Μέτοικος

Το «δημοψήφισμα» Ζελένσκι και το «αντίδωρο» Βαρθολομαίου

εικόνα άρθρου: Το «δημοψήφισμα» Ζελένσκι και το «αντίδωρο» Βαρθολομαίου
Γράφει ο Μέτοικος 
αρθρογραφεί για katanixi.gr

“Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα έχει ως μόνο θύμα του την αλήθεια”…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Πρώτα η είδηση, όπως ακριβώς μεταδόθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως και Αποβλακώσεως των νεοελλήνων: «Ο Ουκρανός διαπραγματευτής Νταβίντ Αραχάμια υποστήριξε ότι η Μόσχα συμφώνησε με την πρόταση των Ουκρανών πως, ένα δημοψήφισμα για την ουδετερότητα της Ουκρανίας θα ήταν «ο μοναδικός τρόπος εξόδου από αυτήν την κατάσταση». Εάν οι Ουκρανοί δεν εγκρίνουν αυτό το καθεστώς ουδετερότητας «τότε θα επιστρέψουμε είτε σε εμπόλεμη κατάσταση, ίσως, είτε σε νέες διαπραγματεύσεις», είπε ο Αραχάμια».

Στη συνέχεια η δήλωση: «πάρειμι προς υποψίαν αγωνιούμενος, ου προς την αλήθειαν πολεμήσων».

Το «στρίβειν δια του αραββώνος» ήταν η συμβουλή του Αντώνη Παπαπουλάκη στον «Ατσίδα» Αλέκο Κουρούζο, προκειμένου αυτός να αποφύγει την «υπόσχεση» γάμου.

Το «στρίβειν δια του αραββώνος», τακτική του «Ατσίδα» Αλέκου Κουρούζο, μετάλλαξε σε «στρίβειν δια του δημοψηφίσματος» ο «δικός» μας Ψευτένσκι Αλέκος Τσίπρας τον Ιούνιο του 2015, επιδιώκοντας, λόγο των αριστερών του ιδεοληψιών, την έξοδο της Ελλάδος από το Ευρώ με το ΟΧΙ που, σημειωτέων, υποστήριξαν ένθερμα ο Νικολάς Μαδούρο και η ακροδεξιά Μαρίν Λε Πεν.

Στόχος του Έλληνα Ψευτένσκι Αλέκου να φορτώσει στις πλάτες του Ελληνικού Λαού τις εθνικές, πολιτικές και οικονομικές συνέπειες των αριστερών του ιδεοληψιών και αυτός πολιτικά να μείνει στον «αφρό». Εσείς, Έλληνες, αποφασίσατε την έξοδο απ’ το ευρώ, οπότε εγώ σαν «δημοκράτης» πρέπει να σεβαστώ τη θέληση σας, θα έλεγε ο Ψευτένσκι Αλέκος εάν του έβγαιναν τα «κουκιά». Όμως, οι δημοσκοπήσεις διαψεύστηκαν και ο Ψευτένσκι Τσίπρας προκειμένου να γλιτώσει το «Γουδί» έκανε το ΟΧΙ των Ελλήνων ΝΑΙ που στοίχισε ένα αριστερό μνημόνιο και 200 δισεκατομμύρια πρόσθετα μέτρα, υποθήκευση της περιουσίας του Ελληνικού Κράτους για 99 χρόνια και, τελικά, το πούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους.

Ο Ουκρανός «Ατσίδας» Ζελένσκι και οι υποστηρικτές του ακολουθούν την ίδια κουτοπόνηρη τακτική του Αλέκου. Σαν γνήσιοι φασίστες και, αφού διέλυσαν πολιτικά, οικονομικά και εθνικά την Ουκρανία, προτείνουν τώρα στον ουκρανικό λαό να αποφασίσει με δημοψήφισμα εάν θέλει την ουδετερότητα ή, την ένταξη στο ΝΑΤΟ μετά από κάποιες… δεκαετίες. Εάν το δημοψήφισμα είναι αρνητικό θα σημάνει τη συνέχιση του πολέμου, εάν η απόφαση του ουκρανικού λαού ευνοεί τα σχέδια της Ρωσίας τερματίζεται ο πόλεμος.

Όμως, η όποια απόφαση του ουκρανικού λαού «αθωώνει» από τις ευθύνες της ατιμωτικής ήττας τους φασίστες του τάγματος θανάτου του Αζόφ όπως και τον «Ατσίδα» Ζελένσκι, αφού, μπορούν να υποστηρίξουν ή, ότι ο πόλεμος συνεχίζεται με απαίτηση και ευθύνη του λαού ή πως, παρά την επιθυμία τους να «υπερασπιστούν» τα πάτρια εδάφη, είναι υποχρεωμένοι να «πολιτευτούν» με γνώμονα τη θέληση του ουκρανικού λαού, θέληση που περιφρόνησαν, καθώς δεν τον ρώτησαν πριν ξεκινήσουν τον πόλεμο με τη Ρωσία.

Ο «Ατσίδας» Ζελένσκι, που «δηλώνει» Εβραίος, δεν θα πρέπει να ξεχνά τη σοφία του εβραίικου έθνους: «ἀνοήτου τρίβοι ἐνδεεῖς φρενῶν… (Οι τρόποι ζωής και ενεργείας του ασύνετου είναι παράλογοι)» και: «νῦν δὲἀφρόνως ἔπραξας. καὶ νῦν ἰσχύει ἡ χείρ [του ουκρανικού λαού] κακοποιῆσαί σε», ενώ, θα μάθει με οδυνηρό τρόπο πως: «τῆς γὰρ ἀφροσύνης οἱ πόδες κατάγουσι τοὺς χρωμένους αὐτῇ μετὰ θανάτου εἰς τὸν ᾅδην».

