π. Νικόλαος Μανώλης

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη

εικόνα άρθρου: Το πιστοποιητικό εμβολιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ἄρθρο τοῦ πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη

Στα χνάρια του εμβολιαστικού φασισμού…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Το πιστοποιητικό εμβολιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη

Γράφει ὁ π.Νικόλαος Μανώλης

Εδώ και πολλές δεκαετίες στην Ελλάδα οι άθεες κυβερνήσεις πρωταγωνιστούν στην πολιτική αυλαία κατέχοντας μία διαχρονική ασυλία, η οποία τροφοδοτεί τις αντίχριστες πρακτικές τους. Η Ελλάδα υποφέρει από τη μάστιγα των πολιτικάντηδων και των εξολοθρευτών της ορθής διακυβέρνησης. Μπορεί οι υψηλά ιστάμενοι να ισχυρίζονται ότι δρουν κάτω από ένα ασφαλές δημοκρατικό καθεστώς, όμως στην πραγματικότητα στην πολιτική που ασκούν η δημοκρατία είναι είτε δυσλειτουργική είτε απούσα. Συνεπώς, το συνονθύλευμα των πολιτικών αποφάσεών τους εντάσσεται στο φάσμα μίας ιδιάζουσας απολυταρχίας.

Βρίσκονται σε θέσεις εξουστιακής υπεροχής και μπορούν να συνθηκολογούν καταπατώντας τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών της χώρας. Τους χαρακτηρίζει η διαφθορά, η μεγαλομανία, η έλλειψη κυβερνητικής διαφάνειας, η περιφρόνηση της άσκησης ελευθερίας του λόγου ή του Τύπου και άλλες μύριες επιζήμιες για τον ελληνικό-χριστιανικό λαό μεθοδεύσεις. Το μόνο βέβαιο είναι πως αν έκαναν οι αρμόδιοι έστω και την παραμικρή προσπάθεια να γίνουν Χριστοφόροι πολιτικοί που συμμορφώνονται με τα αρεστά στον Θεό, στη χώρα αυτή θα επικρατούσε αν όχι μία κατάσταση ευμάρειας και ευημερίας, αλλά τουλάχιστον μία κατάσταση έντιμου αγώνα προς την ορθή διακυβέρνηση της Αγιοτόκου Ελλάδας.

Τα ανώτερα κυβερνητικά στελέχη που κρατούν τα ηνία της χώρας μας, συνεχίζουν να αμαυρώνουν τη δημοκρατική επωνυμία που φέρουν και με τις αποφάσεις τους επιβάλλουν μέτρα δυσβάστακτα κάτω από τα οποία ασφυκτιά ο ανήμπορος ελληνικός λαός. Υπό το πρίσμα μίας εγκληματικής διαχείρισης της πανδημίας σε επίπεδο πρώτα πρώτα εκκλησιαστικό, οικονομικό, κοινωνικό, η ελληνική ηγεσία έχει καταβληθεί από μία ανήθικη εμβολιολαγνεία. Η στοχοπροσήλωση των κυβερνώντων για τον εμβολιασμό όλου του πληθυσμού έχει ξεπεράσει τα όρια, όπως έχουμε αποδείξει με πληθώρα τεκμηριωμένων άρθρων εδώ στην Κατάνυξη, και πλέον έχει περάσει στο επίπεδο του κοινωνικού ευνουχισμού, του εκφοβισμού και της υποδούλωσης στις ορέξεις της εξουσίας.

