Επικαιρότητα

Το Πυροσβεστικό Σώμα ευχαριστεί τον Μεγάλο Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος

εικόνα άρθρου: Το Πυροσβεστικό Σώμα ευχαριστεί τον Μεγάλο Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος

Η συνεργασία με τους εχθρούς του Χριστού αποτελεί εχέγγυο για την καταστροφή μας. Πήραμε φωτιά που δεν σβήνει…

— Σχολιασμός katanixi.gr —

Το Σάββατο, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος πραγματοποίησε την 6η Ετήσια Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο ξενοδοχείο «Divani Karavel» της Αθήνας.

Από την ιστοσελίδα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος:

“Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος Μιχαήλ Ματτές, ως πρόεδρος του Τεκτονικού Ιδρύματος, παραλαμβάνει αναμνηστική πλακέτα από τον Υπαρχηγό Υποστήριξης Αντιστράτηγο Π.Σ. Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο για λογαριασμό του Πυροσβεστικού Σώματος, ως αναμνηστικό ευχαριστήριο για την δωρεά Πυροσβεστικού οχήματος Nissan Navara KingCab Pro 4×4, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, για τις επιχειρησιακές ανάγκες του Σώματος στην Βορειοανατολική Αττική.
Με απόφαση του το Τεκτονικό Ίδρυμα αποφάσισε, μέρος της οικονομικής δωρεάς των Αδελφών της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος μαζί με την οικονομική συνδρομή της Περιφερειακής Μεγάλης Στοάς της Ηνωμένης Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας στην Κύπρο, να διατεθεί για την αγορά ενός Πυροσβεστικού Οχήματος το οποίο και διατέθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα για τις ανάγκες του.

Οι δωρεές των αδελφών έγιναν την θερινή περίοδο του 2018, αμέσως μετά την πολύνεκρη καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.
Η απονομή της ευχαριστήριας αναμνηστικής πλακέτας έγινε κατά την ετήσια Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Τεκτονικού Ιδρύματος την 30η Μαρτίου 2019, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, παρουσία άνω των 1000 προσκεκλημένων και αδελφών της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.”

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.