Επικαιρότητα

Τον πρώτο αγιασμό σε μαγαζί με κάνναβη στην Ελλάδα έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης! (φώτο)

εικόνα άρθρου: Τον πρώτο αγιασμό σε μαγαζί με κάνναβη στην Ελλάδα έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης! (φώτο)

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, πραγματοποίησε αγιασμό στο καινούριο κατάστημα που άνοιξε στο Ηράκλειο μια Ελληνική αλυσίδα πώλησης προϊόντων κάνναβης.

Ο προκαθήμενος της Κρητικής Εκκλησίας, έγινε πιθανότατα – όπως αναφέρει και δημοσίευμα του luben.tv ο Ιεράρχης που πραγματοποίησε τον πρώτο στη χώρα μας αγιασμό, σε κατάστημα με μη ακουστικά προϊόντα κανναβιδιόλης αλλά κάνναβης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, πραγματοποίησε τον αγιασμό του καταστήματος της αλυσίδας CBD Oil Shop στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου την περασμένη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Η… ευλογία των προϊόντων κάνναβης, προφανώς και ως εικόνα και μόνο, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί “συνηθισμένη” ωστόσο ο πάντα τολμηρός επίσκοπος, δεν δίστασε να προχωρήσει σε μια κίνηση συμβολισμού, η οποία όμως από κάποιους ενδεχομένως και να παρεξηγήθηκε.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.