Ελένη Παπασταματάκη

Το Ιερό πρόσωπο της Παναγίας μας χρησιμοποιεί το Βατικανό ως γέφυρα με το Ισλάμ

εικόνα άρθρου: Το Ιερό πρόσωπο της Παναγίας μας χρησιμοποιεί το Βατικανό ως γέφυρα με το Ισλάμ
Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

O παπικός διοργανωτής της εκδήλωσης Gian Matteo Roggio, οποίος ανήκει στη θρησκευτική τάξη των ιεραποστόλων, υποστήριξε ότι «η Μαρία είναι «Εβραία, Χριστιανή και μουσουλμάνα»

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ρωτήθηκε ο Γέροντας Γαβριήλ ο Αγιορείτης από το Κελί του Αγίου Χριστοδούλου Πάτμου «Γέροντα, ο Πάπας τι είναι τελικά;» Και ο Γέροντας απάντησε:

«Ο Πάπας είναι: ο Αρχηγέτης των αιρέσεων, ο Πρύτανης των αιρετικών διδασκαλιών και ο πρόδρομος του Αντιχρίστου κατά τους Αγίους Πατέρες. Ο μεγαλύτερος αρχιαιρεσιάρχης και παναιρεσιάρχης όλων των αιώνων και όλων των εποχών. Ο μέγιστος καινοτόμος και μεταρρυθμιστής των Αποστολικών και Πατερικών παραδόσεων. Ο νοθευτής της Ορθοδόξου διδασκαλίας… Ο Πάπας είναι η τελεία προσωποποίηση της πλάνης και η απόλυτος ενσάρκωση της αιρέσεως…. Πρωτοστατεί εις παν κακόν και ολέθριον δια σύνολον την ανθρωπότητα»…[1]

Αυτός λοιπόν, ο πολέμιος της Αληθείας Πάπας, όπως ακριβώς τον περιγράφει και τον αποκαλύπτει ο φωτισμένος Γέροντας Γαβριήλ, προέβη σε νέα φρικώδη πτώση κινούμενος από εωσφορική μανία. Εισήγαγε έτσι μια τρομερή βλασφημία από τη δαιμονοκίνητη τάση και επιθυμία να εναρμονίσει και να συμβιβάσει τον Χριστιανισμό με το Ισλάμ, εδραιώνοντας ακόμα περισσότερο το λεγόμενο «Χρισλάμ».

Το Χρισλάμ εισήχθη από έναν Αμερικανό Ευαγγελικό πάστορα τον Rick Warren γύρω στο 2009 και με αυτόν τον όρο περιγράφεται η νέα πτώση που επιφέρουν οι αιρετικοί στην ανθρωπότητα. Με πρόφαση την παγκόσμια ειρήνη και τη συνεργασία μεταξύ των θρησκειών, αλλά κατ’ ουσίαν με σκοπό την εγκαθίδρυση της δαιμονικής Πανθρησκείας επί της γης, τα όργανα του Αντιχρίστου εργάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση. Εξάλλου οι διαθρησκειακές συναντήσεις, όπως για παράδειγμα στην Ασίζη το 2011 και 2016 αλλά και το διαθρησκειακό φόρουμ των G20 που έλαβε χώρα στη Σαουδική Αραβία τον περασμένο Οκτώβρη, στρώνουν το δρόμο της εγκαθίδρυσης της δαιμονικής πανθρησκείας, η οποία θα είναι η επίσημη θρησκεία στα χρόνια του Αντιχρίστου.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, η Ποντιφική Διεθνής Ακαδημία Marian (PAMI) προωθεί την Παναγία ως γέφυρα μεταξύ Ισλάμ και Καθολικισμού μετά το σύμφωνο του Αμπού Ντάμπι μεταξύ του Πάπα Φραγκίσκου και του μεγάλου ιμάμη του al-Azhar Ahmed al-Tayyeb.

Οδεύοντας ολοταχώς προς την Κόλαση, η παπική ομήγυρη της ακαδημίας Marian στη Ρώμη ξεκίνησε μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με τίτλο «Μαρία, ένα μοντέλο πίστης και ζωής για τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ», σε συνδυασμό με το Μεγάλο Τζαμί της Ρώμης και το Ισλαμικό Πολιτιστικό Κέντρο της Ιταλίας.

Ξεπερνώντας κάθε όριο και φραγμό και διαπράττοντας μεγίστη βλασφημία ο διοργανωτής της εκδήλωσης π. Gian Matteo Roggio, υποστήριξε ότι με βάση την πεποίθηση του ότι η Μαρία είναι «Εβραία, Χριστιανή και μουσουλμάνα» επιδιώκεται να εμφανιστεί η Παναγία ως πρότυπο ανοιχτών συνόρων» μεταξύ θρησκευτικών και πολυπολιτισμικών κόσμων.

