Επικαιρότητα

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – Για τα δικαιώματα των γκέι και την κλιματική αλλαγή

εικόνα άρθρου: Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – Για τα δικαιώματα των γκέι και την κλιματική αλλαγή

Νέο διαφημιστικό σποτ – μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ προς τον ψηφοφορικό στρατό του. Οικολόγοι, ομοφυλόφιλοι, εκπαιδευτικοί, μην ανησυχείτε για τα προβλήματά σας, έχει ήδη μεριμνήσει και για εσάς ο “τυφώνας Κατρίνα” της Βουλής.
Αντί άλλου σχολίου διαβάζουμε το άρθρο του π. Νικολάου Μανώλη στο πρώτο προεκλογικό σποτ…
Πώς μας θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και τί κόσμο κατασκευάζει [ΒΙΝΤΕΟ]

— Σχολιασμός katanixi.gr —

Στη δημοσιότητα δόθηκε το δεύτερο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο «μην ασχολείσαι», που κλείνει με το μήνυμα, «τώρα δεν παίζουμε αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

Αναλυτικότερα το κείμενο έχει ως εξής.

«Μην ανησυχείς για τα κοινά, μη σκας για το περιβάλλον. Τι σε πειράζει η πλαστική σακούλα; Τι σε νοιάζει το κλίμα; Το έφαγε ο γάιδαρος. Τι θέλεις τις άλλες πηγές ενέργειας. Μια χαρά είναι το πετρέλαιο. Και οι άνδρες με τους άνδρες; Δε λέω. Σπίτι τους να κάνουν ότι θέλουν. Αλλά όχι και επισήμως. Αμάν πια με τα δικαιώματα!
Όλοι δικαιώματα. Γιατί να μην απολύσουμε δασκάλους. Μην κολλάς στα παλιά, δωρεάν παιδεία και όλα δωρεάν. Μην μιλάς για δικαιώματα. Μην πας να ψηφίσεις. Μην διεκδικείς μην το ψάχνεις. Τώρα δεν παίζουμε. Αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.