Επικαιρότητα

Βαρθολομαίος και Θεόδωρος Β΄ θυσιάζουν την Ορθοδοξία στο βωμό της σχισματοαίρεσης

εικόνα άρθρου: Βαρθολομαίος και Θεόδωρος Β΄ θυσιάζουν την Ορθοδοξία στο βωμό της σχισματοαίρεσης

29 Νοέ 2019

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Τα απόνερα της ντροπιαστικής απόφασης του Πατριάρχη Αλεξανδρείας να συμμαχήσει με τον εμπνευστή του σχίσματος στην Ουκρανία!

Μετά τα ένα σωρό λόγια παχιά και μεγάλα από το στόμα του Πατριάρχη Αλεξανδρείας σε σχέση με το Ουκρανικό Κακοκέφαλο, που με δημοσιεύματά της ανέδειξε η Κατάνυξη, έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα. Τί και αν Βαρθολομαίος και Θεόδωρος Β΄ σχίζουν το χιτώνα του Χριστού! Η προσήλωση στην ολοκλήρωση της σχισματοαίρεσης τους ενώνει!

Διαβάζουμε στο skai.gr:

————————————————————————————
Στην Κωνσταντινούπολη ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας – Θα συλλειτουργήσει με τον Βαρθολομαίο

Για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί στις 29 Νοεμβρίου ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β΄, για να παραστεί στη Θρονική Εορτή του Αγίου Ανδρέου και να συλλειτουργήσει με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό του Αγίου Ανδρέα στις 29 Νοεμβρίου, ενώ την επόμενη ημέρα οι δυο Πατριάρχες θα συλλειτουργήσουν στην πανηγυρική Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Πρωτοκλήτου των Αποστόλων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά: – Τηλεφωνική επικοινωνία Βαρθολομαίου – Θεόδωρου για την Αυτοκεφαλία της «Εκκλησίας της Ουκρανίας» (Video)

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.