Επικαιρότητα

Τώρα αναλαμβάνει η “Εκκλησία” να φέρνει τους λάθρο με την δικαιολογία ότι ο Χριστός είπε…

εικόνα άρθρου: Τώρα αναλαμβάνει η “Εκκλησία” να φέρνει τους λάθρο με την δικαιολογία ότι ο Χριστός είπε…

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Γερμανική Προτεσταντική “Εκκλησία” εισέρχεται στην επιχείρηση «διάσωσης προσφύγων» στη Μεσόγειο.

Ματθ. 25,35 Διότι επείνασα και μου εδώσατε να φάγω, εδίψασα και με εποτίσατε, ήμουν ξένος που δεν είχα τόπον να μείνω, και με επήρατε στο σπίτι σας.

Λουκ. 10,27 Ο νομικός δε αποκριθείς είπε· “στον νόμον είναι γραμμένον, να αγαπάς Κυριον τον Θεόν σου με όλην σου την καρδίαν και με όλην σου την ψυχήν και με όλην σου την δύναμιν και με όλον σου τον νουν. (Ολος δε ο εαυτός σου, ο νους, η καρδία, η θέλησις, η δραστηριότης σου, το πνεύμα και το σώμα, να πλημμυρίζουν από την αγάπην προς τον Θεόν). Να αγαπάς δε και τον πλησίον σου, όπως τον εαυτόν σου”.

Ψαλ. 145,9 Ο Κυριος περιφρουρεί και προστατεύει τους ξένους, αυτός θα αναλάβη υπό την προστασίαν του τα ορφανά και τας χήρας, και θα εξαφανίση τας πορείας των αμαρτωλών.

Ρωμ. 12,13 Με τα δώρα της αγάπης σας να γίνεσθε συμμέτοχοι και βοηθοί εις τας ανάγκας των Χριστιανών· να επιδιώκετε την φιλοξενίαν, χωρίς να περιμένετε να σας την ζητήσουν.

Τι σχέση έχουν αυτές οι περικοπές του ευαγγελίου με την παράνομη εισβολή και επιβολή αυτών που έρχονται κατά χιλιάδες στις χώρες μας για να μας καταστρέψουν. Σχέδιο Καλλέργη Νέα Τάξη Πραγμάτων-αυτή δεν είναι εκκλησία αλλά αντίχριστοι που θέλουν να καταστρέψουν κάθε ίχνος χριστιανισμού στην Ευρώπη.

Σχέδιο Kalergi (για να γνωρίζουμε και να μην κοροϊδευόμαστε)

https://youtu.be/Em0JQ9p7mmo

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ σε πλήρη εξέλιξη

Όπως αναφέρει το tagesschau.de και άλλα μέσα ενημέρωσης σε αυτές τις ώρες, η Ευαγγελική “Εκκλησία” της Γερμανίας (EKD) θα αγοράσει μαζί με άλλες ΜΚΟ ένα πλοίο για τη διάσωση προσφύγων. Στην πραγματικότητα, το EKD έχει λίγα χρήματα, που διατίθενται για πάνω από μια δεκαετία, μια σκληρή λιτότητα. Στην πραγματικότητα …

Αλλά αυτό δεν αφορά τη χρηματοδότηση των χριστιανών στις δικές τους εκκλησίες ή εκκλησιαστικά κτίρια. Φυσικά δεν μπορείτε να περάσετε πολύ πια, όλοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό!

Οι Ρωμαιοκαθολικοί σίγουρα θα ακολουθήσουν σύντομα, να σώσουν τους νέους άνδρες που έχουν φύγει στην Αφρική για να ανεβαίνουν σε φουσκωτά, και να εισβάλουν στις χώρες μας για καταστροφή.

IRRE – VATIKAN SOLL SCHLEPPEREI ÜBERNEHMEN!

https://youtu.be/7ROIzfeIfYs

Το Συμβούλιο της Ευρώπης ζητά να τερματιστεί η συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα στη Λιβύη.

Δεδομένων των κακών συνθηκών στα στρατόπεδα προσφύγων της Λιβύης, το Συμβούλιο της Ευρώπης έχει ζητήσει τον τερματισμό της συνεργασίας με την Ακτοφυλακή της βορειοαφρικανικής χώρας. Με άλλα λόγια, όλα τα σκάφη με μετανάστες που ξεκινούν από τη Λιβύη πρέπει να μεταφερθούν στην ΕΕ.

