Επικαιρότητα

Τους πονάει ο Σταυρός!

εικόνα άρθρου: Τους πονάει ο Σταυρός!

Για τα αίσχη, όμως, που γίνονται στο νησί από τους παράνομους μετανάστες και τις ΜΚΟ… μούγκα!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Είμαστε σε μια εποχή που η πατρίδα μας και η Αγία μας Πίστη διώκονται, όχι μόνο από τους εξωτερικούς παράγοντες αλλά και από τους ίδιους τους κυβερνώντες! Συνεχώς, βλέπουμε να διαδραματίζονται γεγονότα που εξευτελίζουν τα ιερά και όσια του λαού μας. Κάποια από τα τρανταχτά παραδείγματα είναι η κακοπαθούσα Λέσβος, ο ασταμάτητος εποικισμός του νησιού από παράνομους μετανάστες, οι ληστείες και καταστροφές των περιουσιακών στοιχείων των ντόπιων κατοίκων, οι πολλαπλές βεβηλώσεις Ιερών Ναών, η εκμετάλλευση των ΜΚΟ. Όλα τα παραπάνω χαρακτηρίζουν τη σημερινή κατάσταση, την οποία οι κάτοικοι της Λέσβου καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Συν τοις άλλοις, καλούνται σε απολογία 36 πρόσωπα που είχαν το θάρρος και την τόλμη να προσπαθήσουν να αναστηλώσουν έναν μεγάλο λευκό Σταυρό στην Απελλή. Το κράτος, επί ΣΥΡΙΖΑ ακόμη, δεν μπόρεσε να “σηκώσει” μία τέτοια πράξη και έσπευσε να την καταδικάσει και να προσαγάγει τους 36 αυτούς ανθρώπους. Το έργο του ΣΥΡΙΖΑ, πλέον, έρχεται να το συνεχίσει και να το συμπληρώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τους πονάει ο Σταυρός! Για τα αίσχη, όμως, που γίνονται στο νησί, όπως προείπαμε… μούγκα!

Δυστυχώς, φρίττουν μπρος στη θέα του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού! Κρίμα για τους κατοίκους του νησιού που αναγκάζονται να έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τέτοιες ανθελληνικές και αντίχριστες καταστάσεις. Ωστόσο, όλες οι καταστάσεις έχουν και μία ή περισσότερες αιτίες. Ας μη λησμονούμε την πληθώρα των “ευλογιών” – κατάρων που έχει δεχτεί η Λέσβος από τον αντίχριστο Πάπα με συνεργούς τον Φαναριώτη Πατριάρχη και των Αθηνών φαντασμένο πνευματικά Αρχιεπίσκοπο! Ας μη λησμονούμε την απαράδεκτη συμμετοχή του τοπικού επισκόπου σε Οικουμενιστικό – Διαθρησκειακό τρισάγιο.

Ως katanixi.gr ευχόμαστε στα 36 πρόσωπα που τόλμησαν να σηκώσουν τον μεγάλο Τίμιο Σταυρό, να τους προστατεύει και να τους ενισχύει στην απολογία τους!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Ρόδος: Η καταδίκη πιστών για την περιφορά του Επιταφίου και η προδοσία της Πίστης
– Απροστάτευτη η Παναγία Τσιραμδού στη Μόρια
– Ούτε λεπτό δεν άντεξαν οι πρόσφυγες στο Πορετσό – «Καλύτερα στη Μόρια» (Φώτο- Βίντεο)
– Αστυνομικοί Λέσβου: Φώναζαν «kill police» στη Μόρια
– Το μίσος των ισλαμιστών εναντίον της Ορθοδοξίας
– Διαστάσεις εθνικής κρίσης: Ισλαμιστές βεβήλωσαν εκκλησία στη Λέσβο – Γέμισαν με γκράφιτι το νησί!
– Αλίμονο στη Λέσβο! Ανάρμοστη μητροπολιτική ενέργεια έβαλε το νησί σε περιπέτειες!
– Ποιο ανίερο χέρι πυρπολεί εκκλησιές στο Χαλκειός;
– Έκαψαν την Αγία Τράπεζα σε εκκλησία της Χίου (φώτο)
– Όχι στον καταυλισμό για τους ομογενείς των Οθωμανών κατακτητών, από τον μητροπολίτη Χίου

Σχετικά άρθρα

Η Αγία Ακυλίνα και οι Νεοέλληνες [mp3 – 2015]

Κήρυγμα τοῦ μακαριστοῦ π.Νικολάου Μανώλη “Ἀκυλίναν τήν θείαν ἀνευφημήσωμεν, οἴα θεόφρονα κόρην καί Ἀθληφόρον Χριστοῦ, τῇ ἀγάπῃ γάρ αὐτοῦ πίστει ἠνδρίσατο, καί καθεῖλε τόν ἐχθρόν, δι’ ἀγώνων ἱερῶν καί δόξης τυχοῦσα θείας...

Η οσία Ευφροσύνη και ο όσιος Παφνούτιος [mp3 – 2013]

Κήρυγμα τοῦ μακαριστοῦ π.Νικολάου Μανώλη. “Ὡς παρθένος φρόνιμη καί ἀδιάφθορος, κοτηγγυήθης ὁσίως τῷ Ζωοδότῃ Χριστῷ, καί προσκαίρων τήν χλιδήν ἐμφρόνως ἔλιπες, ὅθεν ἐν μέσω τῶν ἀνδρῶν, ὡς ἀμόλυντος ἀμνάς, ἐξέλαμψας Εὐφροσύνη, καί τοῦ Βελίαρ τά κέντρα, τῇ πολιτείᾳ σου ἀπήμβλυνας” (Ἀπολυτίκον)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.