Στο απόγειο της κυβερνητικής του αποτυχίας ο Πρωθυπουργός οραματίζεται μία καριέρα ευρωπαϊκού βεληνεκούς περιφρονώντας τις βαριές κυρώσεις που ίσως δεχτεί, όταν η υπόθεση «κορωνοϊός» και «εμβολιασμός» μπει στο μικροσκόπιο της αξιολόγησης των επικίνδυνων αποφάσεών του. Σαν να μην έφτανε λοιπόν, η ύποπτη επιμονή και για να ακριβολογούμε, η θρασύτατη προσπάθεια επιβολής για την επίτευξη του μαζικού εμβολιασμού, και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας αποφάσισε να γίνει πρωτοπόρος στις σαχλοεμετικές προτάσεις, ώστε να λάβουν πιστοποίηση όσοι εμβολιαστούν. Αδιαπραγμάτευτα, στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται κάποιος που προσκυνεί τη νέα «θρησκεία» του εμβολιασμού και εκτίθεται με τάσεις ακραίου ζηλωτισμού, μισαλλοδοξίας και βάρβαρου τραμπουκισμού στην προσπάθεια της καταναγκαστικής επιβολής του εμβολίου.

Σχετικό άρθρο, μας πληροφορεί ότι ο κ. Μητσοτάκης έστειλε επιστολή στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τονίζοντας την «επείγουσα ανάγκη να υιοθετηθεί από την Ε.Ε. μια κοινή αντίληψη για το πώς πρέπει να δομηθεί ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού έτσι ώστε να γίνει αποδεκτό σε όλα τα κράτη – μέλη». Όπως όλα δείχνουν, ο κ. Μητσοτάκης τυρβάζει περί πολλά, καθώς ενδίδει πλήρως στη νεοταξική φιλοσοφία που θέτει ως κέντρο του κόσμου και ως πανάκεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τον επιπόλαιο εμβολιασμό με ένα παρασκεύασμα αμφιβόλου ποιότητας.

Η ηγεσία της χώρας δε δύναται να ασχοληθεί ουσιαστικά και πρακτικά με το υγειονομικό σύστημα της χώρας που καταρρέει, με την οικονομική καταστροφή της χώρας που προκλήθηκε μετά από τα εξωφρενικά και αυστηρά μέτρα, αλλά ούτε και με το εκπαιδευτικό ζήτημα που παρέχει μία ελλιπή διαδικτυακή εκπαίδευση κατωτάτου επιπέδου. Αντίθετα, ο προεξάρχων του εμβολιαστικού κινήματος της πολιτικής σκηνής, πασχίζει να τιτλοφορεθεί ως ο νομοθέτης που θέσπισε το πιστοποιητικό των εμβολιασμένων. Και παράλληλα να εκθιαστεί γιατί πάταξε τους αντιφρονούντες που ασκούν λογική, γόνιμη, επιστημονική και ηθική κριτική δηλώνοντας ευθέως την καχυποψία τους για την ποιότητα του εμβολίου.

Έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς που εκπροσωπούμε μια μαχητική ιστοσελίδα, να τονίσουμε ότι δε μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από το να δώσουμε ένα ορθόδοξο στίγμα στη σύγχρονη διαδικτυακή ενημέρωση. Οπότε ούτε η κομματική προσκόλληση και προσήλωση ούτε οι αντιπολιτευτικές σταθερές, μας αφορούν. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αληθινά είναι οι κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως κομματικού χρωματισμού, να μην τάσσονται κατά της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας και της Αλήθειας του Κυρίου μας. Εμείς, από το μετερίζι της αγιοπατερικής Αποτείχισης, αυτού του είδους τη διακυβέρνηση επαινούμε και προσμένουμε, την απόλυτα Χριστοκεντρική ή έστω (για να μην ονειροβατούμε) τη διακυβέρνηση που θα δείξει ειλικρινή σεβασμό στο ορθόδοξο ποίμνιο.

