Ο Ζακύνθου Διονύσιος και ο πρώην Ζακύνθου και νυν Δωδώνης Χρυσόστομος ασκούν τρομοκρατικές πιέσεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των ιερέων…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στην Κατάνυξη το δίδυμο των επισκόπων της Μητρόπολης Ζακύνθου, ο νυν Διονύσιος και ο πρώην Χρυσόστομος (νυν τιτουλάριος επίσκοπος Δωδώνης), ασκεί τρομοκρατικές πιέσεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των ιερέων.

Συγκεκριμένα, στην ιερατική σύναξη που πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουλίου στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου, ζητήθηκε από τους ιερείς να καταθέσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους. Ο επίσκοπος Δωδώνης, κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ήταν παρών στη σύναξη, αφού απαίτησε τον διαχωρισμό των ιερέων αναλόγως με τον εμβολιασμό τους ή μη, δήλωσε πως όσοι είναι ανεμβολίαστοι θα παύσουν να εξομολογούν και να κηρύττουν από την επόμενη ημέρα!

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο συγκεκριμένος επίσκοπος, που υποτίθεται αποχώρησε οικειοθελώς από την επισκοπή της Ζακύνθου αλλά ποτέ δεν έπαψε να “μεριμνά” γι αυτήν, απείλησε πως όποιος ιερέας αρνηθεί να εμβολιαστεί μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο θα του επιβληθεί το επιτίμιο της αργίας καθώς και μείωση του μισθού του!

Οι απαράδεκτες θέσεις του κ.Χρυσοστόμου αποκαλύπτουν την αποστασία που ζούμε ως λαός! Προκαλεί διαίρεση και διχασμό, απειλεί τους ιερείς, καταπατά το αυτεξούσιό τους… και φυσικά κανείς δεν τον ελέγχει! Αλλά ποιος άραγε να τον ελέγξει, όταν η Ιερά Σύνοδος διώκει τους άξιους Μητροπολίτες που λένε τα πράγματα ως έχουν;

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Διαβολική “Ποιμαντική”