Εφόσον δεν υπάρχουν «σαφείς εγγυήσεις» για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Λιβύη, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να σταματήσουν να συνεργάζονται με το Λιμενικό Σώμα, δήλωσε ο Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα της πανευρωπαϊκής οργάνωσης, Dunja Mijatovic.

Ο καθηγητής κ. Ιω. Μάζης αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το Μεταναστευτικό [ΒΙΝΤΕΟ 2019]

Στις 3 Αυγούστου, μια συμμορία 12 Σομαλών μουσουλμάνων εφήβων και νεαρών ανδρών επιτέθηκε και έκλεψε έναν άνδρα κοντά στο Target Field στη Μινεάπολη. Η αστυνομία συνέλαβε περισσότερες από δώδεκα μέλη συμμοριών, περίπου 13 ετών, κατηγορούμενοι ότι πείθουν σε μεθυσμένους ανθρώπους και τους αποστερούν από τα κινητά τηλέφωνα και τα τιμαλφή τους, χτυπάνε, καταδιώκουν και απογυμνώνουν ένα θύμα, πριν εκσφενδονίσουν ένα φυτό σε σε γλάστρα και τον πάτησαν με ποδήλατο.

ΓΑΛΛΙΑ: Φωνάζοντας «Allahu Akbar», ο μουσουλμανικός άνθρωπος ξεσηκώνει μαζική επίθεση σε ένα σχολείο … ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΓΝΩΣΤΟ!

Αφού ο ίδιος καταστρέφει τον εργάτη της καφετέριας μαχαιρώνοντας τον, χτυπά έναν άλλο υπάλληλο που προσπάθησε να τον σταματήσει. Αν και η αστυνομία λέει ότι το κίνητρο είναι άγνωστο, προωθούν ήδη παροιμιώδη δικαιολογία για «ψυχικά νοσήματα».

mentally ill’ man attacks school with scissors

https://d.tube/v/vladtepesblog

Κοινωνία multikulti

Δούλεψα 45 χρόνια, λέει η 66χρονη Γερμανίδα, να καταλήξω να πηγαίνω σήμερα στα συσσίτια για να συντηρούμαι. Έτσι θα καταλήξει και κάθε Έλληνας σε λίγο καιρό.

S.O.S. Προσέξτε τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο…

https://odysseiatv.blogspot.com/2019/09/sos.html#more

Για τα 600.000 παιδιά μας που έφυγαν έξω τι γίνεται;

Έλα μωρέ. Θα τους δώσουμε δικαίωμα ψήφου. Πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα για χιλιάδες παιδιά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρευρέθη στον αγιασμό στο 108ο/170ο Δημοτικό και το 90ο/108ο Νηπιαγωγείο Σχολείο Αθηνών στα Κάτω Πατήσια, σε μια περιοχή της Αθήνας όπου φοιτούν και πολλά παιδιά αλλοδαπών.

http://ixnos.blogspot.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Το έπος του ’40

Γράφει η “Ερατώ” Η αντιπαραβολή με το σήμερα… Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Παραμερίζοντας όποια κομματικο-πολιτική λογική και στενωπό, έπεσε στην αντίληψή μας ένα βίντεο, όπου η εγγονή του Ιωάννη Μεταξά αναλύει τα...

Εργαστήρια δεξιοτήτων για τη διαφορετικότητα σε παιδιά δημοτικού

του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editorαρθρογραφεί για katanixi.gr Πολλά τα ερωτηματικά γύρω από το περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα δράσεων που στοχοποιούν παιδιά Δημοτικού… Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Μεταβαίνοντας από την Κυριακή του Τελώνου και...

Ο Εγκέλαδος ξεσκεπάζει την υποκρισία του Δυτικού πολιτισμού

Επιτρέπεται να έχει συμβεί σεισμός στα σύνορα μεταξύ δύο χωρών και να εξαντλούμε την ευαισθησία μας στη μία πλευρά; Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Από ποια αρχαία τραγωδία να αντλήσει κανένας έμπνευση, ποια...

Η Υπ. Παιδείας εκδιώκει τους Τρεις Ιεράρχες από τα σχολεία

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκηαρθρογραφεί για katanixi.gr Τα τελευταία χρόνια επισταμένα οδηγούν αυτήν τη σχολική εορτή προς την πλήρη εξαφάνιση… Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Η εορτή των Τριών Ιεραρχών ως φαίνεται αποτελεί ένα αγκάθι...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.