Αξίζει να σταθούμε σε μερικά σημεία της επιστολής του Πρωθυπουργού, ώστε να κατανοήσουμε ποια ήταν αυτή η κινητήρια δύναμη που τον ώθησε να πάρει μία τέτοια καταστροφική πρωτοβουλία:

«Ενώ δεν πρόκειται να καταστήσουμε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό ή προαπαιτούμενο για να ταξιδεύσει κάποιος, τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να είναι ελεύθερα να ταξιδεύουν. Αυτό θα αποτελέσει επίσης και ένα θετικό κίνητρο ενθάρρυνσης των πολιτών να εμβολιαστούν, που είναι κι ο μοναδικός τρόπος να εγγυηθούμε την επιστροφή στην κανονικότητα». Αν κοιτάξει κανείς πέρα από τον λαϊκισμό των παραπάνω προτάσεων, θα καταλάβει πως όταν αυτός που έχει εμβολιαστεί θα μπορεί ελεύθερα να ταξιδέψει, συνεπάγεται ότι όποιος δεν έχει εμβολιαστεί δε θα μπορεί ελεύθερα να ταξιδέψει. Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να θέσει το ερώτημα: γιατί ενώ οι μετακινήσεις εκτός χώρας είναι ήδη επιτρεπτές, χρειάζεται να υπάρξει και ειδική ταυτότητα (πιστοποιητικό) του εμβολιασμένου; Βέβαια, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι η ύπαρξη ενός πιστοποιητικού ιατρικού εγγράφου που θα αποτελέσει το «διαβατήριο» προς την ελευθερία και προς την Ευρώπη, είναι ένα καλό δέλεαρ για να προσελκύσει ακόμη περισσότερους ενδιαφερόμενους. Είναι προφανές ότι η ύπαρξη ενός τέτοιου πιστοποιητικού σηματοδοτεί την εκκίνηση για περιθωριοποίηση και αποκλεισμό των ανθρώπων που έχουν κάθε δικαίωμα να μην επιθυμούν να προβούν σε μία τέτοια πράξη ιατρικής παρέμβασης, και άρα, να λάβουν το εν λόγω πιστοποιητικό. Εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι πως ακόμη και αν υποστεί κανείς τέτοια πλύση εγκεφάλου ώστε να νομίσει πως κάνοντας το εμβόλιο και αποκτώντας το πιστοποιητικό, θα λυτρωθεί, ούτε και σε αυτή την περίπτωση θα απεγκλωβιστεί από τον λαβύρινθο των αυστηρών μέτρων του κορωνοϊού. Πρόκειται για ένα δώρον άδωρον, που υπόσχεται τη «Γη της Επαγγελίας» όμως στην πραγματικότητα μόνο την κόλαση του κορωνοϊού μπορεί να προσφέρει.

«Μειώνοντας τον δείκτη των κρουσμάτων και θέτοντας τη βάση για επιστροφή σε μια κάποια οικονομική και κοινωνική κανονικότητα το 2021». Εμείς γνωρίζουμε ότι ακόμη και μετά το πέρας του εμβολιασμού, η τήρηση των μέτρων παραμένει και δεν υπάρχει καμία εγγύηση για την «ανοσία της αγέλης». Συνεπώς, θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι ο εμβολιασμός είναι απλά μία παγίδα της παρα-επιστήμης που μας ανάγει στον κλάδο των πειραματόζωων. Ή απλά ότι ο εμβολιασμός είναι το μέσο χειραγώγησης που θα συντηρήσει την ασταμάτητη επαναφορά ενός «θανατηφόρου» ιού στο προσκήνιο και θα μας κρατήσει καλά βαλτωμένους στην ιδέα πως είναι ανίκητος. Με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσουμε γη και ύδωρ για να απαλλαγούμε.

«Υπ’ αυτό το πρίσμα, η διασφάλιση της ταχύτερης δυνατής επανέναρξης της ελεύθερης κυκλοφορίας προσώπων μεταξύ των Κρατών – Μελών, αλλά και με τρίτες χώρες είναι μια θεμελιώδης προτεραιότητα για όλους μας». Εμείς νομίζαμε ότι προτεραιότητα είναι να αναστηλωθεί αρχικά το μεγάλο ζήτημα το οποίο αποξενώνει τις Ελλαδικές πόλεις και δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα τόσο στον οικονομικό όσο και στον κοινωνικό τομέα.