«Νομίζω, λέγει ο ποιητής Ευριπίδης, ότι οι άνθρωποι δεν είναι φυσικό τους να δυστυχούν, γιατί έχουν φρονιμάδα οι πιο πολλοί απ’ αυτούς», όποτε και, κατά πάσα πιθανότητα, εάν πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα, ο ουκρανικός λαός θα ζητήσει τον τερματισμό του πολέμου, διότι πολύ απλά, μπορούν να σπείρουν τη γη τους, όπως την έσπερναν τόσα χρόνια, χωρίς να είναι στο ΝΑΤΟ.

Κανένας φιλειρηνικός λαός δεν θέλει τον πόλεμο, γιατί να θέλουν τη συνέχισή του οι Ουκρανοί;

Το τέλος του πολέμου, με το ουκρανικό δημοψήφισμα, θα έχει νικητές και ηττημένους. Στους νικητές οι Ρώσοι και, βεβαίως, οι πετρελαιάδες των ΗΠΑ που πούλησαν το υγραέριο τους στους άφρονες ευρωπαίους «ηγέτες».

Στους χαμένους η Αμερική και τα ενεργούμενά της, που δεν πέτυχαν το στόχο τους, δηλαδή, την οικονομική εξόντωση της Ρωσίας, που βγαίνει από τον πόλεμο με μάλλον ενισχυμένη την οικονομία της. Μια ματιά στις ισοτιμίες ανάμεσα στο Ευρώ και στο Ρούβλι θα πείσει δια του λόγου το αληθές.

Στους εξαιρετικά χαμένους ο Ουκρανικός λαός και, οι λαοί της Ευρώπης, που θα κληθούν να περιθάλψουν πάνω από επτά εκατομμύρια Ουκρανούς πρόσφυγες ενώ, θα κάνουν χρόνια για να επαναφέρουν τις οικονομίες τους στα πριν από τον αχρείαστο πόλεμο επίπεδα.

Στους μεγάλους χαμένους η ενότητα της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ενώ στους «κερδισμένους» ο σπορέας της διχόνοιας στους Ουκρανούς, ο Τούρκος πολίτης π.Βαρθολομαίος, που μάλλον δε χάνει το «αντίδωρο» του Πιετρ Ποροσένκο ή, το «αντίτιμο» της προδοσίας του στην Ορθόδοξη Εκκλησία με την παραχώρηση τόμου αυτοκεφαλίας στους καθηρημένους, αχειροτόνητους, σχισματικούς και αιρετικούς Ουκρανούς, που έπηξαν την «εκκλησία Βαρθολομαίου» στην Ουκρανία.

Το «αντίδωρο» του τόμου ή, το «αντίτιμο» της προδοσίας, βεβαίως, είναι ο Ναός του Αγίου Ανδρέα, η μπαρόκ εκκλησία, έργο του 1754 σε σχέδια του Ιταλού αρχιτέκτονα Bartolomeo Rastrelli στο Κίεβο.

Η Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα χτισμένη στη δεξιά όχθη του ποταμού Δνείπερου φαίνεται πως, δεν συμπεριλαμβάνεται στους στόχους των Ρώσων, σύμφωνα με δήλωση του Ζελένσκι.

Σήμερα και, εξ αιτίας του πολέμου που θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν το ερώτημα του δημοψηφίσματος γινόταν στον ουκρανικό λαό πριν ο κωμικός Ζελένσκι και οι φασίστες του τάγματος του Αζόφ υποκινούμενοι από την Αμερική δεν αποφάσιζαν τον πόλεμο με τη Ρωσία, 1,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν αυξημένο κόστος τροφίμων, ενέργειας και λιπασμάτων.

Εάν συνεχιστεί ο πόλεμος, ο αναπτυσσόμενος κόσμος και, κυρίως, οι ευρωπαϊκοί λαοί, σύντομα θα μετατρέψουν τη δικαιολογημένη ευαισθησία τους για τον ουκρανικό λαό σε έντονη δυσαρέσκεια προς τις κυβερνήσεις τους, ενώ έκαναν την εμφάνισή τους, τα πρώτα σημάδια κοινωνικής αναταραχής.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα έχει ως μόνο θύμα του την αλήθεια.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Κακόδοξος και υποστηρικτής όσων έχουν το «πάθος ατιμίας» ο π.Βαρθολομαίος

Γράφει ο Μέτοικος Πάντως, θα ήταν φοβερό να περιμένει ο κάθε άνθρωπος για να σωθεί, το χρόνο σωτηρίας του π.Βαρθολομαίου!  Οικολογική κρουαζιέρα και συνέδριο για την τάχα προστασία του περιβάλλοντος, χωρίς...

Θρονικό  πανηγύρι στο Φανάρι

Γράφει ο Μέτοικος Ο Χριστός μόνο εν τω μέσω αυτών δεν ήταν!  Και στο φετινό θρονικό πανηγύρι «πεπληρωμένος χαράς» ο π.Βαρθολομαίος «ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς τον αγαπητό [του] αδελφό...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.