οι θεραπείες μεταστροφής είναι τόσο σκληρές που μοιάζουν με βασανιστήρια.

Με απλά λόγια ζητάνε να απλοποιηθούν τόσο πολύ οι διαδικασίες για όσους θέλουν να αλλάξουν φύλο σα να πρόκειται για αλλαγή χτενίσματος. Κάνουν τα πάντα για να παρασύρουν ψυχές.

Και ακόμα χειρότερα απαγορεύουν δια νόμου την θεραπεία μεταστροφής από την ΛΟΑΤΚΙ κατάσταση στο φυσιολογικό δηλαδή στο φύλο που έχει οριστεί κατά την γέννηση τους. Αφαιρούν από τις ψυχές αυτές το θεόσδοτο δικαίωμα της μετάνοιας αλλά και ποινικοποιούν την πνευματική καθοδήγηση και φροντίδα μιας τέτοιας ψυχής από έναν Ορθόδοξο πνευματικό πατέρα. Πλέον οι ιερείς θα διώκονται αν μιλήσουν για την κολάσιμη αμαρτία της ομοφυλοφιλίας.

Ποια θέση θα κρατήσουν άραγε οι Ορθόδοξοι Ιεράρχες στις εν λόγω χώρες αλλά και γενικότερα; Θα υπακούσουν στους ασεβείς νόμους ή θα παραμείνουν πιστοί και εδραίοι στην Αλήθεια του Ευαγγελίου και στους λόγους των Πατέρων, όπως του Αποστόλου Παύλου «μη πλανάσθε· ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί, ούτε αρσενοκοίται, ούτε πλεονέκται, ούτε κλέπται, ούτε μέθυσοι, ου λοίδοροι, ουχ άρπαγες βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσι.  Και ταύτα τινές ήτε· αλλά απελούσασθε, αλλά ηγιάσθητε, αλλά εδικαιώθητε εν τω ονόματι του Κυρίου Ιησού και εν τω Πνεύματι του Θεού ημών» (Α΄Κορ.6,9-11).

Πολύ αμφιβάλλουμε ότι η ηγεσία της Εκκλησίας μας θα χτυπηθεί με το θανατερό πνεύμα της Ευρώπης …

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧΙ

Δείτε σχετικά:
Πέρασε στην Κύπρο ο νόμος που απαγορεύει τις λεγόμενες “θεραπείες μεταστροφής”.  Σε διωγμό η Ορθοδοξία
Ο Πρωθυπουργός αγκαλιάζει τα παιδιά των ΛΟΑΤΚΙ
Η ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα του ΟΗΕ εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πατριάρχη Βαρθολομαίο 

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.