Επικαιρότητα

To NATOκομμουνιστικό καθεστώς του Μαυροβουνίου απαγόρευσε την τέλεση της Θείας Λειτουργίας

εικόνα άρθρου: To NATOκομμουνιστικό καθεστώς του Μαυροβουνίου απαγόρευσε την τέλεση της Θείας Λειτουργίας

Η αστυνομία του Μαυροβουνίου, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, απαγόρευσε στους ιερείς της Μητρόπολης του Μαυροβουνίου να εισέλθουν στην εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις κοίτες του ποταμού Ιβάν.

Η αστυνομία είπε ότι η λειτουργία απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας και παρατάχθηκαν περισσότεροι από 15 αστυνομικοί και οχήματα των ΜΑΤ. Από τη Μητρόπολη τονίστηκε ότι είναι πρωτοφανές ότι στο σύγχρονο νατοϊκό Μαυροβούνιο απαγορεύεται η λατρεία στο ναό, ο οποίος αποτελεί ιδιοκτησία της Μητρόπολης του Μαυροβουνίου «Τέτοιες ενέργειες και απαγορεύσεις της Θείας Λειτουργίας δεν είναι χαρακτηριστικό της σύγχρονης κοινωνίας», τόνισε η Μητρόπολη.

ΠΗΓΗ1
ΠΗΓΗ2

Σχετικά άρθρα

Πατερικά

23 Φεβ

Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης: Τι κακά κάνουν οι Χριστιανοί στις απόκριες…

Πανηγυρίζει η ασέλγεια γιορτάζει η ακολασία ευφραίνεται η μέ­θη αγάλλεται η τρυφή και η ασωτεία χορεύει ο διάβολος με δέκα μανδύλια.. Τον μισούν αυτόν τον Άγιο οι δαιμονισμένοι οικουμενιστές, που...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.