Καταποντισμένος μέσα στην αίρεση και βυθισμένος μέσα στο πηχτό σκοτάδι μακριά από το Φως του Χριστού, ο παπικός διοργανωτής της θρησκευτικής τάξης των ιεραποστόλων, είπε και άλλα βλάσφημα όπως ότι «η Μαρία απαντά στους γενετικούς κώδικες του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού και του Ισλάμ».

Το ιερότατο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Παναχράντου και Αειπαρθένου Μαρίας της Μητέρας του Θεού μας, τολμά και το μεταχειρίζεται κατά αυτόν τον τρόπο, χρησιμοποιώντας διαθρησκειακά παιχνίδια και σκοπιμότητες. Και αυτό το κάνει αν και γνωρίζει -όπως γνωρίζουμε όλοι μας- ότι για τους μουσουλμάνους το πρόσωπο που επικαλούνται ως Μαρία -όπως λένε- γέννησε έναν άνθρωπο προφήτη, τον Ιησού, και ότι στον Ισλαμικό Παράδεισο είναι μία από τις γυναίκες του Μωάμεθ! Φρίκη και μόνο φρίκη!

Δυστυχώς το βαρέλι δεν έχει πάτο, και η κατηφόρα της αίρεσης δεν έχει τελειωμό, διότι διαβάζουμε σε ανάρτηση ότι η εκκλησία της Σουηδίας πήγε ένα βήμα ακόμα παραπέρα και δήλωσε πως ο Μωάμεθ θα είναι ο νέος προφήτης του Χριστιανισμού. Αυτά έγραψε σε βιβλίο του ο Jacob Wiren, ο οποίος ανήκει στον κύκλο της αρχιεπισκοπίνας της εκκλησίας της Σουηδίας Antje Jackelen. Η εν λόγω εκκλησία της Σουηδίας ανήκει στην Λουθηρανική αίρεση που σημαίνει ότι είναι μακριά από τον Χριστό και την Αλήθεια του. Όλα μοιάζουν ίδια εφόσον βρίσκεται κάποιος μέσα στην αίρεση και αυτό ακριβώς υποστηρίζει ο Wiren, καθώς λέει ότι «είναι απολύτως πιθανό οι Χριστιανοί να μπορούν να δουν τον Μωάμεθ ως νέο προφήτη τους».

Όλα όσα σχολιάσαμε δεν είναι τίποτα περισσότερο, παρά το αντίχριστο πνεύμα του συγκριτιστικού διαθρησκειακού Οικουμενισμού, που έχει αναλάβει την αποχριστιανοποίηση του κόσμου, τη βεβήλωση της πίστης μας, την εξάπλωση του πνεύματος της βλασφημίας με απώτερο σκοπό την απομάκρυνση από την προστασία του Αληθινού Θεού. Ο μισάνθρωπος διάβολος ως ενορχηστρωτής μαζί με τα πειθήνια όργανά του με πρωτεργάτη τον τρισκατάρατο Πάπα, πλαταίνουν τον δρόμο προς την Κόλαση.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο εμείς οι Ορθόδοξοι Xριστιανοί πρέπει αναγκαστικώς και υποχρεωτικώς να απέχουμε από τους διαλόγους με τους αιρετικούς. Ο Απόστολος Παύλος είναι απόλυτος και εξηγεί τους λόγους που δεν πρέπει να πλησιάζουμε αυτούς που είναι σε άλλη πίστη (παραλληλισμός με το γεφύρωμα που επιχειρείται…)

Β Κορ. 6,14 Μή γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γάρ μετοχή δικαιοσύνῃ καί ἀνομίᾳ; τίς δέ κοινωνία φωτί πρός σκότος;

Β Κορ. 6,14 Μη συνδέεσθε στενά και μη συνοδοιπορείτε με τους απίστους (με τους οποίους, ως εκ της απιστίας των, είναι αδύνατος η καλή συνεννόησις και συνεργασία σας). Διότι ποία συνάφεια και ανάμιξις ημπορεί να υπάρχη μεταξύ της;

  • [1] Μοναχού Γαβριήλ Αγιορείτου, Πάπας και ΟΙκουμενιστές, Έκδοση ‘Ορθόδοξος Κυψέλη’ Θεσσαλονίκη 2015

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
– Εγχειρίδιο Οικουμενισμού: Πως να κολαστείς με 3 απλά βήματα!
– Ο Οικουμενισμός στην Εκκλησία (β΄μέρος)
– Ο Οικουμενισμός στην Εκκλησία (α΄μέρος)
– Ο Οικουμενισμός στην Εκκλησία (γ΄μέρος)
– Σύναξις Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών, Αιρεσιάρχου Πάπα Ρώμης Φραγκίσκου Α΄Λεχθέντα και πραχθέντα (Μέρος 1ον)

Σχετικά άρθρα

Ποιος φοβάται;

Γράφει η Μαρία Κοσμίδου. …οι παραβατικοί λαθρομετανάστες από τις μουσουλμανικές χώρες έχουν ειδική μεταχείριση από το νόμο σε σχέση με άλλους «εγκληματίες»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.