Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Βανδάλισαν την εικόνα της Παναγίας στο Παρεκκλήσι της Παναγίας Δεξιάς

Κάποιος είπε κάποτε: Το μείζον πρόβλημα δεν είναι το ότι θα απομείνουμε χώρα χωρίς μνημεία, αλλά το ότι θα απομείνουμε χώρα με ανθρώπους χωρίς όραμα, χωρίς ελπίδα, χωρίς ψυχή.

Παραθέτουμε την είδηση από το Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΒΕΡΓΙΝΑ TV, όπως αναρτήθηκε στο κανάλι “Πολιτικές Συνεντεύξεις” του Youtube:


Άγνωστοι βανδάλισαν την εικόνα της Παναγίας, στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού της Παναγίας Δεξιάς στην Καμάρα Θεσσαλονίκης. Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι ο χώρος έξω από το Ναό έχει γίνει στέκι λαθρομεταναστών, όλες τις ώρες της μέρας. Σύμφωνα με τους κατοίκους οι παράνομοι μετανάστες Χωρίζονται σε πηγαδάκια, συχνά τσακώνονται μεταξύ τους και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βγει μαχαίρια.

Οι παραβατικές συμπεριφορές έχουν αυξηθεί δραματικά. Μπαίνουν στην εκκλησία και ληστεύουν τους πιστούς, αρπάζοντας ότι τους είναι εύκολο, κινητά, πορτοφόλια, ενώ δεν έχουν διστάσει να κλέψουν μέχρι και τα ασημένια καντήλια του ναού. Η δράση τους δεν σταματά εκεί. Σχεδόν συστηματικά, αφοδεύουν μέσα στο παρεκκλήσι, κάτι που, κατά το νεωκόρο, κάνουν και σε άλλους ναούς.

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα απόσπασμα από σχετικό βίντεο του Πολιτικές Συνεντεύξεις

Ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ.