Επικαιρότητα

Το τουρκικό κράτος ως κλεπταποδόχος

εικόνα άρθρου: Το τουρκικό κράτος ως κλεπταποδόχος

«Η Τουρκία δεν έχει Ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο». Η φράση μπορεί να ακούγεται σκληρή, αλλά ισχύει στο ακέραιο για τη γειτονική χώρα, η οποία γιορτάζει και πανηγυρίζει και θυμάται με ενθουσιασμό (αντί να ζητήσει συγγνώμη και να δώσει αποζημιώσεις) τις γενοκτονίες που έχει διαπράξει σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού, των Αρμενίων, τα πογκρόμ και τις μαζικές σφαγές σε βάρος των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, των Ελλήνων της Κύπρου, των Κούρδων, των Ασσυρίων και άλλων φυλών και εθνοτήτων.

Η Τουρκία έχει ποινικό μητρώο αντί για Ιστορία, επειδή και την οθωμανική της περίοδο, αλλά και από τότε που υποτίθεται ότι λειτουργεί ως «κοσμικό» κράτος έχει ληστρικές διαθέσεις.

Απαιτεί όσα δεν της ανήκουν και αρπάζει ό,τι μπορεί. Η εγκληματική δράση της είναι τόσο βαριά και εκτεταμένη, ώστε όποια χρονιά του παρελθόντος κι αν εξετάσει κάποιος θα ανακαλύψει ένα τουρκικό αποτύπωμα σε κάθε σκηνικό εγκλήματος.

Η «δημοκρατία» μας έγραψε για την αποκάλυψη των «New York Times», που δημοσίευσαν «νέα, αδιάσειστα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο Χίτλερ μοίρασε μέρος του λεηλατημένου χρυσού που άρπαξε από τις κατεχόμενες χώρες σε “ουδέτερα κράτη” που βοήθησαν τη ναζιστική Γερμανία.

Μεταξύ των κρατών που έλαβαν μέρος από τον χρυσό ήταν και η Τουρκία, η οποία πήρε από τον Χίτλερ 189 τόνους χρυσό για διευκολύνσεις”! Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα πάντα με την έκθεση των “New York Times”, μέρος της οποίας παρουσίασε το newsbreak.gr, τα αποθέματα χρυσού της Τουρκίας, από τους 27 τόνους που ήταν πριν από τον πόλεμο, έφθασαν τους 216 στο τέλος του!

Εκτός όμως από την Τουρκία, τόνους λεηλατημένου χρυσού έλαβαν η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Σουηδία. Ο χρυσός σε μεγάλο ποσοστό προέρχεται από τα θύματα του Ολοκαυτώματος και ανέρχεται σε 2,6 δισ. δολάρια».

Το έγκλημα διεπράχθη, οι αποκαλύψεις έγιναν, τα στοιχεία υπάρχουν. Καιρός οι πολιτικοί και η διεθνής κοινότητα να δρομολογήσουν τα δέοντα. Η Τουρκία πρέπει να πληρώσει για όλα όσα έχει διαπράξει σε βάρος της ανθρωπότητας!

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.