Το ευτυχές είναι ότι εισακούστηκαν οι προσευχές μας, ώστε έστω και προσωρινά να αποφύγουμε αυτή τη γελοία πιστοποίηση που μας εισάγει φασιστικά σε μία διαδικασία στην οποία δε συναινούμε ή μας αφαιρεί υποχθόνια τις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο ψυχολογικό θρίλερ, αλλά για την πραγματικότητα που ορίζουν οι εκλεγμένοι. Έγινε γνωστό λοιπόν, ότι ακόμη και στα θρίλερ που προσομοιάζουν πολύ με την πραγματικότητα των ετών 2020-2021, ο δρόμος προς την ικανοποίηση του θύτη δεν είναι πάντα εύκολος. Στην περίπτωση της Ελληνικής Κυβέρνησης, το χαλιφάτο των εμβολιο-εθισμένων προσέκρουσε στη λογική κρίση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ). Σχετικό άρθρο, μας πληροφορεί ότι μετά από τη συνεδρίαση της επιτροπής έκτακτης ανάγκης του Π.Ο.Υ, προτείνεται στις χώρες να μην απαιτούν αποδείξεις εμβολιασμού από εισερχόμενους ταξιδιώτες αλλά να εφαρμόσουν τα προβλεπόμενα μέτρα για ασφαλή ταξίδια. Το επιστημονικό βαρόμετρο του Π.Ο.Υ γέρνει προς την υπεράσπιση του εμβολίου εν μέρη, θέτει όμως προϋποθέσεις διατηρώντας όμως επιφυλάξεις και προσπαθώντας να υπερασπιστεί την επιστημονική αλήθεια. Παρόλα αυτά, το ευτύχημα είναι ότι δεν ενέκρινε τα «διαβατήρια» εμβολιασμού διότι η επίδραση των εμβολίων στη μείωση της μετάδοσης είναι ακόμη άγνωστη και η τρέχουσα διαθεσιμότητα εμβολίων είναι πολύ περιορισμένη.

Συγκλίνοντας, συνάγουμε το συμπέρασμα ότι η δαιμονική ανυπομονησία να τεθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού ως προϋπόθεση ελεύθερης μετάβασης σε άλλη χώρα, απορρίφθηκε από τον Π.Ο.Υ. Άραγε, οι προσταγές ενός Παγκόσμιου Οργανισμού είναι ικανές να μετριάσουν το μένος των εμβολιολάγνων για την επιβολή όλο και πιο ασφυκτικών μέτρων;

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Μητσοτάκης και εμβόλιο – Μια σχέση βαθιάς φιλίας! [ΒΙΝΤΕΟ]
Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε την Εκκλησία εκθέτοντάς την στην κοινή γνώμη ως ανεύθυνη. Ιδού το…
Η εθελοτυφλία του επιστήμονα Δερμιτζάκη
Επιχείρηση “Ελευθερία” ή “δολοφονίας” του ελληνικού λαού;
– Η θεία φώτιση του κ. Σύψα
– Πειραματισμός σε ανθρώπους και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας
– Εμβόλιο της σωτηρίας ή της αποστασίας;
– Έρευνα: Η Απόφαση του ΣτΕ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών και οι προεκτάσεις της
– Η κυβέρνηση με δύο νόμους μόνο, έκανε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του Covid-19
– Μήνυση για το σκάνδαλο του κορονοϊού
– Pasquale Mario Bacco: Η ομολογία ενός ιατροδικαστή
– Επιπλοκές και ένας θάνατος εθελοντή του εμβολίου του Covid-19

Σχετικά άρθρα

Το ευλογημένο Τριώδιο και ο δαιμονισμένος Καρνάβαλος (Βίντεο 2019)

Ὁμιλία τοῦ μακαριστοῦ πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη Ἡ τεράστια απόσταση πού χωρίζει τούς χριστιανούς καί τήν εὐλογημένη περίοδο τοῦ Τριωδίου ἀπό τούς καρναβαλιστές καί τή δαιμονισμένη παράδοση τοῦ Καρνάβαλου…

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.