Επικαιρότητα

Το νου σας ρ€μ@λι@, μη διανοηθείτε να σπεύσετε στα γόνατα να συμμετάσχετε, ακόμα και ακάλεστοι!

εικόνα άρθρου: Το νου σας ρ€μ@λι@, μη διανοηθείτε να σπεύσετε στα γόνατα να συμμετάσχετε, ακόμα και ακάλεστοι!

Ύπατη Επιτροπή για την Ανθρώπινη Αδελφότητα: στις 14 Μαΐου προσευχόμαστε για την ανθρωπότητα…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Το οικουμενιστικό μασωνοκίνητο συστημικό κατεστημένο της επικοινωνίας παρουσιάζει την Κατάνυξη σαν ακραία, ζηλωτική και μονοδιάστατη φωνή. Απολαμβάνει τη θρησκευτική, την ακαδημαϊκή, την πολιτική και δημοσιογραφική απολυταρχία του. Άγεται και φέρεται από θέση οικονομικής ισχύος, σαν αλαζόνας διεφθαρμένος “μπάτσος”, που σηκώνει το όπλο των fake news πυροβολώντας στο ψαχνό της πληροφόρησης. Τα πραγματικά γεγονότα και η αλήθεια τους διαψεύδουν και μας δικαιώνουν.

Κατηγορηθήκαμε ότι, στην περίπτωση της πανδημίας, κρατήσαμε μία ακραία στάση στο θέμα του κλεισίματος των εκκλησιών, επειδή το αναδείξαμε ως αποτέλεσμα του ελλείμματος πίστης εκ μέρους της εκκλησιαστικής μας διοίκησης. Μας συκοφάντησαν για κοινωνική αναισθησία, επειδή στη δική μας, λένε, “νοσηρή φαντασία”, για όλα φταίει ο οικουμενισμός. Στο δημοσίευμα που ακολουθεί δέχονται μια ξεγυρισμένη οικουμενιστική καρπαζιά.

Τόσος είναι ο δαιμονικός ανθρωπισμός τους που, με φόντο τον τρόμο και τον πόνο, συνεχίζουν ακάθεκτοι στην υλοποίηση της οικουμενιστικής τους ατζέντας. 

Συμπροσευχή λοιπόν, όλοι μαζί, την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα, στο θεό που πιστεύει ο καθένας. Παπικοί, Μουσουλμάνοι και Εβραίοι (αλήθεια πώς ξέφυγε από το Φανάρι αυτή η φιέστα;), αποδεικνύουν περίτρανα πως και στη θανατηφόρο ασθένεια το να κρατήσουμε την πίστη μας ανόθευτη είναι το πιο σπουδαίο ζήτημα. Ένας είναι ο αληθινός Θεός, μια είναι η Ορθοδοξία και δε θα σταματήσουμε να τους ξεμπροστιάζουμε.

Το νου σας ρ€μ@λι@, μη διανοηθείτε να σπεύσετε στα γόνατα να συμμετάσχετε, ακόμα και ακάλεστοι! Το νου σας! Χριστός Ανέστη!

Διαβάσαμε στο pentapostagma.gr:


14 Μαΐου: Οικουμενιστική προσευχή για τον κορονοϊό

Στις 14 Μαΐου, “κάθε άτομο, σε κάθε μέρος του κόσμου, σύμφωνα με τη θρησκεία, την πίστη ή το δόγμα του στρέφεται στον Θεό για να του ζητήσει να βοηθήσει την ανθρωπότητα να ξεπεράσει την πανδημία”.
Πρόκειται για την πρόταση της Ύπατης Επιτροπής για την Ανθρώπινη Αδελφότητα (στη φωτογραφία) “προς τους αδελφούς μας που πιστεύουν στον Θεό τον Δημιουργό. προς τους αδελφούς μας στην ανθρωπότητα παντού σε αυτή τη στιγμή κατά την οποία ο κόσμος μας αντιμετωπίζει έναν σοβαρό κίνδυνο που απειλεί τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων” αναφέρει μια έκκληση στην οποία συμμετείχε χθες ο Πάπας Φραγκίσκος.

«Ενώ επιβεβαιώνουμε τη σημασία του ρόλου των γιατρών και της επιστημονικής έρευνας στην αντιμετώπιση αυτής της επιδημίας – διαβάζει κανείς στο έγγραφο – ας μην ξεχνάμε να στραφούμε στον Θεό τον Δημιουργό σε αυτήν τη σοβαρή κρίση. Καλούμε λοιπόν όλους τους ανθρώπους, σε όλο τον κόσμο, να στραφούν στο Θεό προσευχόμενοι, παρακαλώντας και νηστεύοντας, κάθε άτομο, σε κάθε μέρος του κόσμου, σύμφωνα με τη θρησκεία, την πίστη ή το δόγμα του, να εξαλείψει αυτήν την επιδημία, να μας σώσει από αυτήν την ταλαιπωρία, να βοηθήσει τους επιστήμονες να βρουν ένα φάρμακο που το νικά, και να ελευθερώσει τον κόσμο από τις συνέπειες της εξάπλωσης αυτής της σοβαρής μόλυνσης σε σχέση με την υγεία, τις οικονομικές και ανθρωπιστικές πλευρές».

“Σύμφωνα με τους στόχους του εγγράφου για την ανθρώπινη αδελφότητα, η Ύπατη Επιτροπή προτείνει να οριστεί μια ημέρα προσευχής, νηστείας και επίκλησης για την ανθρωπότητα, συγκεκριμένα την Πέμπτη 14 Μαΐου” και καλεί όλους τους θρησκευτικούς ηγέτες και τους πιστούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο “να ανταποκριθούμε σε αυτήν την ανθρωπιστική πρόσκληση και να μιλήσουμε στον Θεό με μία φωνή, να σώσει την ανθρωπότητα, να την βοηθήσει να ξεπεράσει την πανδημία, να αποκαταστήσει την ασφάλεια, τη σταθερότητα, την υγεία και την ευημερία και να κάνει τον κόσμο μας, πιο ανθρώπινο και πιο αδελφικό “.

Η Ύπατη Επιτροπή συγκροτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο με σκοπό την επίτευξη των στόχων του «εγγράφου για την ανθρώπινη αδελφότητα», που υπογράφηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2019 από τον Πάπα Φραγκίσκο και τον μεγάλο ιμάμη του Αλ-Αζάρ, Αχμέντ αλ-Ταγίμπ. Με πρόεδρο τον Καρδινάλιο Miguel Angel Ayuso Guixot, πρόεδρο του Ποντιφικού Συμβουλίου για το Διαθρησκευτικό Διάλογο, αποτελείται από θρησκευτικούς ηγέτες, μελετητές και προσωπικότητες του πολιτισμού από όλο τον κόσμο, Χριστιανούς, Μουσουλμάνους και Εβραίους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
– Σικάγο – Οικουμενιστική συμπροσευχή για τον Κορωνοϊό [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
Στην ταράτσα του ξενοδοχείου King David, οι εκπρόσωποι όλων των θρησκειών του Ισραήλ (ΒΙΝΤΕΟ)
 Αλήθεια, από Αποτείχιση στην Κύπρο πώς πάτε; Κορωνοϊός: Χριστιανοί και μουσουλμάνοι προσεύχονται!
Κλασική δαιμονική τεχνική… ψευτιά, πονηριά και μηχανορραφίες από τον Πάπα!

Σχετικά άρθρα

Ο Αρχιεπ. Θυατείρων προκαλεί την κινέζικη «τύχη» του!

του Ευάγγελου Κωνσταντίνου Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο Δείπνο της Κινέζικης Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.